SPOOL TIDEN FREM MED TIME DUCKS

1 Min læsning

Af Serina Klejstrup Hedegaard

Sjov tidsfordriv, hardcore konkurrence blandt vennerne, eller blot fascination af retro spil – grunde er der nok af for at hente det danskproducerede spil Time Ducks.

Elektronista.dk har testet spillet og er lige pt. blevet afhængig!

Det er svært at få opmærksomhed i den nu snart proppede App Store, men Time Ducks har alligevel skilt sig ud ved at være markant anderledes – det ses allerede i Traileren.

Spillet er blevet rost til skyerne af flere anerkendte sites i USA og der er helt sikkert også et marked for det herhjemme både blandt mænd og kvinder!
Det gode ved spillet er at alle kan være med og få noget ud af det. Du bestemmer næsten selv sværhedsgraden og niveauet.

Helt basalt set, går spillet ud på at fragte stakkels små dyr over en trafikeret vej, i sikkerhed til deres andedam osv. Man tegner en sikker rute, spooler i tiden og tapper gøende hunde med sin finger – prøv det, det giver hurtigt mening. Trænger du til lidt afveksling kan du hører deres band(s), lytte til den pudsige kommentator og meget mere.

 -og så er det endda lavet af en flok dygtige unge danskere af kærlighed til de gamle arkadespil, som ‘Time Ducks’ netop er en hommage til!

Prisen er kr. 12,- og App’en kan hentes her.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 11 =

No Comments Yet.