Sko giver dig digitalt timeout

1 Min læsning

Vores smartphones konstante tilstedeværelse gør, at vi løbende bliver forstyrrede af notifikationer, social media updates, kommentarer, nyheder og emails. Whatsapp, Snapchat og SMS’er tikker ind og river os ud af den situation, vi ellers befandt os i. Vi kan selvfølgelig slukke telefonen eller sætte den på en forstyr-ikke-funktion. Eller vi kan købe os et par sko, som sørger for, at vi bliver, hvor vi er. Ihvertfald rent mentalt. Det er wearable digital detox.

shoe-3

Skobrandet Anatomic & co ønsker, at vi skal skabe rum til analog tilstedeværelse. Derfor har de i selve skoen indbygget en bluetooth-teknologi, som gør at ejeren enten kan lukke ned for al aktivitet på smartphonen, eller bare delvist. F.eks. efter fyraften. Eller f.eks. ved kun at lave udvalgte personer fra kontaktlisten komme igennem. Skoen hedder In good company, projektet handler for brandet om at gøre verden til et mere socialt sted og en kickstarter-kampagne kører over sommeren.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × three =

No Comments Yet.