Sov bedre

1 Min læsning

Hvis noget af det sidste du gør, inden du lægger dig til at sove, er at se se på din telefon eller tablet, så kan det godt påvirke din søvn og gøre det sværere for dig at falde i søvn. Det blå lys fra skærmen kan nemlig virke forstyrrende for din naturlige søvnrytme.

Twilight er en app til Android, der får din skærm til at tilpasse sig til tidspunktet på dagen og filtrerer det blå lys fra din skærm efter solen er gået ned. Når mørket falder på, får skærmen et let rødligt skær, hvilket faktisk er ret behageligt at se på, især når noget af det første man griber ud efter om morgenen, er telefonen.

twilight forskel

Om det har forbedret min søvn? Måske. Jeg har sjældent problemer med at falde i søvn, men så snart jeg slår Twilight fra (hvilket er ret nemt – det kan gøres fra din notifikationsbar), føles skærmen ekstra lys, da jeg efter kort tids brug, blev vant til de mere dæmpede farver.

Twilight er gratis, men findes også i en pro-version. Hent Twilight til Android i Google Play.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six + 12 =

No Comments Yet.