Trådløs opladning af tandbørsten

2 Min læsning

Selvfølgelig er tandbørsten som alle vores andre hjemlige dimser også på vej til at blive mere og mere intelligent. Philips har med deres Philips Sonicare DiamondClean tandbørsteserie taget hul på en helt ny form for tandbørstning. 

Den elektriske tandbørste er gået fra at være børstning for de dovne til at give endnu mere overblik over tandhygienen. Philips tandbørsten guider med små bip det perfekte antal minutter man lægger i selve børstningen. Den kan indstilles i 5 forskellige modus som Clean, GumCare, Sensitive og Hvid, og der findes selvfølgelig børstehoveder i mere eller mindre hårde versioner.

IMG_8637

Når den skal oplades sætter man den ned i tandkruset, som i virkeligheden er et glas forbundet med en lader. Herfra lader tandbørsten så (næsten) trådløst. (Det bliver perfekt, når ledningen engang forsvinder helt). Eneste minus her er at tandbørsten på en eller anden måde virker lidt for stor til kruset, så selv om selve børsten er meget pæn (af en tandbørste at være), ser det lidt sjovt ud når den står i kruset.

Hvis tandbørsten skal lades på farten medfølger et etui, som børsten kan lades direkte i. Ret smart fordi man jo ikke rigtige gider slæbe den store lader med.

IMG_8635

Den her børste skulle kunne gøre tænderne hvidere, men hvis du ikke har tålmodighed til at børste dig frem til det flotte smil, så kan du jo lige hoppe ind og hente Philips Zoom app’en, som giver et quick fix til hvidere tænder.

imgres

IMG_8631

 

Kan indeholde affiliate links

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × two =

No Comments Yet.