TAPAS, SMÅT, HOT OG GODT

1 Min læsning

Af: Sidsel Birkholm

Har du lyst til et alternativ til den tunge danske vintermad, så er der netop udkommet en app til iPad med små, enkle og meget lækre spanske tapasretter.

Spansk tapas
Spansk tapas

Bag opskrifterne står den professionelle kok, David Jensin, som tidligere har været kok på Kong Hans og Escoffier i København.

Har du lyst til at kaste dig over tapas, så er opskrifterne i denne app appetitvækkende og superenkle at gå til. F.eks. Artiskokker med aïoli eller Shot af kold tomatsuppe.

Opskriften Grillet oksemørbrad med oldemors pebre, indeholder en stærk chilisauce med godt med chili, olivenolie, koriander, og løg, som skal laves dagen inden for at saucen får en ekstra intens smag. Den kan holde sig i køleskabet og jeg kunne godt blive inspireret til at bruge den til en del andre retter også.

Holder du også meget af tapas?

App’en kan hentes gratis i App Store eller via www.nordic-tapas.com, hvor de første 10 opskrifter er gratis. Derefter koster en pakke på 10 flere opskrifter 13 kr.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + twelve =

1 Comment
 • Yvonne Wolff Weinrich
  oktober 23, 2017

  Vil gerne have appen til
  Tapa småt , hot, godt
  Men kan ikke finde ud af det
  Da jeg ikke kan engelsk

  Hilsen Yvonne W W