Techåret 2023- Skal vi springe ud i det?

2 Min læsning
Jeg vil gerne starte året med at give dig mit bud på hvilke techtrends, der kommer til at få afgørende indflydelse på verden omkring dig i 2023. Jeg satte mig simpelthen ned med en mikrofon og gennemgik alt det, jeg synes er vigtigt at holde øje med lige nu.

Årets første Elektronista podcast afdækker forståeligt emner som kunstig intelligens, metaverset, NFT’er, avatars, cryptovaluta, techaktier, algortimer, click bait, sociale medier, hate speech, deep fakes og adskillige fald fra tinderne, når det gælder Elon Musk, tech aktier og Andrew Tate. Du kan simpelthen bare lytte mens du cykler, kører bil eller vasker op, og blive opdateret på den hurtige og nemme måde.
Jeg ønsker dig alt muligt godt i det nye år, og god fornøjelse med podcasten, som du finder på alle platforme. Husk at abonnere. 
Bedste hilsner
Christiane

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − one =

No Comments Yet.