Skattejagt med Samsung Galaxy Alpha præmie

1 Min læsning

Lige nu kører Samsung en ret anderledes konkurrence, som man næsten kunne kalde en skattejagt.  Samsung har nemlig gemt en Samsung Galaxy ALPHA smartphone på nettet, og hvis man følger ledetrådene gennem nogle af Danmarks mest fashionable hjemmesider, så kan man finde frem til den smarte smartphone og ende med at blive ejer af den.

432_02_SM-G850F_Dynamic_Origin

 

Konceptet er en lidt anderledes måde at engagere brugerne på fremfor bare den klassiske “Vind her” tilgang. For at være med på Chasethealpha rejsen skal du hoppe på en rejse rundt på nettet for at finde telefonen. På din vej skal du indsamle 5 ledetråde, der tilsammen gør det muligt at regne ud, hvilket website ALPHA’en er på. Når du har samlet alle 5, kommer du med dit gæt, og har du gættet rigtigt, bliver du sendt til sitet, hvor du så får lidt hjælp til at finde ALPHA’en. Der vil være 4 mobiler på højkant til hver runde og hver runde har også ekstra præmier fra de respektive fashionpartnere.

Hvis du har lyst til at være med i jagten og vinde telefonen så hold også øje med Samsungs Facebook side og kik selvfølgelig på sitet Chasethealpha.dk

I samarbejde med

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 1 =

1 Comment
  • Anders
    november 17, 2014

    Rigtig fin konkurrence.. og super fed og eksklusiv mobil.. :)