#Sladrehanken- behind the scenes

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Så er det i aften 2 afsnit af DR3 quiz programmet Sladrehanken rammer din tvskærm kl. 21.10 eller hvilken som helst skærm via DRnu efterfølgende. Vi optog 2 sæsoner over 6 dage, og der var knald på med 32 seje gæster, 16 gange glade publikummer og 2 knivskarpe holdkaptajner. Det var virkelig en fornøjelse at være med til at lave underholdende tv om det fagområde, jeg arbejder med hver eneste dag nemlig den digitale kultur og hvordan vi mennesker opfører os med teknologi og på nettet. Her er et lille indblik behind the scenes.

Sladrehanken 2 A

Nummer 2 program med Hans Jørgen Bonnichsen og Pernille Østrem var faktisk også nummer 2 program, vi optog i studiet hos Nordisk Film. Det var en virkelig magisk formel med en præst og en superstrisser, og der var rigtig mange gange under optagelserne, hvor vi grinede meget. F.eks. da Hans Jørgen råber Esbens navn som stod han overfor en skurk på en crime scene, og da Pernille udbrød, at hun havde en profil på utroskabssitet Victoria Milan. Hashtags indgår- som i brugernes hverdag- også som en væsentlig del af programmet. Derfor var det naturligt også at bygge det ind i det logo som stod midt på gulvet.

Sladrehanken 2 D

Jeg skulle hver dag under optagelserne skifte tøj og have lavet nyt hår og make- up 3 gange. Der var sjældent meget tid, og det var min helt store redning, at jeg havde professionel hjælp fra stylist og make up artist Camilla Obenhausen.

IMG_1167

Make-up rummet bliver hurtigt lidt som køkkenet til en god fest. Der hvor folk gerne vil hænge ud og hygge mellem optagelserne.

Internetpersonlighed Martin Thorborg var blot en af de 16 spændende gæster,  som fik en tur i make-up’en inden optagelserne. Vi havde under forberedelserne til programmet lagt rigtig meget vægt på, at gæsterne skulle have en faglig profil, og virkelig vide noget om danskerne, det digitale liv og internettet. Så selv om programmet er et underholdningsprogram, så falder der virkelig også vitaminer og guldkorn undervejs.

IMG_1194

Esben og Peter er quiz’ens holdkaptajner, og de leverer som man kan se i programmerne, den ene knivskarpe observation og skæve bemærkning efter den anden. Med andre ord virkelig godt selskab og fundamentet for hele quiz’en.

IMG_1100

Selv om vi kun er 5 mennesker på skærmen, står der bag #Sladrehanken et helt hold som knoklede med tilrettelæggelse, research, spørgsmål, casting, catering, scenografi, kameraer, post produktion ect. Hele holdet fortjener en kæmpe tak! Spørgsmålene til programmet er bygget på data, som nogle af Danmarks helt store sites har været så venlige at dele. Det er viden de samler op om os brugere, hver gang vi besøger et site.

Sladrehanken-holdet

Følg med i #Sladrehanken de næste 6 uger, og hop på igen til efteråret hvor 2 sæson rammer en skærm nær dig.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + 17 =

No Comments Yet.