Styr dine sokker fra din iPhone

2 Min læsning

Blacksocks er verdens første “smarte” herrestrømper. Via din mobil vil du altid parre de rigtige sokker, og sokkerne fortæller såmænd også, når de trænger til at blive vasket.

Har du (også) problemer med at holde styr på din sokker, eller hvor længe siden de er blevet vasket? Du kan nu overlade kontrollen til din iPhone..

Det tyske firma Blacksocks sælger nemlig klassiske herresokker med trådløs teknologi i. I hver strømpe sidder en lille trådløs Plus+ chip med tilhørende iPhone-app. En kombination, der ser ud til at være ganske praktisk.

App’en hjælper f.eks. med at parre de rigtige sokker. Den giver alarm, hvis den ene sok i et par mangler – og man kan sågar få sin smartphone til at huske, hvor ofte man vasker sine sokker.

En ny funktion gør, at Blacksocks kan kontrollere, om sokkernes farve holder. De kan jo blive slidt og miste lidt af farven, når de har været vasket mange gange. Man skal blot tage et foto af sokkerne med sin smartphone, og Blacksocks app’en vil sammenligne deres kulør med en digital farveskala.

Hører man så til de perfektionistiske, kan Blacksocks også fortælle, hvornår man købte sine strømper, hvornår de blev produceret – og om det er på tide at købe nogle nye par.

De kloge sokker er fremstillet af 81 pct. Pima bomuld fra Peru, 18 pct. polyamid og en pct. Lycra fibre. De fremstilles på en fabrik i Italien.

Ud over de smarte Plus+ sælger Blacksocks et stort udvalg af ”uintelligent” undertøj – altså uden trådløs chip. Det kan være underbukser, t-shirts, forskellige typer sokker og strømper.

Blacksocks koster 159 euro – ca. 1.200 kroner – for en start-pakke med 10 trådløse par. Med i prisen følger naturligvis adgang til at downloade den tilhørende app. Porto og forsendelse er gratis til Danmark.

Desuden kan man tegne et abonnement – et såkaldt ”sockscription” – så man vil få tilsendt nye sokker med regelmæssig mellemrum….

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 8 =

1 Comment
  • Camilla Ahlefeldt-Laurvig
    april 14, 2017

    Kære Christiane
    Tak for den perfekte gaveidé! Jeg undrer mig over, om det virkelig kan passe, at sokkerne og dertilhørende app kun dur til iPhone og ikke Android?