SPILANBEFALINGER: DE SJOVESTE SPIL TIL APRIL

4 Min læsning

Selvom foråret stille og roligt er ved at være på vej, skal der også være plads til sjov foran fjerneren. Vi har samlet tre sjove spil til den kommende måned, et til de mindste og to til de voksne.

Sly-Cooper

Vi lister os afsted på tå når vi skal ud og røve…

Sly Cooper er om noget andet en moderne fortolkning af Robin Hood. Ham og hans bande af snu tyve stjæler fra onde skurke, og får sendt dem i fængsel, alt imens de selv beholder pengene. Ganske nobelt og fredfyldt.

I det nyeste eventyr kommer Sly og hans venner på en rejse gennem historien, hvor de rejser gennem alt fra det Vilde Vesten til Middelalderen, alt sammen i jagten på en samling skurke, der stjæler de største værdigenstande gennem historien.

Sly-Cooper-Thieves-in-Time-Once-Upon-a-Time-Trailer_7

Det hele er i en lys og venlig tone, der mest af alt minder om en god Disney tegnefilm. Det hele er endda også på dansk, både stemmerne og underteksterne så selv de mindste kan være med. Spillet er inddelt i små missioner, der alle tager omkring 10-20 minutter at spille, så det er et spil der er perfekt til en hurtig session sjov, og så tilbage til virkeligheden.

Har du både en Playstation 3 og en PS Vita kan du dele din progression i spillet på tværs af de to maskiner. Så du kan spille på farten med din Vita, og når du kommer hjem til stuen kan du fortsætte eventyret på Playstation 3.

sly-cooper-e3

Sly Cooper er ikke voldeligt eller synderligt udfordrende, hvilket gør det til et perfekt spil de husets yngre publikum, især dem med hang til tegnefilm og heftige eventyr.

Sly Cooper: Thieves in Time fås til Playstation 3 (324,-) og PS Vita (269,-)

 

En for alle, og alle for en

Gears-of-War-Judgment-ElektronistaSPIL

Gears of War serien er en af de mest ikoniske og elskede for Xbox ejere verden over. Dets blanding af overdreven, til tider komisk, vold og det hurtige taktiske action har været et enormt hit. Det nyeste afsnit i serien hedder ‘Judgment’ og foregår før alle de andre spil i serien. Det følger begivenhederne op til de første spil, og fokuserer samtidig på to mindre kendte personligheder fra spiluniverset.

Action er stadig i højsædet, og den er som den plejer for serien i absolut verdensklasse. Du løber fra skjul til skjul, alt imens du besvare modstanderens skud, og hele tiden jagter den optimale position i hvert enkelt slag.

1363596491-m-gearsofwarj-overviewint

Til tider føles det som skak med våben, for det at kunne trykke på aftrækkeren er sjældent nok til, at sikre dig sejren. Det handler om at have et overblik og kunne holde hovedet koldt.

Du kan også tage Judgment online, hvor du kan dyste med, og mod, venner i heftige online kampe hvor kommunikation og samarbejde virkelig er nøglen til overlevelse.

Gears of War: Judgment fås til Xbox 360 (401,-)

 

En blodig græsk tragedieGodofWarAsensionMultiplayerElektronistaSPIL

Det er ikke en græsk komedie, men snarre en græsk massakre i det seneste God of War spil, baseret på en fri fortolkning af den græske mytologi. Du spiller soldaten Kratos, som i et desperat forsøg på, at overleve et slag mod barbarerne, hidkaldte krigsguden Ares og sværgede ham troskab mod uendelig magt på slagmarken. Men Kratos blev snydt, og Ares narrede ham til at slå sin egen familie ihjel.

En pint og vred Kratos vælger, at tage kampen op mod Ares, og de guder der sammen har stået bag Kratos’ tab. Som Kratos må du på en meget lang rejse for, at tage kampen op mod et stort udvalg af velkendte mytologiske væsner fra den græske mytologi.

GodofWarAscensionElektronistaSPIL

God of War er først og fremmest et actionspil, med fokus på at være let tilgængeligt for alle der kommer i nærheden af det, og så overdrevent voldeligt at det til tider føles som en insider joke, og en sidebemærkning til vold i spil generelt. Men når det så er sagt, så er spillets kerne af ren action særdeles underholdende og velskabt.

Som noget nyt i serien kan du i Ascension også gå online, og spille mod andre mennesker i en slags arena-dysts, hvor i både skal slås mod hinanden i hold men også samtidig kæmpe mod dyr og magiske væsner der er en slags kaos-faktor midt i det hele.
Fantastisk underholdning for alle med en Playstation 3 og hang til solid action fra de varme lande.

God of War: Ascension fås til Playstation 3 (371,-)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 4 =

No Comments Yet.