Skræddersy dine skjorter fra mobilen

1 Min læsning

Den nye UKYS-app bruger iPhones kamera og smart software til at tage de eksakte mål på personen, der gerne vil have en skræddersyet skjorte.

ukys-skjorte-3

I fremtiden vil det ikke være mere kompliceret end at tage fem billeder med sin mobiltelefon at få skræddersyet sine skjorter. Med perfekt pasform, uanset om man ligner Cristiano Ronaldo eller en gennemsnits-dansker.

Tilmed er prisen langt under, hvad man normalt betaler for skræddersyede skjorter. Intro-tilbuddet lyder på 69 canadiske dollars – ca. 385 kroner – inklusive porto og forsendelse til f.eks. Danmark.

Hemmeligheden ligger i den specielle UKYS app til iPhone. Den udnytter mobilens kamera til at vurdere personens størrelse og figur. Resten indtaster man direkte i app’en.

ukys-skjorte-2

UKYS kalder sin billedteknologi for LIM, og den fungerer i princippet på samme måde, som en skrædder ville samle sine mål på kunden.

Teknologien kan bruge både fotos og video til at finde det rette snit. Når man har det hele på plads, bestiller man skjorten eller skjorterne direkte fra app’en.

UKYS skjorterne findes i forskellige snit, farver og mønstre. Stoffet er bomuld med forstærket krave, knapper i perlemor og forstærkede sømme i skjortens sider.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + thirteen =

No Comments Yet.