SLANKEKUR FOR SMARTPHONES- 3 TRENDS

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Tilsyneladende er der i øjeblikket tre hovedtrends at følge i det stadig mere uoverskuelige marked for smartphones.

vivo smartphone

Den ene er stadig større og bedre skærme.

Den anden er ekstreme billedchips, der overgår dem, vi kender fra ”rigtige” fotokameraer – Nokia har i øjeblikket rekorden med 41 Megapixel!

Og den tredje er Twiggy effekten: Smartphones skal være tyndere og tyndere.

vivo smartphone 2

Den nye slanke-rekord har kinesiske Vivo X3 – et mærke, der er helt ukendt på vores breddegrader. Endnu. For X3 ser med sine kun 5,6 millimeter i tykkelsen og 5” store HD skærm ud til at være et ganske attraktivt køb.

Ikke mindst, når man hører, at den Android-baserede telefon sælges i sit hjemland for omregnet kun 2.130 kroner.

Verdensrekorden har ellers indtil for nylig ligget hos kinesiske Huawei. Deres nye Ascend P6 kommer på det danske marked her til efteråret – med 6,1 millimeters tykkelse. Til sammenhæng er en iPhone 5 nærmest tyk og fed med sine 7,6 mm.

vivo x3 smartphone

De øvrige tekniske specifikationer på Vivo X3 minder meget om andre moderne Android smartphones i den lidt højere klasse.

Indenbords sidder således en 4-kerne processor på 1,5 GHz, et LED display med 720 punkters HD opløsning, 16 GB hukommelse som standard, HiFi lyd, 8 MP kamera bagpå og 6 MP foran samt et batteri på 2.000 mAh.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − eight =

No Comments Yet.