Spil anbefaling: Her er de sjoveste spil til at starte det nye år med

5 Min læsning

Har du tjek på hvad de hotteste spil er lige for tiden? Bare rolig, vi guider dig igennem måneden med disse tre top-spil!

SpilanbefalignerCoverMario

Så blev det 2014, og sikke et spændende år det bliver. Det skal fejres med nogle sjove og spændende spil, så vi har samlet fire spil du kan kickstarte det nye år med.

Verdens bedste blikkenslager i verdens bedste eventyr
(Super Mario 3D World fås til Wii U – set til 398kr)

Super Mario er mere end bare en spilserie, det er om noget et ikon for spil verden over. For store og små er han et synonym med kvalitet og ufortyndet morskab. Det seneste spil i rækken er absolut ingen undtagelse, og er nok et af de gladeste spil overhovedet.

super_mario_3d_world_wallpaper_by_rafaelmartins-d68nuqg

Det der gør Super Mario 3D World til en helt exceptionel oplevelse er måden hvorpå det får alting til at føles sprudlende, sjovt og herligt. Rundt om hvert eneste hjørne gemmer der sig en ny idé, en ny oplevelse eller en herlig overraskelse. Der er intet kedeligt øjeblik i 3D World, og det er svært ikke at smile hele vejen igennem eventyret.

Smilet kan dog hurtigt erstattes af råb, for du kan spille med op til tre andre personer på samme tid. Det giver en masse muligheder for sjove situationer, hvor der kan samarbejdes med venner,  men også fuldkommen kaos når der skal holdes styr på så mange personer på én gang. Det er en helt anden måde at opleve spillet på, men også sjovt i sig selv.

Super Mario 3D World er et spil, der kan anbefales uden forbehold. Uanset alder eller kendskab til Nintendo, eller andre Mario spil, er det en oplevelse, der kan smelte ethvert hjerte.

Elektronista anbefaler til:
– Alle der er klar til et farverigt eventyr fyldt med glæde og gode oplevelser

Red galaksen igen & igen

Ratchet & Clank: Enter the Nexus fås til Playstation 3 – set til 302kr)

RC_Nexus_Ratchet_and_Clank

Galaksen er efterhånden blevet reddet et utal af gange. Uanset om det er Luke Skywalker, Bruce Willis eller duoen Ratchet & Clank, er det ikke nyt at alt liv i universet tit er truet.

Derfor er det herligt forfriskende, at i Ratchet & Clank: Enter The Nexus handler det mere om familie, hvor man kommer fra og en god spand humor. Og ja, galaksen bliver også reddet på et senere tidspunkt.

RC_Nexus_ZeroG_2

Selve spillet putter dig i rumstøvlerne på Ratchet, mens han makker Clank bor på ryggen af ham. Sammen skal de udforske et væld af forskellige planeter, slås mod uhyggelige monstre og affyre det ene skøre våben efter det andet. Et af dine våben forvandler dine modstandere til snemænd, et andet skaber sorte huller ud af ingenting!

Lige så kreative som spillets mange våben er, lige så morsomt er spillet når det kommer til jokes. Spillet er dog bedst når du hopper på sten, klipper og udforsker fremmede planeter i jagten på hemmeligheder i afsides kroge.

Kan du lide spil som Super Mario, men trænger du til noget med våben og lidt mere gang i den skal du hive fat i Ratchet & Clank: Nexus, for det fås ikke bedre.

Elektronista anbefaler til:
– Dem der godt kunne tænke sig at vide hvad der ville ske hvis Pixar lavede et spil

Den ultimative biloplevelse uden lugten af brændte dæk

Gran Turismo 6 fås til Playstation 3 – set til 429kr)

GT6-Screenshot-02

De bedste bilspil på markedet formår at gøre almindelige spilelskere til fuldblods bilelskere, og den opgave formår Gran Turismo 6 at indfri. Gran Turismo 6 spilder ikke et sekund med at være kedelig: Så snart du har sat spillet i maskinen og startet det, bliver du smidt direkte ind i en bil og bedt om at køre en omgang i en toptunet bil. Fart og glæde fra første sekund – ingen menuer, ingen ventetid – bare fuld hammer på pedalen.

Og hold da op en følelse det spil skaber. Fartfornemmelsen er fantastisk i Gran Turismo 6, når du suser henover nogle af verdens mest populære baner, og får lov til at sætte sig i nogle af verdens dyreste biler er det en fed fornemmelse.

Den største triumf som Gran Turismo 6 formår at gøre er dog hverken de flere hundrede forskellige biler, men det er derimod at alle kan være med. Uanset om man er fuldkommen bilfanatiker eller aldrig har prøvet et bilspil før, så tager det hånd om én lige så meget (eller lidt) man har brug for. Det er spillets største bedrift, og oveni det er der så meget at give sig til, at dette spil kommer til at vare dig lige til påske.

Elektronista anbefaler til:
– Enhver der er nysgerrig omkring biler, eller bare elsker dem.

Find dit største sværd frem og red kongeriget

(Bravely Default fås til Nintendo 3DS – set til 338kr)

bravely-default-1024x839

Spil om riddere, kongeriger og magi er der mange af. Men Bravely Default tager den klassiske turbaserede formular, hvor du og fjenden skiftes til at angribe, og give den et nyt twist i Bravely Default. I spillet skal du styre en gruppe af fire helte, der på bedste eventyr-vis skal ud og rede verden fra en voldsom ondskab.

Undervejs får historien dog en del mere dybde. Der bliver diskuteret ideologier, religion og hele selvstændighedsprocessen når en ny generation skal lære at stå på egne ben. Historien er spændende at følge hele vejen igennem, men selve kødet på spillet findes i de mange kampe der skal udkæmpes.

Bravely-Defaulta

Typisk er turbaserede spil som disse bygget op om, at dine helte angriber fjenden, og så giver fjenden igen. Frem og tilbage indtil der er en vinder. Bravely Default giver dog et rigtig unikt twist, hvor du kan tage forskud på dine turer, og fyre fem angreb af på én gang, mod at du skal vente fem omgange til du må angribe. Det giver spillet, og genren som helhed, en helt ny strategisk dybde, der er voldsomt spændende.

Selvom Bravely Default tager lidt tid om at komme igang og blive virkelig spændende. Så er det et helt spil der virkelig suger sig fast når det først får kløerne i en. Medrivende og ikke til at slippe.

Elektronista anbefaler til:
– Dig der elsker middelalderen, men godt kan tåle lidt magi og strategi oveni.

Det var alt for denne gang, hvad skal du spille i januar? Og hvad ser du mest frem til i det kommende år?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − seven =

1 Comment
  • køb billige pc spil
    juni 26, 2018

    Tak for at give oplysninger om PC Spil. Spil-shoppen er de bedste billige pc spil provioder i vejle. Hvis du vil købe nyeste pc spil kan du købe pc spil herfra.