Stort dansk teleselskab giver gratis data til alle

2 Min læsning

af Milos Jørgensen, ungdomsreporter

Et stort dansk teleselskab går nye veje for at få kunder. De giver gratis data til hvem der måtte være interesserede.

telenor bygning
Foto: Søren Svendsen

Senest hørte vi, at Telenor og Telia har valgt at dele netværk. Nu vil Telenor give alle kunder og ikke-kunder et datakort med 200 mb gratis. Ved at besøge én af Telenors butikker, gå ind på www.telenor.dk eller ringe til Telenors kundeservice vil det være muligt at få et simkort med data, skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Selvtilliden fejler da heller ikke noget hos det store selskab. Telenors administrerende direktør, Marek Slacik siger blandt andet at ”Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores netværk, at vi gerne vil invitere alle til selv at opleve det. Med data-abonnementet tilbyder vi både kunder og ikke-kunder muligheden for at sætte deres tablets fri ved at give dem adgang til det mobile internet overalt”

Ønsker du at få fat i sådan en sim-kort kan det erhverves ved at besøge én af Telenors butikker, gå ind på www.telenor.dk eller ringe til Telenors kundeservice. Det eneste, du skal oplyse, er dit navn, e-mail samt kreditkort

 Noget meget småt?
“Når du nærmer dig 200 MB, sender vi dig en besked med et link til en side, hvor du får mulighed for at købe 200 ekstra MB for 19 kr.” bliver der blandt andet nævn på Telenors hjemmeside.

Du får adgang til en 4G forbindelse så længe du er inde for 200 MB græsen; efter de 200 mb er opbrugt, vil hastigheden sænkes markant; helt ned til sølle 64 kbit/sek. Det er så langsomt, at det cirka tager en time at indlæse Ekstrabladet.dk. Du kan også vælge at købe yderligere 200 mb til 19,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − 10 =

No Comments Yet.