SOCIALT KAMERA GØR DET NEMT AT DELE BILLEDER

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Samsungs SH100 kompakte digitalkamera lader dig dele dine lækre billeder og videoer på Facebook, Picassa eller Youtube mens du sidder lige midt i oplevelsen.


Jeg har en tendens til at bruge kameraet i min mobiltelefon, hvis jeg ved, at jeg tager et billede af noget, jeg gerne vil dele med det samme på f.eks. Facebook. Mobiltelefonen er nemlig altid online, og så er det hurtigt at få billedet ud på nettet, hvor vennerne kan se det. Jeg har også andre kameraer, som tager langt bedre biller f.eks. NEX5 fra Sony, men det bruger jeg især, når jeg tager virkelig gode billeder jeg gerne vil redigere, fremkalde eller samle i fotoalbum. Det er også det vi bruger til Elektronista TV.

Men nu byder Samsung altså på en smart lille fotoløsning, som giver dig bedre billeder end din mobiltelefon (dog ikke lige så gode som NEX5), men stadig lader dig dele dem lige med det samme. SH100 kan gå på trådløse netværk. Det vil sige, at bare du er i nærheden af noget åbent wifi, så kan du dele billeder ud til f.eks. Facebook, Picassa, Youtube eller Photobucket.

Kameraet kommer i rød, sølv og sort, og du betjener det med en fiks lille touchskærm, som minder meget om det du kender fra din smartphone. Har du et Samsung tv i nærheden er det også piece of cake at præsentere billederne på storskærmen. Med en “magic frame” funktion kan du også ret nemt skabe nogle sjove og kreative redigeringer af dine yndlingsbilleder.

Samsung SH100 har selvfølgelig udviklet apps til både iPhone og Android, så du kan styre kameraet fra dit telefondisplay. Den vejledende pris på denne sociale fotoalf er 1499 kr. og du kan finde kameraet hvor der forhandles Samsung produkter.

Læs mere om Samsung SH100.

Kik på Elektronista Facebooksiden og deltag i afstemningen om hvor mange kameraer du egentlig har i hustanden.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + 5 =

No Comments Yet.