SONY XPERIA Z LANDER I OPVASKEN- OG I SNEEN

1 Min læsning

Sponsoreret
Enhver der har tabt en telefon i toilettet, i havnen, i en swimmingpool, fået ungernes saftevand hældt ud over den eller ført en samtale i silende regn mærker på egen krop (nå ja telefon så), at vand er smartphonen’s fjende nummer 1. Fugt, væske, væde- det kan simpelthen blive dødsstødet for din bedste digitale ven.

En smartphone skal kunne lidt af hvert, men hvis den også er vandtæt, altså rigtig vandtæt, så passer den nok lidt bedre til de virkelige liv vi lever.

Nu kommer så Sony og påstår, at deres Sony Xperia Z kan klare væden. De kaster ligefrem en udfordring efter os og selvfølgelig tager vi imod. Hvor tit er det lige man får muligheden for at gå til kanten og over den med en spritny gadget? Se filmen hvor Elektronista stresser en Sony Xperia Z i en meget realistisk opvaskesituation og så ryger den selvfølgelig også en tur i sneen.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + eleven =

1 Comment
  • Andreas Kastelholm
    marts 25, 2013

    Hvorfor taler du ikke om hvor mineralerne i telefonen kommer fra? Og om hvordan vandmiljøet i Kina har det med at producere al den luksus-elektronik? Og om hvordan den blev så billig for dig? Det er vist ikke ligeså kønt som dit ansigt.