Denne taske giver din bærbare skygge for solen

2 Min læsning

LapDome er en smart ny bæretaske, der også fungerer som solskærm. Tasken har plads til det hele og kan bruges året rundt udendørs.

laptop til solen 1

Alle, der har siddet udendørs med deres laptop eller tablet, kender problemet:

Solens stråler gør skærmen svær at læse – og sætte sig ind i skyggen vil de færreste jo, når nu bagende sol er en mangelvare på vores breddegrader.

Løsningen kunne være lige så oplagt som praktisk – et lille åbent telt til laptoppen.

Olens Technology har skabt den smarte gadget, der kombinerer en bæretaske til notebook, tablet og smartphone med et soltag over deres skærm.

laptop til solen 3

LapDome kan nemlig åbnes helt i den ene ende, så tasken fungerer ligesom et fortelt til en campingvogn. Der er åbent udadtil, så man kan kigge ind – i dette tilfælde på skærmen – men samtidig skygge over for solens stråler ovenfra.

LapDome passer til alle laptops op til 17 tommer, så man kan have selv store bærbare pc’er med – hvis man da gider slæbe rundt på dem alle vegne.

I lukket tilstand fungerer LapDome som en velpolstret skuldertaske, hvor laptoppen kan ligge godt beskyttet inderst inde.

I lommer udenom er der plads til ledninger, papirer, tegnebøger, madpakke, et par flasker sodavand, smartphone og et eksternt powerbank-batteri. Et lille håndklæde og et par kulørte blade at læse i kan også presses i bæretasken.

laptop til solen 4

Når Lapdome er tom, kan taskes tilmed foldes helt sammen, så den ligner en sammenrullet minisovepose med bærehåndtag.

LapDome burde/kunne være sensommerens store hit for folk, der vil have deres arbejde med udendørs – eller blot ikke vil nøjes med en smartphone til at læse emails, Snapchat og Facebook opdateringer, når de ligger på stranden.

Og når man tænker sig lidt om – LapDome vil jo kunne bruges året rundt. Også af folk, der har deres laptop med til udendørs og snavset arbejde. På f.eks. byggepladser eller til rednings aktioner.

Den praktiske bæretaske koster knap 70 USD – ca. 530 kroner.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 16 =

No Comments Yet.