SLEEK HP BÆRBAR – GOD LYD OG SLUT MED BRÆNDTE LÅR

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

HP lancerer en række bærbare, der både er lette, tynde og fokuserer på den gode lydoplevelse. Og så brænder du ikke lårene!

Lyden i bærbare har sjældent været noget at råbe hurra for, men alligevel er vi mange der lader os nøjes med dem når computeren i fællesskab med iTunes biblioteket har ageret stereoanlæg.
Vi har tidligere skrevet om Beats by Dr. Dre – hovedtelefonerne som Dr. Dre har været med til at udvikle. Nu er Beats Audio teknologien også røget i nogle af de nye maskiner fra HP, der lander i Danmark den 15. juni.

Blandt nyhederne er der to nye medlemmer til HP ENVY-familien – en HP ENVY Sleekbook i 15,6″ og HP ENVY Ultrabook i 14″ og 15,6″. Uden at blive for tekniske, ligger forskellen i, hvilken processor der er smidt i maskinen. Man må nemlig kun kalde sin computer for Ultrabook, hvis der bor en processor fra Intel i den. Sleekbook er derimod HP’s eget ord og kommer med AMD-processor. Begge maskiner er lavet i sort metal og har fået en frisk rød farve i bunden.

Der kommer også en ny HP SpectreXT der ser super lækker ud. De 13,3” lavet i metal vejer lige under 1,4 kg. og er kun 14,5 mm tyk.

HP SpectreXT i metallook

Både ENVY-modellerne og SpectreXT her HP Coolsense, der gerne skulle gøre, at man ikke brænder lårene af, når man sidder med sin pc i sofaen.

Priser på de nye bærbare fra HP:
HP ENVY Ultrabooks fra 6.499 kr.
HP ENVY Sleekbooks fra 4.999 kr.
HP SpectreXT fra 8.999 kr.
HP Pavilion m6 fra. 5.999

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × three =

1 Comment