TDC Play – noget andet end Netflix

2 Min læsning

Kan man leve uden streamingtjenesten Netflix? Elektronistas Karen Grønkjær kan godt. Hun har faktisk har aldrig set noget via Netflix! I stedet sværger hun til TDC Play, som byder på både gratis film og serier og masser af musik.

Jeg er ikke serie-hader, men prøver nok alligevel at undgå at blive afhængig. Her tror jeg, at streamingtjenestens betalingsform spiller en afgørende rolle. Har jeg betalt abonnement, så vil jeg have så meget som muligt ud af det. Betaler jeg per styk. tænker jeg mig mere om. Jeg vurderer om en film er 29, 39 eller 49 kr værd og overvejer måske at se den sammen med en veninde eller mine børn (som dog er Netflixere). Fjernbetjening med playknap

Der er også altid gratis film og serier tilgængelige på TDC Play-menuen. F.eks. serierne Nynne og South Park. Så det ér muligt at zappe rundt og bruge mange timer uden at betale. Udvalget af serier er dog begrænset, men filmudvalget passer til mit behov. Der er fint udvalg af danske film, børnefilm, nye og en hel del gamle klassikere.

TDC play er en del af min bredbånd-, telefon- og tv-pakke. Tv-boksen, der følger med har også pause-mulighed og en optagefunktion på alle kanaler. På den måde får jeg selv hurtigt lavet en liste af ventende serie-afsnit.TDC musik

TDC Play er også masser af musik. En velfungerende app giver dig adgang til at streame eller downloade albums og enkeltnumre og sammensætte playlister.

Som noget nyt tilbyder TDC nu også Play på mobile enheder. Som de skriver på deres hjemmeside: ”Du kan se det hele, når du vil, og så ofte du vil. Du har adgang på dit tv, smartphone, tablet og computer og er derfor helt uafhængig af tid og sted, når du vil se film og serier. Vi udskifter løbende både film, serier og sæsoner, så du aldrig løber tør for underholdning”.

Jeg har oplevet ret god service fra TDC. Da jeg spildte ned i vores Homebox, så hverken wifi eller tv fungerede, så sendte de heldigvis straks en ny – de sendte faktisk to.

For mig fungerer TDC Play. Har du fundet det, der passer til dit streaming-behov?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =

No Comments Yet.