Stick Hero: enkelt og vanedannende

2 Min læsning

Skærmbillede 2014-12-26 kl. 17.45.26

Spillet hedder Stick Hero og er egentlig ikke nogen nyhed, men et spil som jeg bestemt stadig synes er nævneværdigt. Der er da også lavet flere kopier af spillet, men jeg hænger nu stadig ved denne version. Det er et af de spil, jeg har haft i en længere periode, og som jeg faktisk ikke er gået hen og er blevet træt af.

Forlæng pinden og gå fra søjle til søjle, mens du samler kirsebær. Virkelig enkelt, men tag ikke fejl; det kan godt være svært at ramme søjlerne, og rammer du ikke præcist på søjlen, så er det forfra. Søjlerne kan både være tykke og dermed nemme at ramme, men også tyndere og en hel del sværere at ramme. Du dør både hvis din pind er for kort og for lang, så præcisionen skal sidde lige i skabet.

Skærmbillede 2014-12-26 kl. 17.45.42

Jo længere du kommer i spillet, jo flere point får du – og kan så åbne andre karakterer. I seneste opdatering er der kommet nye baggrunde til spillet, og de skifter fra spil til spil. Du kan også købe dig til flere kirsebær, så du kan avancere hurtigere. Ketchappgames står bag spillet og bag en masse andre spil, som alle bærer præg af enkelthed.

Du kan både hente spillet til Apple og til Android

Hvis du ikke allerede har prøvet spillet, kan jeg kun anbefale det – men pas på, det er vanedannende!

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + two =

No Comments Yet.