SKAB SMUKKE SNAILMAIL BREVE PÅ DIN SMARTPHONE

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvem elsker ikke et godt gammeldaws brev i postkassen? Lav invitationer, kærestebreve, rejsekort og lykønskninger direkte fra din smartphone til modtagerens postkasse.

Jo mere digitale vores liv bliver, jo mere sofistikeret bliver det at være lidt analog. Vi kan lytte til musik på Spotify, men det er cool at have en pladespiller. Vi kan læse avisen på nettet, men en papiravis er ved at blive en (dyr, dyr) luksusvare. Og hvem elsker ikke et godt gammeldaws brev i postkassen?

Jeg er generelt mest til digital post. Fordi det er hurtigst, billigst og bedst for miljøet. Men jeg må også indrømme, at når jeg får en invitation, et julekort, et kærestebrev på papir- så synes jeg det er en fantastisk oplevelse. Men det er faktisk muligt at kombinere det bekvemme digitale univers, men den lækre oplevelse af at modtage post som i gamle dage.

Jeg har brugt to apps som gør det nemt at sætte et lækkert kort op med smartphonen og straks bestille det til en modtager. Du skal ikke engang tænke på frimærke!

Cards- Luksusversionen til iPhone

Fungerer kun til iPhone. Gratis app. Vælg mellem masser af lækre skabeloner og indsæt dit eget billede. Der er takkekort, julekort, feriekort, fødselsdagskort og god bedrings-kort. Resultatet er et flot brev som Apple selv sørger for at sende til modtageren efter du har udfyldt navn og adresse. Det hele koster 34.99 kr hvilket umiddelbart lyder af meget. Men hvis man tænker på hvad et godt kvalitetskort plus konvolut kan løbe op i så synes  jeg faktisk det er ok.

Postagram– Den hurtige og billige også til Android

Denne app fungerer til både iPhone og Android. Den er hurtigere og nemmere at bruge end Cards og så kan du vælge billeder direkte fra Instagram eller Facebook. Kortet ankommer uden konvolut som et postkort til modtageren. Kvaliteten er ikke helt så god som Cards, men man kan pille billedet ud af kortet og gemme det. Og så er Postagram også det billigere alternativ, og de første 4 kort gratis!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − six =

1 Comment
  • Anso
    december 13, 2012

    Jeg vil lige slå et slag for app’en Touchnote, som også er rigtig god og prissikker :-)