Spil-app: Her er den sjoveste udgave af Pac-Man siden originalen

2 Min læsning

Pac-Man er tilbage som du aldrig har set den ikoniske figur før. Pac-Man 256 er en et de mest originale og fantastiske Pac-Man-oplevelser til dato.

pac-man_256_screenshob9orr

Det er ikke hver dag, at et nyt Pac-Man udkommer, og det er absolut ikke hver gang, at et nyt Pac-Man er godt. Men bare rolig, det nyeste Pac-Man spil er fantastisk! Pac-Man 256 er nemlig den helt rigtige måde at lave Pac-Man til tablets og mobiler.

Spillet er i stil med mange andre endless runner spil (som Crossy Road, Temple Run og lignende). Pac-Man skal hele tiden bevæge sig opad, for bag ham er en masse grafiske fejl, der jagter ham. Navnet “Pac-Man 256” er nemlig en meget nørdet reference til en grafisk fejl, der kunne opstå på den gamle Pac-Man arkademaskine, hvis man ramte bane 256, for så flippede hele spillet ud med grafiske glitches og fejl. Alle de grafiske fejl jagter Pac-Man, så du skal bevæge dig opad, og det kan ikke gå for langsomt.

PacMan-256

Imens du flygter fra de grafiske fejl, skal du selvfølgelig undgå spøgelser men også spise så mange små prikker som overhovedet muligt. Ideelt set skal du aldrig holde op med at spise dem, og fortsætte med at lave en lang kæde, for så får du flest mulige point. Rundt omkring er der også forskellige power-ups, som blandt andet får Pac-Man til at skyde med lasere eller fastfryse alle spøgelser på banen.

Det der gør Pac-Man 256 til et helt fantastisk spil er den vidunderlige blanding mellem det konstante pres fra bunden af skærmen, jagten på flest mulige point og så selvfølgelig det klassiske spørgsmål: Kan du undgå spøgelserne, og regne ud hvor de faktisk bevæger sig hen. Det er et nervepirrende spil, og når først kampen om at få flest mulige point bliver en dyst mellem dig og venner, er det svært at give slip på spillet.

Pac-Man 256 er gratis, og fås til både iOS og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − 5 =

No Comments Yet.