Spis dit eget selfie ansigt

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

En ny brødrister gør det muligt at få billeder brændt ind i sin toast skiver. Nok en sjov sideeffekt af selfie feberen.

SELFIE TOAST 1

Hvis du elsker dig selv – eller en anden – så meget, at du kan æde vedkommende, er her vejen til målet – eller rettere munden.

Selfie Toasteren gør det nemlig muligt at få anbragt et portræt billede på alle sine skiver ristede brød.

Den skægge idé kommer fra Vermont Novelty Toaster Corp, der sælger sine selfie brødristere online inklusive en service til at få billederne brændt med.

SELFIE TOAST 2

Man skal egentlig blot uploade sin selfie eller et andet foto til Vermont Novelty, der så modificerer billedet med Photoshop, så det kan ses tydeligt på en brødskive. Derefter overføres det til en metalplade, som anbringes i toasteren.

Vermont Novelty tilbyder udelukkende denne gadget service sammen med købet af en ny toaster til ca. 550 kroner (75 USD). Man kan altså ikke selv udskifte motivet i brødristeren. Så man skal købe en ny, hvis man vil have flere selfies at vælge mellem til sit  morgenbrød.

Vermont toasterne fås i fem forskellige farver. Med i prisen er en farvekopi af billedet indsvøbt i selvklæbende, vandtæt plastik.

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × one =

No Comments Yet.