Spil appbefaling: Hvad får du når du blander en ko med en hest?

2 Min læsning

Har du altid undret dig over hvad der ville ske, hvis man kunne sætte et næsehorn og kanin sammen? Svaret finder du i det sjove og særdeles kreative Blendimals.

ElektronsitaAppbefalingBlendimals

Koen siger ‘muh’, katten siger ‘miauv’, men hvad siger dyret der er halvt ko og kat? Svaret finder du i Blendimals, et sjovt lille gådespil til iPad og iPhone. Her skal du blande dyr og skabe et gadekryds, der kan hjælpe dig og dyrene med at komme hele vejen til månen.

Logikken i spillet er simpel. Hver bane har en række forhindringer, som du skal igennem. Til rådighed har du så en mindre zoologiskhave. Alle dyrene har hver især deres egne unikke evner. De egenskaber skal du bruge for at klare forhindringerne, men det kræver også du sætter dyrene sammen ved at putte dem i en blender, og mikse dem til et helt nyt dyr.

 

Hvad vil DU blende?
Hvad vil DU blende?

Foreksempel kan der måske være en mur, et hul og noget jord mellem dig og målet. Derfor skal du bruge et næsehorn til at ødelægge muren, en kanin til at hoppe over hullet og en muldvarpe til at grave i jorden med. Alle tre dyr kaster du ned i en blender og vupti – Du har nu ét dyr der kan alle tre dele.

Undervejs i spillet skal du så blende forskellige dyr, og finde den rigtige kombination for at gennemføre banen. Nogle gange skal du endda bruge en slags kombination til at komme halvvejs gennem banen, og så skifte den ud senere med andre egenskaber for at komme i mål. Du kan nemlig kun sammensætte et lille antal dyr, så du skal tænke dig om før du blender løs.

Jo længere du kommer i spillet, desto mere komplekse bliver banerne og ikke mindst antallet af dyr du kan proppe i din blender.

Blendimals er en virkelig sjov idé, der er blevet sat sammen med en masse gode udfordringer og gåder. Det er et spil, der er rigtig godt til at spille alene i sofaen, eller hvor flere er samlet omkring skærmen for at kommentere, komme med idéer og hjælpes ad med at komme hele vejen til månen.

Blendimals fås til iPhone og iPad for 7kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 12 =

No Comments Yet.