5 geniale subreddits der gør dit liv en smule bedre

3 Min læsning

Reddit bliver kaldt The Frontpage of the Internet. Og det gør den, fordi den samler alt det bedste indhold fra nettet. Det fungerer således: Reddit består af tusindvis af fora, som kaldes subreddits. Subreddits kan handle om alt fra politik til flamingodans. Alle med en med en reddt-konto kan poste billeder, tekst, links osv. til et hvilket som helst subreddit. Derefter bliver en post enten upvoted eller downvoted. På den måde kommer det bedste indhold til at ligge øverst på subreddit’et . Hvis en video med fx flamingodans er blandt de 25 mest upvotede på hele Reddit så ender den på forsiden af reddit.com til skue for alle, der er på jagt efter det internettets bedste indhold.

Hvis du stadig er forvirret, så se denne 5 min. lange video.

Der findes subreddits for enhver smag, men fordi der er så mange, har vi udvalgt 5 som vi synes gør vores liv en smule bedre.

r/photoshopbattles
Dette subreddit handler om evnen til at manipulere med billeder. Her finder man de dygtigste photoshoppere med et kreativt sind. Det foregår således:
En bruger poster et billede og i kommentartråden poster andre deres fortolkning af billedet. Et sjovt eksempel er Ant vs. praying mantis.

ants-vs-mantis

Hvert år bliver den bedste photoshopper kåret og I 2014 var det denne optrækker der løb med sejren.

winner 2014

r/mealtimevideos
Er du en af dem som af uransagelige årsager spiser alene foran skærmen?
Så er det her subreddit lige noget for dig. r/mealtimevideos er nemlig spækket med videoklip med den længde, som det tager at spise Spaghetti Bolognese. Emnerne spænder bredt, så det eneste de har tilfælles er, at de er spiselige….

r/oldschoolcool
Dette subreddit er indbegrebet af cool. Kun billeder med over 30 år på bagen bliver godkendt, og de skal indeholde seje kvinder, mænd, bedstemødre eller andet godt fra fortiden. Og de er i den grad seje, se lige Ernest Hemingway og disse to chilleren tennis-chicks.
På r/oldschoolcool sejrer nostalgien og ligger du inde med nogle billeder af dine too cool to school bedste forældre, så smid dem op her.

oldschoolcool

 

r/japanesegameshows
I japan eksisterer en lidt helt gameshow kultur, end den vi kender fra TV2 Charlie. Japanerne elsker når deltagerene bliver hængt ud kreative måder, og specielt smerte og nøgenhed er populære gengangere. Dette subreddit er et samlingssted for gameshows med obskure plot. Så derfor, hvis du finder du det underholdende at se en overrasket nøgen japaner køre ned af en skiløjpe på en snescooter, så er du kommet til det helt rigtige sted.

http://youtu.be/Yvh1ZtWIl50?t=2m20s

r/InternetIsBeautiful/
Det sidste subreddit er en hyldest til det vi elsker allermest, internettet. r/internetisbeautiful handler om de vidunderlige ting som den digitale verden afføder. I skrivende stund lytter jeg til soundtracket fra min barndom, for det kan siden RetroJam som jeg fandt på dette subreddit. Udover mit soundtrack, har vi stødt på en oversigt over alle labyrinter i verden, en analyse over hvordan mennesker i alderen 18 – 34 har ændret sig på de sidste 40 år og mange andre seje ting.

Reddit er fyldt med tidsfordriv, inspiration og nyttige links. Her kan du finde en liste over subreddits
Enjoy!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 1 =

No Comments Yet.