Stream musik direkte fra huen

1 Min læsning

Så er vi ved at nå de vintertemperaturer, hvor du skal finde ud af, hvordan du både holder varmen om hovedet og kan høre musik på farten samtidig.

chill bluetooth redDette lille i-landsproblem er der selvfølgelig et dansk firma, der også har grublet over, og de har fundet løsningen

De har lavet Chill Bluetooth-huen, som er udstyret med trådløse stereohøjtalere og et lille kontrolpanel, så du ikke blot kan afspille musik direkte fra huen men også kan besvare telefonopkald og styre volumen – helt uden at skulle have telefonen op af lommen eller tasken.

Det er det danske firma Chill Innovation, som har fået den snedige idé, og de har sørget for, at den indbyggede elektronik er optimeret til den skandinaviske vinter. Den tåler både regn, sne og ned til 20 minusgrader. Det genopladelige batteri kan holde i otte timer non-stop, og højtalerne kan tages ud, hvis du vil vaske huen.

Chill Bluetooth-huerne er onesize, fås bl.a. i grå, rød og sort og kan købes for mellem 369 og 449 kr. på chill-innovation.com.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + twelve =

No Comments Yet.