Snart er der Spotify i din Playstation

1 Min læsning

Snart bestemmer du selv soundtracket til dine spil. Spotify er på vej til din Playstation.

ps4 system

Hvis du er træt af det store dramatiske orkester og heroiske soundtrack, når du spiller Playstationspil, kan du snart skifte det ud med en god omgang Taylor Swift. Spotify er nemlig på vej til Playstationplatformen. I løbet af foråret vil Sony lancere en ny musiktjeneste, der hedder “Playstation Music”. Den vil snakke direkte med din Spotifyprofil, så du får adgang til alle dine playlister og hele Spotifys enorme musikbibliotek. Den nye musiktjeneste vil være tilgængelig på både Playstation 3, Playstation 4 og Sony’s række af Xperia smartphones og tablets.

Den nye integration med Spotify vil også kræve, at du har Spotify Premium, og vil ikke være tilgængelig for gratisbrugere af Spotify. Servicen erstatter Sonys egen musikplatform, “Music Unlimited”, som har været en større fiasko for Sony, da platformen har været fokuseret på musikvideoer, og ikke bare streaming af musik.

glacier white ps4

”Vi er meget stolte af at være partner med Sony og PlayStation, og for at kunne give gamerne rundt i verden en fantastisk oplevelse hvor end de lytter til musik,” siger Daniel Ek, CEO og grundlægger af Spotify. ”Som gamer og bruger af PlayStation 4, er jeg super glad for at kunne vælge min egen musik til mine FIFA 15 Arsenal kampe senere på foråret.”

Playstation Music vil rulle ud i løbet af foråret på Playstationkonsollerne og Xperiaplatformen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 5 =

No Comments Yet.