STYR PÅ DIT DATAFORBRUG?

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

Har du også svært ved at gennemskue præcis hvor meget data du går og bruger på din smartphone? Og er du i tvivl om, hvorvidt det er dine arbejdsmails, dine Wordfeud tilbøjeligheder eller dine Fourquare check ins der trækker mest data? Fortvivl ikke! Du er ikke den eneste og hjælpen er nær.

Android app’en My Data Manager viser på en enkelt og fareverig måde, hvor meget data du bruger på din smartphone og hvad du bruger det på. App’en demonstrerer også, hvilke apps og widgets der i smug ligger og bruger data selvom du ikke aktivt bruger dem.

Du kan sætte app’en op, så du kan skelne mellem almindelig dataforbrug, WiFi eller roaming (data forbrug i udlandet), og så du kan se det pr dag og pr måned.

Desuden  kan du indstille app’en efter hvor meget data/WiFi/roaming (den sidste er måske ikke så relevante i Danmark på nuværende tidspunkt, men det kan jo være det ændrer sig) du har inkluderet i dit mobilabonnement og blive advaret, når du er tæt på din grænse.

Hvis du har pay as you go  kan du beslutte dig for, hvor mange MB du vil bruge og sætte app’en op til at stoppe dig, når du når til den grænse du selv sætter. Det er nok især i forbindelse med dataforbrug i udlandet at den del af app’en kommer i sving.

App’en findes også i en iPhone version som dog ikke virker helt så gennemarbejdet som Android versionen.

App’en er gratis og findes til Android her og iPhone her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − two =

No Comments Yet.