SPIL APPBEFALING: PAS PÅ HJERNEN IKKE KOGER OVER I SKØNNE ‘STICKETS’

2 Min læsning

Stickets er et af de smarteste og smukkeste tænkespil i år, læs med om hvorfor det her spil kommer til at spise hele din sommerferie.

SpilappElektronistaStickets

Stickets er meget vel mit yndlingsspil den her sommer. Det er lige så genialt, som det er simpelt. Spillet går ud på, at du har fire forskellige figurer i bunden af skærmen, hver figur består af farverne blå, rød og gul i vilkårlig rækkefølge.

Ovenover figurerne er der et stort tomt rum, hvor du så skal hive de forskellige figurer op. Målet er, at placerer figurerne sådan, at du laver tre ens af samme farve, hvorefter de forsvinder fra skærmen.

SticketsElektronista2

Finten er dog, at figurernes udformning gør at du ikke kan smide dem op på må og få, men faktisk skal tænke over hvilken figur du bruger, og hvordan den kan bruges sammen med dem du allerede har placeret, og ikke mindst hvad der kan ske i fremtiden.

Konceptet tager under et minut at forstå, men det kan aldrig helt mestres men der går ikke længe før spillets dybere strategi pludselig dukker op. Det kan bedst sammenlignes med spillet Tetris, hvor ideen er nem at forstå men der er altid plads til at blive bedre (og et spil til).


Stickets er smukt, simpelt og utroligt vanedannende. Det er perfekt til busturen eller en halv time i sofaen, og får de varmeste anbefalinger herfra.

Sticket’s kan fås til iPhone (men virker også fint på en iPad eller iPad Mini), og koster 19,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + eight =

No Comments Yet.