SJOVT SPIL TIL IPAD

2 Min læsning

World of Goo har efterhånden et par år på bagen, siden det udkom til PC i 2008, hvor det fik super anmeldelser.  Nu er spillet om muligt blevet endnu bedre i udgivelsen til iPad platformen, der lige pludselig giver det en helt ny oplevelse.

Kort sagt er World of Goo et puzzle spil, hvor man skal finde sin indre ingeniør frem. Formålet med spillet er nemlig, at få disse lidt søde klæbrige masser suget op i en beholder, hvilket gøres ved at bruge dem som byggeklodser til tårne og broer. I spillet møder man forskellige slags goo, der har hver deres egenskaber, hvilket der også skal tages højde for i kampen for at bruge kortest tid og færrest træk for at nå målet.

Men det er ikke nok bare at smide nogen klistrede bolde ovenpå hinanden. Nej nej, det gælder også om at overvinde de mere eller mindre logiske naturlove, der blandt andet gør, at jo højere tårn du har bygget af disse gooballs, des sværere bliver det at få det til ikke at vælte. Og her er det, at iPad’ens touchskærm har en kæmpestor fordel i forhold til PC-udgaven. Det virker betydeligt mere intuitivt at flytte rundt på de små klumper og placere dem lige nøjagtigt der hvor man vil, blot ved at føre dem rundt med fingeren, end at skulle ramme præcist med en mus.

Universet det her spil bevæger sig i, er charmerende både rent visuelt, men også på lydsiden, hvor de klæbrige væsner kommer med hyl og glædesudbrud når missionen lykkes. Derudover er musikken med til at give en stress i de mere hektiske baner, hvor de ellers søde gooballs lige pludselig stopper med at være søde og bare bliver irriterende, da sværdhedsgraden stødt stiger.

Lige for tiden står spillet til 30 kroner, så skynd jer ind i app store og smid det i den virtuelle indkøbskurv, for at prøve kræfter med det. Og hvis I allerede har gjort det, hvor lang tid gik der så, før I blev ligeså sure som mig over at jeres perfekt byggede tårn, lige pludselig så sig surt på jer og væltede?

Se også den gribende og meget filmiske trailer

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − twelve =

No Comments Yet.