The Great Give Away- Vind taske og tablet!

2 Min læsning

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN HAR FÅET BESKED

Konkurrencen kører i forbindelse med udgivelsen af Elektronista Mag Summer Edition (Android eller iOS) og den er forbeholdt abonnenter af Elektronista- The Insider. Hop på gratis lige her.

Fortæl os hvordan du vil bruge den fleksible Yoga tablet og deltag i konkurrencen om sommerens ultimative goodie bag. Hovedpræmien er BÅDE en af tidens hotteste tablets OG den lækre Elektronista Clutch. Og så har vi lige en ekstra tablet til endnu en heldig vinder!

lenovo_yoga2_tablet

Du kan altså vinde den eksklusive Knomo Elektronista Clutch, der med sit stilfulde design og den superfunktionelle indretning har fået fashionistas og elektronistas fra hele verden til at juble. USA Today skrev “This high-tech bag rules”, ELLE har haft den med i “What ELLE wears” og The Gadgeteer.com kaldte den “the ultimate bag for the gadget-loving woman”. Clutchen har 14 funktionelle rum samt indbygget batteri, som sikrer strøm til dine devices, når du er på farten.

elektronista_open-closed_image_lockup_4-M-copy

Endnu federe bliver præmien fordi den også indeholder Lenovos superlækre og ultra fleksible tablet Yoga 2, der med sine 10” passer perfekt til clutchen.

lenovo-yoga-tablet-2-830FL-main

Serien er udviklet med fokus på at give dig den ultimative brugervenlige og meget fleksible tablet-oplevelse (deraf navnet) og har bl.a. haft skuespiller Ashton Kutcher med i udviklingsteamet.

Det og meget mere kan du læse om i Elektronista Mag Summer Edition 2015.

Hvordan vil du bruge den fleksible Yoga 2 tab? Smid svaret herunder og så deltager du i konkurrence om de 3 lækre præmier. Vinderne af sommerkonkurrencen udtrækkes d. 1. august. 2015 og får direkte besked.

Læs mere om Elektronistas Clutch lige her.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Lenovo, som står bag Tablet Yoga-serien.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + 14 =

185 Comments
 • Camilla Kruse
  juli 12, 2015

  Jeg ville uden tvivl bruge den fleksible Yoga 2 tablet, når jeg er på farten. Jeg afslutter min uddannelse i august efter mange års hårdt slid og slæb på universitetet, og skal i den forbindelse starte i mit første “rigtige” job efter endt uddannelse. Da det ikke er så nemt at finde et arbejde inden for mit felt, føler jeg mig ekstremt privilegeret og heldig. Men jobbet er placeret langt væk fra min bopæl, og jeg skal derfor til at pendle godt 300km dagligt. Med andre ord vil Yoga 2 tabletten blive min bedste ven og tro følgesvend, hvis jeg vinder. Og så vil jeg selvfølgelig bruge den til alt fra surf på internettet til vigtige noter, Netflix-streaming osv. Og hvis den så tilmed kan være pakket ind i århundredets smukkeste clutch, så vil jeg være en meget lykkelig og moderigtig pige! ;)

 • Katarina Frederiksen
  juli 16, 2015

  Jeg ville bruge den når jeg er på farten, samt hjemme, da min gamle Mac lige er død :( r.i.p.

 • Kathrine Kristensen
  juli 16, 2015

  Jeg vil bruge den fleksible Yoga 2 tablet i min præsentation af migselv i min jobjagt. Den vil være det ideele redskab til at vise hvad jeg kan inden for webudvikling, uden at jeg skal slæbe en bærbar med til diverse interviews.

 • Linda
  juli 16, 2015

  Jeg har længe ønsket mig en tablet, som er nem at arbejde på og tage med, når man er på tur. Den fleksible Yoga 2 tablet opfylder alle min ønsker i den forbindelse. Da jeg samtidig netop har måttet aflevere min “slæbbare” HP samt Iphone på mit ex-arbejde, så ville denne tablet falde på et ekstremt tørt sted!
  Hvis jeg samtidig kunne vinde en af de fantastiske Elektronista Clutch bags, ville det jo slet ikke være til at få armene ned igen :-)

 • Pia van Acker
  juli 16, 2015

  Jeg er indlagt med brækket fod og har RIGTIG stor glæde af min iPad, men skærmen er desværre knækket. Så jeg vil elske at få en ny Lenovo Yoga tablet – og clutchen er bare for lækker.

 • Per Christiansen
  juli 16, 2015

  Den skal stå i familiens køkken så vi altid kan være top informeret.

 • Mette Laier
  juli 16, 2015

  Som snart nyskilt og studerende uden fjernsyn kommer den stationære til at fungere som fjernsyn. Så når børnene sidder i sofaen og ser Ramasjang, så kan mor ligge på gulvet og læse lektier på telefonen…

  Med min taske med hul i tager jeg på universitetet og tager noter under forelæsning med den originale blyant og papir metode, så når børnene er lagt i seng kan de blive skrevet ind på den stationære.

  Med en Lenovo tablet ville det være skønt at ligge på gulvet, eller i sengen, eller græsset og ikke mindst tage noter! Og at læse historie og spille med pigerne uden at nogen skal skændes om hvem der skal holde den, fordi den står selv. Og hvis Lenovoen lå i en Elektronista clutch i stedet for i den gamle med hul i, ville det være et ekstra bonus…

 • Jytte Sommer
  juli 16, 2015

  jeg ville nyde ikke at slæbe min pc med og ikke anstrenge øjnene med at læse små bogstaver på telefonen. En Lenovo tablet til at læse avis hvor end i verdenen jeg er og checke mails i toget når jeg er i Danmark. Checke op på nyheder i løbet af dagen, læse e bøger i sofaen og streame Netflix. Og føle mig hip med en topnutch tablet og en smuk taske. Ej hvor vil jeg gerne vinde

 • Susanna Romanini
  juli 16, 2015

  Jeg ville bruge den lækre fleksible Lenova yoga 2 tablet alle steder. Kan simpelthen ikke undvære en tablet da jeg bruger den til næsten alt. Surf på nettet efter tøj, sko, bøger og mad. Finde gode opskrifter eller købe en spændende rejse og så lige læse lidt om rejsemålet på den. Mine bøger læser jeg også på min tablet og sociale medier og mails foregår også typisk fra den. Kunne jeg samtidig vinde en af de smarte og yderst anvendelige Knomo Elektronista Cluch ville det da bare være helt vildt. Har kigget og liked den taske hver gang jeg har set den. Rigtig smart fundet på.

 • Peter
  juli 16, 2015

  Den ville komme på det tørreste sted. Min fine bærbare har opgivet ævred pga. vand og jeg har nu kun en 7 tommers tablet at arbejde med. Lenovo kombinerede laptop og tablet ville være det helt rigtige til at have med sig på farten.

 • Jeanie
  juli 16, 2015

  Yoga 2 tablet skal følge mig når jeg underviser i yoga, så jeg kan holde styr på de forskellige programmer og ideer. Det er helt genialt som den er fleksibel og pæn samtidig. Selfølgelig skal den også følge mig på rejser rundt i verden.

 • Tine Nørskov Sørensen
  juli 16, 2015

  Jeg vil naturligvis bruge Lenovo Yoga, når jeg dyrker yoga! Og jeg har brug for at tjekke yogavideoer på YouTube. Så vil jeg også bruge den til at læse nyheder, magasiner og bøger – specielt når jeg læser højt for min søn. Jeg vil også bruge den, når jeg ligger i sengen og suger serier. Det vil også være en fordel med en Lenovo Yoga, når jeg laver mad efter en opskrift, for man mister nemt overblikket, når man læser opskrifter på mobilen. Det vil heller ikke være ringe at gå rundt og se topsmart ud med en Lenovo Yoga nede i sin Knomo taske. Jeg vil krydse fingre for, at jeg vinder… det kunne jeg nemlig godt trænge til.

 • Eydna Simonsen
  juli 16, 2015

  Jeg ville bruge Lenovo Yoga alle mulige steder! Til at have med på rejser, i køkkenet for at følge opskrifter til madlavning, til at læse bøger, spille spil, til børnene, da vores iPad har en knækket skærm – når jeg træner, hører musik, ser film og serier – og selvfølgelig, når jeg laver yoga :)
  Og jeg ville slet ikke få armene ned, hvis jeg vandt den super-überlækre clutch!

 • Merete
  juli 16, 2015

  Med et job som sekretær er Lenovo Yoga lige det jeg står og mangler. Med alle de møder og kurser jeg skal deltage i ville den være et skønt arbejdsredskab og i det offentlige får man ikke lige en af sin arbejdsgiver. Clutchen er intet mindre end genial, alt i alt en skøn gevinst. Krydser fingre og håber at vinde.

 • Lene Jelstrup
  juli 16, 2015

  Lenovo Yoga – den ultimative gadget Den skal følge mig 24-7, og den bliver min nye bedste ven ❤️

 • Susanne Søndergaard
  juli 16, 2015

  Jeg vil give den lækre tablet til min kæreste, som mosler rundt med bærbar og smartphone. Han bliver VILD med den – og kan helt sikkert bedre forstå hvorfor min tablet aldrig er uden for rækkevidde;) Clutchen vil jeg nyde at have med mig, den er gudindelækker!!

 • Gitte
  juli 16, 2015

  Både Elektronista clutch og Yoga 2 tab. er cool og geniale, og vil begge være meget velkommne i min daglidag.
  Jeg er altid online, og bruger tablet til alt lige fra underholdning, opdatering, kreativ inspiration, informationssøgning, indkøb, deling, og til at gemme info, dokumenter og ideer.
  Hvis jeg ikke er indenfor almindelig wifi rækkevidde, har jeg altid mit mobile wifi med i tasken.
  Jeg har specielt bidt mærke i den lange batterilevetid, og dette sammen med funktionallitet og brugervenlighed, er afgørende for om jeg vil vælge at tage Yoga 2 med i sofaen, på jobbet, i køkkenet, i sengen eller på farten.

 • Mette
  juli 16, 2015

  Jeg ville bruge den til at hygge -se serier og så ville jeg gemme den for børnene, så det var min helt egen uden MGP og FIFA.

 • Laila
  juli 16, 2015

  Uh hvad ville jeg ikke bruge den til? Fast plads i køkkenet så jeg nemt kan læse opskrifter og finde inspiration til nye retter, se film og serier med min kæreste når vi endelig har tid til at dase på sofaen, som arbejdsredskab jeg kan have med på farten mellem møder og udstillinger, til yoga sessioner, jeg kunne blive ved! Og til alle disse formål vil den fantastiske clutch give mig orden, frihed og stil på en og samme tid. Perfekt!

 • Anja Madsen
  juli 16, 2015

  begge dele vil passe perfekt til både arbejdsbrug og til brug efter arbejdet! Det vil være cool at dukke op med denne flotte taske og så hive tabletten op

 • Lene lautrup
  juli 16, 2015

  Den flexible skærm giver bedre muligheder i forbindelse med læsning. Særligt for os der gerne ligger på maven og nyder en god bog i solen. Har altid været en udfordring med tablets. Gad vide om denne ville kunne løse opgaven?

 • Annette Aarre Dalsgaard
  juli 16, 2015

  Den skal bruges på farten og når ungerne har kapret den tablet, vi allerede har i huset…..denne skal være MOARS!!!!

 • Else Togo
  juli 16, 2015

  Akkeja – en Fusionista med nyslåede 70 år på bagen drømmer. Drømmer om, hvordan en Yoga 2 med clutch ville kunne redde min hverdag i dens soon to come nye fase på 22 m2 minimalistisk liv med gemal og hund. Indtil lejelejlighed i Nordhavn er klar til indflytning marts 2016.
  Et er en Kindle til bøger, noget helt andet er min virtuelle afhængighed af nyhedsinfo, connections, Netflix, HBO mm. Ja, trods alder er jeg er ligeså aktiv medieforbruger som mine børnebørn.
  Og så ville rum og tid også give mig Yoga-mulighed for at fordybe mig i min Fusionista-Blog. Jeg drømmer lidt endnu.

 • Trine Boje Mortensen
  juli 16, 2015

  Jeg rejser en del for mit arbejde og savner i den grad en fleksibel og powerful tablet til mit private forbrug når jeg er afsted. Til alt fra mails og kedelige ting til spil (store spil!) og film, foto mm. Ville elske at snuppe Lenovo Yoga med mig i clutchen på vej til lufthavn, ventetider, hoteller og cafeer.

 • Jan
  juli 16, 2015

  Primært som fritidshardware, som hurtigt kan smides ned i tasken, når familien skal på tur…

 • Henrik Dall
  juli 16, 2015

  Jeg vil give dem til min kone – hun rejser en del og har snildt brug for en laekker gave some denne!

 • Lisa
  juli 16, 2015

  jeg vil bruge den i ynglingsstolen med en kop god kaffe, på sofaen med et lunt tæppe mens resten af familien ser tv, på kontoret hvor jeg kan tjekke nyheder, surfe og besvare mails, i køkkenet så jeg ikke glemmer ingredienserne og kan finde nye spændende opskrifter og på terrassen hvor jeg kan læse mit favorit magasin mens fuglene synger.

 • Maria
  juli 16, 2015

  Efter sommeren starter jeg som selvstændig iværksætter. Derfor vil både taske og tablet være helt ideel på vej til kundemøder og til præsentationer med stil! Uden jeg behøver gå ned på udstyr ;)

 • Karina
  juli 16, 2015

  Sikke en fantastisk gave!!
  Love, love, loooooooooove tasken, som bare er SÅ genialt gennemtænkt!!
  Og den ultimative lækre tablet, som passer perfekt til mig, som har kroniske smerter, og derfor ligger meget, i de mest mærkværdige stillinger, mange timer om dagen
  Derudover ville tabletens fleksibilitet hjælpe mig rigtig meget i min muskelopbyggende træning, som gør de kroniske smerter mere udholdelige
  Ville virkelig eeeeeeeelske denne fantastiske gave ❤

 • Tobias Jessen
  juli 16, 2015

  Helt klart på farten!

 • Anja
  juli 16, 2015

  Jeg vil bruge den til alt, er det korte svar :-)
  Måske kan den udkonkurrere min iPad. Lad os tage udfordringen op!!

 • Kirsten
  juli 16, 2015

  Jeg ville bruge den til at tage med på weekend når jeg besøger mine forældre og resten af familien rundt om i landet. Min bærbare er lidt tung at slæbe rundt på, men det er også bare skønt at have sin egen enhed til at surfe på når man er på besøg.

 • Charlotte
  juli 16, 2015

  Familiens tablet er ALTID optaget af ungerne eller manden, Yoga 2 skulle være “kun for mig”… og måske være den lille ekstra motivation der rent faktisk fik mig i gang med yoga

 • HanneM
  juli 16, 2015

  Jeg ville virkelig elske at vinde den smukke og fantastiske clutch!! Familien har allerede en yoga tablet – men den er overtaget af teenagesønnen, som i øvrigt elsker den og anbefaler den til alle. Hvis jeg skulle være heldig at vinde, vil jeg bruge den i stedet for min ipad mini, som er et sikkert hit, men lige lovlig lille at se netflix og nyheder på. Til gengæld tror jeg min mini vil passe perfekt i clutchen og dermed altid kunne komme med mig på farten. Skønne præmier!

 • Heidi
  juli 16, 2015

  jeg vil elske at bruge sen i mit køkken når jeg skal lave mad, så den er nemmere at se opskrifter..og ha muligheden for at tage den med mig.

 • Julie
  juli 16, 2015

  Jeg drømmer om en clutch og en lækker tablet som kun er MIN!
  – Mine to spilleglade drenge på 10 og 8 pr har neglet mine andre tablets – og jeg ved, at jeg ville kunne have en tablet i fred, hvis den boede i den smukke feminine clutch. Der ville de to fodboldfyre aldrig i deres vildeste
  fantasi kunne finde på at lede efter mors
  nye udstyr…
  ❤️

 • Mie
  juli 16, 2015

  jeg ville bruge den hver dag i mine pauser på jobbet. Skrive en masse noter og blogindlæg. Og forhåbentlig have den med mig rundt i en elektronista clutch. Åhh, håbe, håbe, håbe…

 • Josephine
  juli 16, 2015

  Jeg savner en tablet med en lidt større skærm end min iPad Mini. Minien er fin til at ligge i sofaen, men savner en tablet, der kan trække lidt mere end min ipad.

 • Dorte Carlsson
  juli 16, 2015

  Jeg ville bruge den i mit nye job til at vise advokaterne, at der findes andre tablets end iPads

 • Dorte Overgaard
  juli 16, 2015

  Jeg vil først og fremmest bruge min nye tablet i forbindelse med mit arbejde, hvor jeg blandt andet bruger min tid på at teste læringsapps til børn og unge. Men allermest vil jeg glæde mig til at putte min tablet ned i mine OVERFEDE Elektronista Clutch, som jeg har ønsket mig fra den dag, jeg så den første gang:-)

 • Gitte K
  juli 16, 2015

  Jeg ville forbeholde den skønne yoga tablet til MIG. Min mand har annekteret min Ipad Mini, og sønnen har annekteret min Ipad 2, så jeg er henvist til en slæbbar, når jeg skal læse blogs som denne, samt opdatere min egen. At have sin egen tablet er vel en slags ret? Det ville være skønt at kunne opdatere blog fra yoga tabletten fra vores ferie :) :)
  Skulle jeg være så absurd heldig at vinde både yoga og clutch, så vil jeg forære clutchen til min veninde, der konstant har sin tablet til reparation, fordi den tit smutter ud af hendes taske.
  Go’ sommer til jer alle :)
  KH Gitte K

 • Jane
  juli 16, 2015

  Som iværksætter er der masser der skal anskaffes – med Elektronistas clutch og en Yogs tablet er jeg kommet et langt skridt videre i den proces

 • Katja
  juli 17, 2015

  Perfekt kombiløsning når jeg snart skal starte nyt job Og være mere på farten!

 • Karina Kamille
  juli 17, 2015

  Jeg ville bruge den hver dag, hele tiden. Yoga tabletten er så fleksibel og smuk, at jeg ikke ville kunne lade være med at bruge den. Jeg tiltrækkes altid af smukke gadgets og tekniske vidundere, jeg bruger internettet altid, hele tiden. Hvis jeg kunne, nok 24 timer i døgnet. Både på blogs, mail, nyheder, politiske sammenhænge, økologiske muligheder…. You name it.

 • Lise
  juli 17, 2015

  Jeg ville bruge den fine tablet til at læse alle de lækre magasiner, som jeg drømmer om at abonnere på – men som er for dyre og uhandy på papir. Desuden ville jeg bruge den til at serie-binge-watche på farten, for eksempel er jeg lige gået i gang med den nyeste sæson af True Detective, og den ville jeg elske at se i toget eller under dynen. Tabletten er lige præcis det større end min iPhone 4, som er for lille til serier, og den lange batterilevetid gør den perfekt til serier og magasinlæsning på farten <3

 • Marianne Frandsen
  juli 17, 2015

  Om morgenen når der skal tjekkes op på dagens undervisning og dagens program. På arbejdet, når mine elever spørger om noget, jeg ikke lige kan svare på. I frokostpausen, når jeg vil blære mig overfor mine kolleger med min nyeste gadget. Om eftermiddagen når der skal trænes på stuegulvet. Med ungerne, når vi lige skal grine sammen over et eller andet på youtube. Om aftenenen, når der skal ses fodbold, Netflix eller noget helt andet. Og endelig lige før jeg går i seng….måske endelig en tablet der ikke vælter, når jeg prøver at læse.

 • Nikolaj Foght
  juli 17, 2015

  Hvis den er udviklet med brugervenlighed for øje så skal den hjem hos os og være et godt alternativ til Apple ipads da jeg selv sværger til Android men har udfordringer med at overbevise familien om at det er bedre end IOS på både design og brugervenlighed : -)

 • Lotte Marie
  juli 17, 2015

  Jeg ville bruge den til alt det jeg bruge min iPad til i dag. Dvs. surfe i sofaen eller tage under armen og være on line ude i livet og verden…selvfølgelig sammen med den lækre clutch ;-)

 • Lis Nielsen
  juli 17, 2015

  Jeg har ingen tablet, så det ville være fantastisk. Jeg vil bruge den til at læse e bøger og til at se tv, mens jeg laver mad. En email i ny og næ vil den sikkert også blive brugt til og så selvfølgelig surfing :-)

 • Stine Kondrup
  juli 17, 2015

  Jeg kan faktisk ikke finde på ret meget, som jeg ikke ville bruge en Yoga tablet til…og suk – den clutch vil være en perfekt rejsepartner til Yogaen og mig! Jeg holder mange møder hver dag, tjekker mails, er på sociale medier, præsenterer billeder og information (GENIAL projektorfunktion), surfer, ser TV, skyper og holder mig opdateret på nyheder. Jeg gider ikke slæbe på unødige papirer og informationer – så en tablet vil være mit lager, min kilde til viden og mit altid opdaterede opslagsværk. Så kæmpe ja tak til lækker tablet og skøøøn clutch – det perfekte elektronista-par :-)

 • Dorte Wind
  juli 17, 2015

  Jeg elsker min clutch, som bruges dagligt – og hvis jeg vandt, skulle min svigerinde have den del af gevinsten, og så tænker jeg, at min ipad skal opdateres.

 • Marlene Høj
  juli 17, 2015

  Jeg vil have den med, når jeg starter på uddannelsen igen efter en velfortjent sommerferie. Den er supersmart og er lige, hvad jeg mangler. Og så vil jeg læse bøger på den. Ikke-studierelaterede bøger… Jeg elsker krimier og gys :)
  Tasken vil jeg have med overalt!

 • Anne Vibeke Westerberg
  juli 17, 2015

  Jeg ville have både tablet og taske med her, der og alle vegne. Tabletten ville ligge i tasken og tasken ville være klistret til mon side. Jeg vil bruge tabletten til alt og tasken til endnu mere. Og jeg vil ikke dele. Ingen børneapps, ingen fedtede fingre (OK men så er de mine) og ingen ridser. Total egoisme.

 • Maria Louise Christensen
  juli 17, 2015

  Jeg ville uden tvivl mest bruge den i sofaen, når jeg læser ebøger eller magasiner, eller når jeg lige vil nuppe et quick fix på Netflix (fedt med stander-funktionen!). Tænker også, den er god at ha med til møder, da jeg kun har arbejds-smartphone, og det ligner let, at man bare sidder og sms’er, når man egentlig tager noter. Sidst – men ikke mindst – så kan den sikkert stå ved siden af sengen, på mit natbord, når jeg skyper med min kæreste, når han er i udlandet med sit arbejde. Masser af muligheder! Tror også man hele tiden vil opdage nye anvendelsesmuligheder!

 • Yasmin
  juli 17, 2015

  Jeg ville give den til min søde kæreste der skal starte på studie efter sommerferien. Han kommer formentligt til at pendle en del, og så vil denne tablet være perfekt at have med i toget. Forhåbentligt kan jeg så også bruge den til netflix engang i mellem :)

 • Majbritt
  juli 18, 2015

  Jeg er af den overbevisning at den top lækre give away, er den perfekte løsning til min hverdag.
  Jeg har i mit job ikke to dage som er ens. Hver dag på ny lokation og med mange møder. Jeg har brug for overblik, gode digitale værktøjer og en top lækker lady bag – hvor jeg virkelig tror jeg vil kunne holde styr på både gadgets og nips.
  God sommer til Elektronista holdet

 • Marianne P
  juli 18, 2015

  Der skal klart streames og læses på den!

 • Maria Ørum
  juli 18, 2015

  Jeg vil som det første smide min gamle Samsung tablet ud, som min mand kom til at smadre ved et uheld,så en fjerdedel af skærmen er fyldt med revner :(
  Nå men jeg vil bruge den til det hele,chat,surfing,netflix,musik og læsning.
  Krydser så meget fingre..
  God sommer

 • Søs Lauritzen
  juli 18, 2015

  Jeg ville bruge den til alt det jeg ikke kan få lov til at “låne” min bærbare til pga mine to tøser, som på skift skal se film eller høre musik

 • Iben
  juli 18, 2015

  Århhhh …. Jeg vil elske ikke at skulle ha tøj med store lommer på …. Tænk, at kunne ha det hele et sted og måske endda ha de høje hæle på, uden at frygte overbalance … Har faktisk en lækker taske/clutch med plads til det meste …. Men mangler rum i den …. Så grejet kan blive jævnt fordelt.

 • Susanne Nørrelykke Petersen
  juli 18, 2015

  Den er da genial! Jeg ville tage den med overalt, og bruge den på det kursus, som mit efterår skal gå med :). Og hvis min 12 årige datter spørger meget meget pænt, kan hun også få lov til at låne den – altså bare en gang imellem ;) .
  Rigtig god sommer til dig :)

 • lotte jessen
  juli 19, 2015

  Helt klart når vi tager ud og sejler, så kan jeg ha det hele samlet og ikke gemt hist og pist i lommer og tasker :-)
  I øvrigt er jeg Kutcher fan, så det ville være skøøønt at vinde noget han har været med til at skabe :-) GO SOMMER TIL ALLE

 • Dorte Villadsen
  juli 19, 2015

  Jeg vil bruge den til…… at gøre hverdagen lidt festligere både på job og i fritiden

 • Elsebeth
  juli 19, 2015

  læse bøger og aviser, kort på farten, Google alt muligt…. Osv osv. Og så i en smart og praktisk take. Det kunne ikke blive bedre.

 • Mette Hebel
  juli 19, 2015

  husets to iPads er efterhånden fuldstændig overtaget af mand og søn på 5, så jeg vil bruge den til nyheder, magasiner og mails, især når jeg skal pendle en del mellem landsdelene når min barsel er slut lige om lidt.

 • Rene
  juli 19, 2015

  Den skal da klart bruges under parasollen på en strandtur sammen med en kølig drink. God sommer til alle derude!

 • Rikke Petersen
  juli 19, 2015

  Den vil fungere perfekt som erstatning for min nuværende tunge og langsomme pc!
  Og så står elektronista clutchen øverst på min ønskeseddel :D

 • Lasse Niels Christiansen
  juli 20, 2015

  Jeg vil helt sikkert bruge den til at se gode film og tvserier på, som jeg elsker at gøre. Specielt med den gode indbygget stander, er det jo oplagt at nyde livet lidt underholdning. Nørde med tech siderne og læser hvad der sker af udvikling. Men noget som jeg også vil se frem til (hvis jeg er den heldige), er at downloade et af de gode gamle spil, som er kommet til tablet verden: Baldurs Gate. Det spil skal helt sikkert prøves på Yoga’en ;0) God sommer derude!

 • Sandra zerahn
  juli 20, 2015

  Jeg ville elske den som redskab på farten. Jeg har lige nu en gammel dårlig bærbar uden batteri , så knap så bærbar idet det er afhængig af et stik. Jeg er jobsøgende og ville elske at kunne sidde andre steder end mit eget spisebord og finde det nye job!

 • Helle
  juli 20, 2015

  Jeg ville bruge tabletten i toget til at se film på.

 • Martin Storgaard Olesen
  juli 20, 2015

  Tabletten fra Lenovo bliver ganske enkelt min nye bedste ven! Jeg lever et liv med fuld fart på, og er træt af at skulle medbringe min efterhånden ret slidte og tunge bærbar. Jeg er sikker på at tabletten fra Lenovo er langt hurtigere i opstart. Derudover er den utrolig flot og nem at transportere. Jeg vil elske at have denne tablet i mit liv, og min moderigtige lillesøster vil elske en ny smuk taske i gave.

 • Dorthe
  juli 21, 2015

  Jeg vil dele den med mine to døtre (11 & 13 år) så de har en fed tablet som de kan bruge til at arbejde med billede, blogs, videos, musik etc. på så de kan blive endnu bedre til at begå sig i den elektroniske verden og forhåbentlig blive ligeså glad for fed teknologi som deres mor er

 • Anette
  juli 22, 2015

  Det ville være fantastisk for mig med denne smukke Lenovo tablet, vores computer er gået ned, så den ville være en kærkommen gave. Og tasken har jeg bare ønsket mig siden jeg så den første gang. Så håber……

 • Karen Fredsted Gram
  juli 22, 2015

  Jeg skal i praktik som multimediedesigner i 3 måneder med start i august. Jeg skal rejse fra Odense til Esbjerg, og en Lenovo Yoga vil være en helt perfekt gadget at have med i toget til underholdning og research. :)

 • Susanne Kolle
  juli 22, 2015

  Jeg ville bruge både tabletter og tasken til bestyrelsesmøder. Så kan man tilgå sine bilag uden at komme til at sidde gemme sig bag en computer og have alt det nødvendige med på en organiseret måde så man kan finde det i en fart.

 • Ida
  juli 22, 2015

  Den skulle helt sikkert med på ferie og bruges hjemme til både bog og film. Derudover ville den være genial at have med i køkkenet til opskrifter og som underholdning. Og så ville det være lækkert med en mega fed taske den kan være i!

 • Naja Lind Rasmussen
  juli 22, 2015

  Først og fremmest: tillykke med den nye clutch. Den er super lækker. Jeg har netop været på jagt efter en praktisk OG feminin computertaske uden held, så glæder mig til Elektronista computertasken kommer på markedet :)

  Lenovo laver gode pc’er og jeg er derfor meget spændt på deres tablet. Skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg bruge min nye Yoga tablet til en skøn blanding af arbejde og privat. Jeg er selvstændig og runder snart et år med min virksomhed (hvilken bedre gave end clutch og tablet).

  Yoga tablet skal være for mig, hvad Lille Hjælper er for Georg Gearløs. Den skal holde styr på alle mine noter, mødeaftaler, mails og to-do lister. Den skal gøre det lettere for mig at kommunikere, når jeg er på farten. Den skal inspirere mig og komme med indspark fra den store tech-verden.

  Og så skal den selvfølgelig indeholde det nye Elektronista Mag Summer Edition og samtlige Elektronista podcast afsnit (tak for et godt program).

  De bedste sommerhilsner
  Naja

 • Mille
  juli 22, 2015

  Jeg er blevet smidt ud af min lejlighed. Saa flytter akut op til mine svigerfamilie. Saa ville helt klart bruge til at lukke mig inde, naar jeg ikke gider at høre paa svigermor :-). Jeg har aldrig ejet en tablet, saa tror jeg ville bruge den til at læse bøger paa den, og klare de forskellige online ting man skal klare i løbet af en maaned, samt skriver opgaver og bruge naar jeg er paa farten.

 • sølvi domsten
  juli 22, 2015

  Jamen, alle undervisere burde da eje et sæt! De laaaange skoledage i “folkeren” kræver jo lang batteritid (også for både elever og lærere …), og fleksibilitet, også på undervisningsinstrumenterne ;-)
  Lige at kunne dreje skærmen rundt og lige kunne skrive lidt og liiige kunne vise det rundt, når whiteboardet igen er i udu … Det ergonomiske søjlegreb på yogaen er perfekt tænkt til os, der står meget, render rundt mellem alt for lidt plads, og bruger armene i et væk.
  Og så er vi jo rollemodeller, trods alt. En lækker lille sag at have resten af arbejdslivet i, er jo perfekt. Og jeg tror faktisk, der også er plads til et lille bitte kridt ;-D

 • Eva
  juli 22, 2015

  Jeg er pt. arbejdløs og det ville være så dejligt at slippe for min tunge gamle laptop og bare medbringe en fiks lille tablet i en super tech chic taske. Så kan jeg søge job alle steder uden besvar og ømme skuldre og jeg tænker det også vil se rimelig cool ud til en samtale ;)

 • Christina
  juli 22, 2015

  Åh, jeg vinder aldrig noget, men hvor ville jeg dog gerne vinde dette. Jeg har haft kigge på Lenovas yoga laptop, bare navnet synes jeg er frækt. Som yoga elsker ville det passe perfekt hvis min laptop passede til det.
  Hvis jeg så ovenikøbet også have den super lækre fede taske at stoppe den ned i, bliver jeg simpelthen også nødt til at købe nyt tøj og finde lipglossen frem.
  drømmer om hvordan jeg altid ville være klar på farten med adgang til alt, pakket pænt ind. Jeg ville bruge laptop til alt, email, Facebook, læse div digitale medier osv. Og det smart er at man lige kan stille den på bordet fx til at snuppe en hurtigt Netflix serie…
  Tasken vil bare gøre mig lykkelig.

 • Rikke Sonne
  juli 22, 2015

  Jeg vil klart bruge den smarte tablet til når jeg er ude og præsentere digitale katalogforslag på mine mange kundemøder. Min MBP er ved at drage sit sidste suk, så det ville være fantastisk med et lækkert værktøj der rent faktisk virkede, og som samtidig ikke er for tungt eller fylder for meget når man hele tiden er på farten.

 • Johnny Andersen
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge min Yoga til at demonstrere fremtidens fedeste POS løsning! Jeg arbejder til dagligt med POS løsninger integreret til Dynamics NAV. Detailhandlen skriger efter tablet kasser og oftest iPad. Med denne tablet er jeg sikker på at jeg kan få mine kunder på andre tanker;-) Clutchen skal min kæreste selvfølgelig have:-)

 • Jeanette Termansen
  juli 22, 2015

  Hej Elektronista, jeg ville benytte den på mine små rundrejser i DK når jeg besøger venner og familie og jeg vil tage den i brug for omsider at få virkeliggjort min drøm om at skrive en bog….jeg vil lade inspirationen flyde…

 • Sidsel
  juli 22, 2015

  Sådan en lækker Yoga-tablet – og ikke mindst den fantastiske Elektronista Clutch -, ville hjælpe mig med at undgå at opbygge en Quasimodo-ryg, mens jeg skriver mit speciale om brugen af big data i de kreative industrier :-)

 • Susi Bolander
  juli 22, 2015

  Både privat og på arbejde hvor jeg på bruger min tlf når jeg er ude af huset. Og så elsker jeg at nørder med billeder og tekst og så ville tabletter være sindssyg nem at bruge. Jeg bruger en lenovo bærbar og synes at det er knaldgodt produkt:-)

 • Bettina Dion
  juli 22, 2015

  Jeg skulle bruge den lækre elektronista clutch til at transportere lenovoen, som skal bruges på studiet og til at læse bøger på, og for at børnene kan se Netflix når jeg ikke skal bruge den

 • Louise
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge den til alt! Min søn på fire har erobret familiens ipad, så en erstatning til forældrene (eller, mest til moren) ville være super!
  Og så ville jeg også bruge den til at gå og blære mig med en tablet, der ikke har et æble på ryggen, og have den i den fede elektronista clutch altid, så folk ville blive så dødmisundelige! ;D

 • Rikke V Juul
  juli 22, 2015

  Jeg ville bruge den i skolen, på arbejde og der hjemme i sofaen med min kæreste og børnene. Så skal vi ikke længere “sloges” fire mennesker om tre tablets ;)
  Min kæreste ville også kunne arve min computer – og hun trænger VIRKELIG til en ny :)

 • Camilla Michelsen
  juli 22, 2015

  Åh, hvor vil jeg ikke bruge den…!?
  I hvert fald på farten sammen med tasken, når jeg tager på kurser rundt om i Danmark.
  Og nok også hjemme, hvor den er nem at have med rundt i huset… Måske også til aftenlæsning af blogs i sengen!
  KH Camilla

 • Marianne D
  juli 22, 2015

  Jeg ville nyde at bruge den i køkkenet, i stuen, i haven, i toget til at læse bøger og magasiner, strikkeopskrifter, madopskrifter, streame film, følge med i nyheder mm. Og clutchen…! Uhm, den er lækker :-)
  Xer fingre for at jeg er heldig denne gang.

 • Anne-Beth
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge Knomo Elektronista Clutch og LENOVOS TABLET YOGA 2 10” dagligt – både på job og på farten.
  Det ideelle både at kunne have tablet og iphone – samt især opladning – samlet, er unikt. Samtidig en elegant taske som kan følge en overalt – slut med rygsæk eller lignende. Har allerede for en tid siden sat Clutch’en på min facebook side som et fremtidigt ønske – så jo – den vil falde i god jord, hvis jeg skulle være så heldig at blive trukket ud.

 • Louise L. Pedersen
  juli 22, 2015

  Som tv i køkkenet, som bog til godnatlæsning og som underholdning på rejsen (og som blær hele vejen igennem).

 • Kia Christensen
  juli 22, 2015

  Lenovos Yoga tablet skal redde denne sommer. Udstyret med min hængekøje under træet i haven, et varmt tæppe, en stor pude og en pose slik, vil jeg være logget ind på min fortrukne serie provider – her vil jeg lade mig forføre at lyd- og billedkvalitet og glemme verden omkring mig. Engang imellem vil jeg kaste et blik på den eksklusive Knomo Elektronista Clutch, der forsikre mig om, at dette er og bliver en skøn sommerferie og når sommeren er forbi, vil jeg vise verden at “this High -tech bag rules”

 • Sanne
  juli 22, 2015

  Den ser lækker ud – og tænker, at den ville erstatte min efterhånden ældre model af en iPad.

 • Cecilie Sand Nørholm
  juli 22, 2015

  Jeg læser fysik på Københavns universitet, og her er det altså næsten umuligt at skulle tage forelæsningsnoter på sin store, gamle bærbare, når man sidder skulder til skulder med 200 andre studerende.. Samtidigt er det svært at få kopieret de vigtige modeller 100% af, hvis man tager noter i hånden!
  Jeg er sikker på, at Lenovos Yoga tablet vil løse det problem HELT perfekt, da den ikke fylder ret meget, men gør det muligt at tage både elektroniske og håndskrevne noter og så kan man ovenikøbet tage billeder af alle modellerne på tavlen og smække ind sammen med noterne – dét lyder altså supersmart i mine ører ;)
  Udover det, lyder det jo bare som en superlækker tablet, der også sagtens kunne bruges på de lange tog/busture fra København til Jylland eller bare hjemme på sofaen, jeg er fan! Og en elektronistaclutch til at have alle herlighederne i, ville da bare gøre det hele endnu bedre!

 • Elisabeth
  juli 22, 2015

  Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg har altid drømt om at eje en af dine clutches og en tablet to go! Jeg vil bruge tabletten til at streame musik og film og ikke mindst til at afspille lydfiler som jeg bruger næsten dagligt sammen med andre kolleger og veninder, som også praktiserer mindful yoga for at forblive sunde i krop og sind i vores travle liv. Bare 12,45 minutter i frokostpausen gør underværker .

 • Mette
  juli 22, 2015

  Lenovo yoga er “simply the best better then all the rest” – og lige denne Lenovo vil dog heller ikke blive min, men fødselsdagsgaven til min lille søster der knokler igennem med sit speciale for at arbejde hen mod Ph.d der omhandler forsking af stamceller mod hudcancer. Og vil da kun give den bedste tablet jeg selv kan anbefale til hende! – tasken vil jeg beholde for mig selv og min egen meget benyttede Lenovo yoga der følger mig i tykt og tyndt, finder mig opskrifter fra hele verden til min bagning, kigger tutorials når alle mine skøre projekter bliver komplicerede, når jeg skal tjekke arbejdsplan når veninderne spørg hvornår vi skal drikke te – og som kvinden jeg er – elektronista cluth vil fuldende lige præcis det flotte og elegante look som Lenovo yoga er !

 • Lise Witfelr
  juli 22, 2015

  Jeg er skolelærer – og selv om arbejdets vilkår er noget op ad bakke lige nu, ville det motivere mig meget at starte skoleåret med at være en SMART lærer med ny fabelagtig taske – og en tablet, som kunne være klar til konstant at være min hjælper. Så kan jeg være en skolelærer 2.0.
  En af de bedste og sjoveste ting ved at være lærer er, at man kan få lov at indsamle stof konstant, som kan bruges i undervisningen til at skabe sammenhænge og gode oplevelser for eleverne.
  Vittigheder, links, fotos fra ferierejser, sange, teksteksempler, videoer fra Youtube eller mine egne noter og tanker – så dialogstumper med eleverne om deres spørgsmål, tanker og små succeser på Facebook og Instagram. Foruden de faglige sider til fagene samt fraværsprotokollen, dialog med kolleger, ledelse og forældre. Jeg kan være nærværende, når jeg har mulighed for det, og når behovet opstår. Det betyder, at jeg kan byde ind med løsninger og forslag, mens problemerne er små.

  Jeg oplever ikke, at det er et problem at huske også at være off-line, men med et fastlagt check på alle kanalerne en gang i døgnet – så fungerer det rigtig godt.

  Lige nu har jeg en vildt smuk taske, hvor alle mine apparater roder rundt mellem nøgler, kridt, ledninger og kuglepenne.

  Min Iphone kombineret med skolens Surface tablet er rigtig gode redskaber, men det kunne være spændende med en ny tablet, som måske var lidt mere brugervenlig og måske håndtere mine mange platforme smartere?

 • Dorte Oddershede
  juli 22, 2015

  Waao sikke en lækker give away !!! Jeg vil bruge den hverdag —- er begyndt at studere i en moden alder, så den ville være lækker at have med i skole —- krydser fingere :)

 • Lea Henriksen
  juli 22, 2015

  Jeg ville bruge Lenovo yoga til forelæsninger på universitetet. Jeg skal nemlig til at starte på mit andet semester, hvor der kommer flere forelæsninger på skemaet. Så for at kunne undgå at trække min tunge bærbar med på skulderen hver dag, så ville en tablet klart forbedre min hverdag.
  En tablet ville også forbedre min lidt lange pendlertur. På den måde ville jeg havde noget at tage mig til, i stedet for at falde i søvn og muligvis køre for langt (Det er sket et par gange).
  Endnu federe er det da også, at der lige er en lækker taske med i denne give-away. Jeg ville klart kunne gøre brug af en sådan taske, da jeg bare har en stor etrumstaske hvor alt ligger og rodder rundt i små tasker, punge eller bare i bundet. Så en lækker clutch som denne, ville klart være god at have ved hånden i min hverdagen. Så ville jeg ikke miste mit rejsekort i bunden af en taske og forsinke togkonduktørens arbejde ;)

 • Malene
  juli 22, 2015

  Først vil jeg skrive mit speciale færdigt på den – fordi min Vaio ikke engang kan køre Word og åbne Chrome længere. Så vil jeg tage den med, når jeg i November skal på yogaretreat i Sri Lanka. Her vil jeg læse bøger på den, høre music, skrive hjem og selvfølgelig blære mig med dens fleksibilitet over for de andre yogier :-)

 • Pernille Dresler
  juli 22, 2015

  Jeg lever pendlerlivet med 3 dage i Aarhus om ugen trods det at jeg er bosat i Kbh. Derfor ville det være en fantastisk fornøjelse at kunne minimere hvad jeg skal medbringe frem og tilbage flere gange om ugen. Med Yoga-tablet’en kunne jeg lade den lidt tunge bærbare blive derhjemme og nøjes med at have denne lækre sag med i den superlækre Elektronista Clutch, som har stået på ønskelisten, siden den blev introduceret ❤️ Håbefulde, krydsede fingre og ønsker fra Tour de Danmark-pendleren

 • Louise
  juli 22, 2015

  En ny tablet ville være fantastisk, men nøj hvor kunne jeg godt tænke mig en Elektronista Clutch! Pengene er simpelthen ikke til at købe én for tiden og sidst da min billige taske gik i stykker tænkte jeg at kvalitet er vejen frem næste gang – og så må man jo håbe man kan vinde én. Så hermed er et lod smidt i puljen!
  En ny Lenovo tablet ville også være fantastisk, der er efterhånden mange apps som min gamle tablet ikke kan kører, da de ikke er kompatible med det gamle styresystem (der ikke kan opdateres længere) – så en ny tablet ville især blive brugt til at streame nogle gode tv serier når det danske sommervejr ikke er til at være udendørs.

 • Malene
  juli 22, 2015

  Jeg ville give tabletten til nogen jeg kender der har mere brug for den end mig men clutchen ville jeg selv beholde:)

 • Marie
  juli 22, 2015

  Jeg ville bruge den som afløser for min ældgamle, langsomme bærbare pc, der altid skal være i stik, da batteriet er dødt

 • Regitze
  juli 22, 2015

  Jeg kunne så godt bruge en tablet og har længe ønsket mig én. Når man har siddet foran computeren hele dagen på arbejdet, så gider man næsten ikke til at tænde den derhjemme også og sidde foran den. Der ville det virkelig være smart med en tablet i stedet, det virker på en måde lidt lettere :-)

 • Kathrine
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge Lenovos Yoga tablet som en fast følgesvend i min hverdag.
  Som avis til mine morgenhavregryn, lægge den i Knomo-tasken og bruge den som email- og nyhedstjekker i metroen, til at skype med venner og familie, til at hænge op og tælle reps når jeg træner, til opskrifter og underholdning når jeg laver mad og til lidt Netflix ud på aftenen :-)

 • Tabita
  juli 22, 2015

  Jeg ejer ingen tablet og har aldrig gjort det så det vil være et friks pust til min hverdag og det vil gøre det muligt for mig at læse e-bøger.
  Tasken vil gøre taskehelvede for en kvinde meget lettere. Jeg har længe ønsket mig tasken da den holder styr på alt det vi kvinder har som ligger og flyder rundt i vores taske så vi aldrig kan finde noget :)

 • Josephine Sanden
  juli 22, 2015

  Jeg ville bruge den hver dag hele tiden. Den kan jo være med over alt!

 • Anne Lindberg
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge den på min togtur til og fra arbejde.
  Jeg vil bruge den i køkkenet når jeg laver mad efter opskrift.
  Jeg vil tage den med i badekarret og ligge og se film.
  Jeg vil tage den med i seng og læse mine ebøger på den.
  Den skal også med i kufferten når jeg rejser.
  Mon jeg er så heldig at vinde :)

 • Gitte
  juli 22, 2015

  jeg ville klart bruge den lækre tablet som inspiration til, at der findes andet end iPads Jeg er glad for Apples produkter og snyder sikkert mig selv for at prøve andre brands – det vil tabletten lave om på. Og så gør det altså heller ikke noget, at mr. Kutcher har været med til at udvikle den …

 • Ingrid keseler
  juli 22, 2015

  Jeg ville bruge den fede tablet på arbejde og i undervisningen og med den smarte clutch også på kursus og konferencer.

 • Mette Rasmussen
  juli 22, 2015

  Vi er to – mig og min søn på snart tre – herhjemme, som absolut har taget “tablet” til os, i stor stil.
  Yoga 2 ville helt klart blive brugt til alt fra at spille på, se tv og film i sofaen, finde opskrifter og blive medbragt til køkkenet. Den ville også blive brugt til tegnefilm om aften eller på en regnvejrsdag og til at finde inspiration på nettet til mit grafiske arbejde eller endda medbragt til præsentation af pdf’er og visuelt designoplæg – og lige netop der, kunne det være fantastisk med jeres nye clutch. Så ville jeg aldrig løbe tør for strøm og jeg ville også være sikker på, at der altid ville være underholdning til min søn, når vi er på farten.
  Det er super at I har tænkt både design, “fremtid” og funktionalitet ind i jeres clutch.

 • Kirsten Andersen
  juli 22, 2015

  Jeg vil benytte tablet’en til alt det som jeg plejer at bruge min datters iPad til. Og clutch’en vil følge mig overalt hvor jeg færdes. Og derudover vil jeg nyde, for første gang, at kunne være på forkant udi gadget, her i min familie.

 • Mai
  juli 22, 2015

  ÅH, JEG FØLER BEHOV FOR AT BLIVE HELT POETISK OMKRING DET! MEN JEG ER VIRKELIG TRÆT OG GRAVID OG N O G E N SERVEREDE VARM AVOCADO FOR MIG TIL AFTENSMAD (DON’T EVER GO THERE), OG NU BLIR JEG ENDNU MERE TRÆT, MEN SAMTIDIG – s a m t i d i g – VIRKELIG IVRIG VED TANKEN OM AT EJE EJE EJE EJE DE DER LÆKRE SAGER: ÅH, så skulle jeg skrive og skrive og overspringshandle med nødvendige musikvideoer med fx the Kooks eller Billy Joel (MAN HAR VEL EN BRED SMAG), eller jeg sku’ ganske simpelt forsvinde lidt med tiden og hensyne til NOGET UNDERHOLDENDE (ikke redtube, nejnej). ÅH. JEG VILLE BLIVE GLAD!

 • Louise Søgaard
  juli 22, 2015

  Hvis jeg vandt, ville jeg dyrke Levono yoga hver dag – i min sofa, i sengen om aftenen, på min altan, på mit arbejde, i undertøj, i høje hæle, på byens cafe’er og mens jeg lakkede negle. Glæder mig til at komme i gang.

 • Jonas
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge tabletten til at læse technyheder og høre Elektronista ;-) Og selvfølgelig vil jeg også bruge den til at have et device som er større end min telefon, som jeg kan have med over alt, for det er for besværligt med min bærbare, og endnu mere besværligt med min stationære. Til det formål vil clutchen jo være helt perfekt. Og så er det jo superfedt at tabletten har en projektor, så jeg kan have en lille biograf med mig overalt :-)

 • Rikke
  juli 22, 2015

  Både clutch og tablet skal vœre mine tro elektroniske følgesvende rundt på de londonske design universiteter, når jeg starter min grafiske master til efteråret :D

 • Jette Brandt
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge den i bussen på vej til og fra job. Det er 40 min hver vej. Og så kan min gamle mor få den Samsung tablet jeg har nu.

 • Linda
  juli 22, 2015

  Jeg vil bruge den i fritiden – som regel er jeg sidder jeg på bagsædet når familien er på tur, så kan jeg hygge mig, mens drengene snakker sammen.

 • Charlotte Nørgaard
  juli 23, 2015

  Åh altså!!! Jeg har sukket efter, tigget og bedt, drømt hede drømme om og bare generelt haft den mest vanvittige lyst til at få fingrene i den clutch siden den udkom. Dog er budgettet som nyuddannet psykolog ikke lige til det lige nu, ligemeget hvor meget kreativ bogføring jeg forsøger mig med. Dog ville jeg elske at få fingrene i den. Jeg kan ikke gå ret mange timer uden telefonen, og at kunne have den med på farten på så stilfuld en måde, inklusiv strøm, når jeg skal til allemulige jobsamtaler rundt omkring på Sjælland ville bare være fantastisk. Ydermere ville tabletten være prikken over i’et der gør det muligt at forberede sig på farten, og se en smule mere tjekket ud til samtalen, end som nuværende med bunker af papirer!
  Jeg krydser alle mine fingre!!!!

 • Cathrine Lund
  juli 23, 2015

  ´Stuff you can turn on´ `- materialiseret i form af Lenovos Yoga 2 tablet og en Knomo Clutch – ultimativ funktionalitet og lækkerhed forenet. Skal bruges til vands, til lands og i luften, til show off, til arbejde, til fritid, til mig selv, til fingrene-væk-unger, det er MOR´s tablet :) Ja, faktisk til det hele – whats not to like?

 • Line Leth
  juli 23, 2015

  Min 6-år gamle HP’er er ved at stå af, så jeg vil bruge den til alt hvad der nu en gang er behov for i et hme – fotos, musik, bank, mail, sociale medier – og den skal ikke deles :) deler pt. min Ipad med to bbørn – den ene næsten teenager ;)
  Ekstra bonus den fede taske – behøver vist ingen begrundelse :)

 • Sofie
  juli 23, 2015

  Jeg vil bruge den næste gang, jeg skal på ferie i udlandet og lige har lyst til et afsnit af Orange Is The New Black eller The Newsroom før sengetid, eller vil læse min danske avis til le petit déjeuner.
  Eller jeg vil bruge den til at få lidt arbejde fra hånden, når jeg ifm mit arbejde pludseligt har et par timers pause midt ude på Lars Ts Mark.
  Og så er det jo ret fedt, hvis jeg kan bære rundt på den i en elegant clutches, der trods alt sende et lidt andet signal end en mulepose fra Hjallerup Marked, og som samtidigt kan oplade min smartphone OG holde orden i diverse kabler, USB-stik, læbestifter…

 • Anna Sønnichsen
  juli 24, 2015

  Oprindeligt kunne jeg ikke forstå hvorfor at man “havde behov” for en tablet, når man havde bærbar og smartphone.
  De ord æder jeg i mig igen, da jeg det sidste års tid har gået og sukket efter en tablet.
  Derfor ville jeg bruge Yoga 2 når jeg er på farten, først og fremmest ville jeg pensionere min old School notesbog fra Søstrene grene, og i stedet skrive alt ned på tablet. Samt bruge den til at tjekke nyheder og div. notifikationer, når man har et ledigt øjeblik. Alt for tit har jeg også taget mig selv i at lave/tjekke noget på min iPhone, mens jeg så rækker ud efter netop iPhonen for at jeg liige kunne ordne noget andet/tage et billede/ringe mens jeg fortsætter det andet forehavende. Udfordringen er at jeg altså allerede “optager” min iPhone, og altså bliver bremset. Det ville en tablet gøre op med. Også ville jeg elske at suse rundt med elektronista-clutchen, da den netop, ligesom tabletten, udover at være flot, støtter op og hjælper til at få ens hverdag til at glide den smule nemmere!

 • Gitte N
  juli 24, 2015

  Skulle jeg være så heldig at vinde yoga, eller både clutch og yoga, så vil de ikke komme til at samle støv her.
  De vil begge blive brugt flittigt og være en fast del af min dagligdag.
  Og jeg ville dagligt glæde mig over, at det er muligt at vinde så fantastiske gaver.
  God sommer.

 • Charlotte
  juli 26, 2015

  Jeg ville se Netflix ;-)

 • Christina Urban Sørensen
  juli 27, 2015

  Kære Elektronistas,
  Jeg ville bruge min Lenovo tablet derhjemme til at styre mine forskellige enheder i lejligheden, som bla. andet fjensynet og højtalere til at spille musik, skriver noter på når jeg er på CBS eller et arbejdsrelaterede møder.

  Når jeg forlader huset, ville den passe perfekt i min Knomo Elektronista Clutch, når jeg skal på farten, CBS eller på arbejdet, hvor jeg ikke behøver andet. Lenovo tabletten en lettere og et nemmere at have med end min computer, så jeg forestiller mig at den bliver min første prioritet i mange situationer!

  Det er super vigtigt for mig, at når man transporterer sig rundt i byen, at ens elektronik (tablet eller bærbar computer), ikke ligger og rumstere ubeskyttet i et shopping net eller en anden form for taske.

  Lenovo tabletten er derfor det perfekte match, så hvorfor skulle de ikke altid gå sammen :-)

  Tak for en god konkurrence

 • Josefine Eiby
  juli 27, 2015

  Årh ja ja ja!

  Jeg ville bruge Lenovo Yoga hver dag i min undervisning i min folkeskole.

  Min klasse kører storset kun digitalt og jeg mangler sådan en god tablet til at skrive på som spejles til smartboardet.

  Det næste big step til min digitale tavle <3

  Og alt der skrives på tavlen kan gemmes og ses hjemme af eleverne.

  Udover det er jeg jo også lidt en elektronista. Stilletterne matches bare bedre af clutchen end den kluntede nylontaske :-D

 • Rikke Kristensen
  juli 28, 2015

  Når en halv gammel kone (ja det er jeg altså) begynder på uddannelse og flytter væk fra familien, for at bo på skolehjem, så kunne det være vidunderligt hvis det kunne være sammen med dette tekniske vidunder. Tænk sig hvis man kunne sidde på sit lille skolehjemshummer og læse, se film, surfe eller lave lektier på sådan en fætter. Hvis jeg så samtidig kunne flashe drømme tasken over dem alle, så er jeg super godt kørende, selvom jeg mangler mine 4 dejlige drenge og 3 hundebasser.
  Med venlig hilsen
  Rikke Kristensen 42 år. (Flyttet midlertidigt til Fyn fra Nordjylland)

 • Rune
  juli 29, 2015

  Jeg vil give den væk til mine forældre. De har aldrig betjent en tablet før så dennes nemme interface og nemme betjening vil være idel for deres første møde med en tablet. De er nysgerrige men også lidt IT forskrækkede så forhåbentlig kan denne tablet hjælpe dem på vej mod en fremtid med mere internet og tryghed med elektronik

 • Christina Storm
  juli 29, 2015

  Jeg ville bruge tabletten selv, da husets ipads tilstadighed bruges af mine dejlige drenge. Samtidig ville det være virkelig lækkert at have clutchen under armen på vej på arbejde, træning eller rejser.

 • Mette Lundgaard
  juli 29, 2015

  Skal naturligvis bruges til at læse Elektronista Mag på!

 • Reza Ismaili
  juli 30, 2015

  Jeg vil bruge Lenovo Yoga til, at tage med på arbejde. Det vil gøre min hverdag lettere. :)

 • Maj Nielsen
  juli 30, 2015

  Ja en yoga 2 tablet kunne man jo passende bruge til at dyrke yoga. Har for et par måneder siden opdaget yoogaia, som jeg virkelig kan anbefale!! Det er live, interaktiv yoga undervisning, hvor man enten bare kan vælge at se læreren eller tænde sit webcam og blive guidet. Lige nu har jeg et rimeligt klodset system, hvor jeg stabler bøger op på sofabordet, så jeg lige kan se telefonen fra min yoga måtte.
  Og hvad den lækre, lækre elektronista clutch angår, så ville det nok især være det lille eksterne batteri, der ville gøre mit liv noget lettere.

 • Dennis Helt Andersen
  juli 31, 2015

  Jeg vil gerne bruge den, på samme måde som jeg har brugt min tidligere iPad… til at være den stærke og mobile sammenhæng i min hverdag på farten.
  Have adgang til mine Data i skyen og på hjemmeserver, mens jeg også kan lave, rette og sende mails og andre dokumenter.

 • Michael Kristensen
  juli 31, 2015

  Den ville være oplagt at sidde med i bussen eller toget og Projektoren skulle helt klart prøves til en film eller 2

 • Eva Sørensen
  juli 31, 2015

  Jamen den vil jo på stedet blive min nye bedre halvdel ( sorry hubby…). Den skal være med mig overalt ( og så har den jo sin fantastiske clutch at bo i, det er simpelthen det perfekte kærlighedsforhold lige der).

 • Henrik
  juli 31, 2015

  Jeg ville give den til min søde kone som desparat mangler en god oplevelse efter at hun har haft stress og nu er blevet fyret.
  Hun bliver dagligt irriteret på hendes gamle pc så hun ville elske en ny pc og en flot måde at transportere den på

 • Lykke
  juli 31, 2015

  Yoga 2 er helt oplagt til mit liv on-the-go med ventetid i bil, lufthavn, på caféer. Hvor som helst nårcsom helst. Så det er vist blot at krydse fingre og håbe på sommerheld!

 • Luna Kierkegaard
  juli 31, 2015

  Jeg var på youtube for at se hvordan denne tablet fungeret, og hvad den kunne byde på frem for en iPad.
  Blev imponeret og hvordan den var lavet i forhold til hvordan den kan stå eller hænge.

  Min datter bruger sin iPad rigtig meget, og jeg er begyndt at tænke over hvordan hun sidder med nakken, og om det kan give problemer senere.

  Fordelen ved denne er at ophænget er indbygget, så man ville kunne hænge den op, uden at skulle investere i store ophæng, og samtidigt have den med på farten.

  Det synes jeg er super Cool, derfor ville jeg nyde sådan en tablet.

 • Philip OS
  juli 31, 2015

  Vil bruge den under transport til og fra arbejde: mails, nyheder og underholdning.

  På besøg hos venner til at vise eksempelvis feriebilleder mm.

 • Kristina K
  juli 31, 2015

  Jeg ville bruge den fleksible Yoga 2 tab, når jeg er på arbejdet. Den ville passe perfekt til når jeg laver gruppearbejde med ungerne på mit arbejde, så vi kan filme dem og hurtigt derefter se deres præstationer og de kan evaluere dem selv. Mine elever ville virkelig elske det og det ville virkelig lette mit arbejde hvis jeg ikke længere behøvede at skulle reservere skolens videokamera, der desværre aldrig er opladet, når man skal bruge det. Med den smarte clutch ville jeg tryg kunne tage den med på arbejdet og og slæbe den fra klasseværelse til klasseværelse uden at skulle bekymre mig om at den skulle gå i stykker.

 • Lone Søgård
  juli 31, 2015

  Jeg vil bruge den både i fritiden og fagligt. Til kommunikation, sociale medier, underholdning, e-bøger, tidsskrifter og meget andet. Skærmen på min nuværende tablet er i stykker, så en ny vil falde på et tørt sted. Lenovo Yoga tabletten ser super ud, fordi der er mulighed for de mange forskellige brugstilstande, der gør det mere behageligt at læse og surfe på internettet. Clutchen vil gøre mig noget mere moderigtig og i høj grad opgradere mig sammen med Lenovo’en .

 • Charlotte jørgensen
  juli 31, 2015

  Jeg ville bruge den til min nye jobfunktion sammen med de skønne børn i en børnehaveklasse. Jeg har brug for at nemt komme på og vise diverse opgaver, ideer og værktøjer. Jeg skal også lære de kære unge at bruge iPads og medier det kommende år for at ruste dem til det digitale univers.

 • Stefan Asp
  juli 31, 2015

  Jeg og kæresten bor på Bornholm og rejser meget frem og tilbage til familien/venner på Sjælland. Der vil en rejsepakke, som denne gøre underværker både for arbejde og underholdning! Vores gamle Ipad er lige død, så timigen kunne ikke være bedre :D

 • Mie
  juli 31, 2015

  Er sikker på at min lille familie og Yoga vil blive bedste venner :-) især pga. Yoga’s fleksibilitet og lækre design.

 • Tessa
  juli 31, 2015

  mit job kræver at jeg veksler mellem en funktion som biolog på Sydfyn og projektleder i København. Selvklart altid med de vigtigste ting lige ved hånden. Taske og tablet ville være fantastiske i den transformation – og selvfølgelig total luksus helt privat også.

 • Sille Palner
  juli 31, 2015

  Jeg vil bruge den fleksible Yoga 2 tab i køkkenet når jeg laver mad, i stuen når jeg dyrker yoga, i fly og tog, når jeg transporterer mig rundt. Arbejdsmæssigt vil jeg bryge den til præsentationer og notaer og da den skal med på farten vil den smukke Elektronista clutch, være perfekt at have den med i. Håber de bliver mine❤️

 • Betty Jacobsen
  juli 31, 2015

  Jeg vil helt klart bruge den, når jeg er på farten, på ferie eller i sofaen, når jeg slapper af. Jeg har en Lenovo bærbar, men den er for voldsom, at tage med. Jeg krydser fingre.

 • Anders Høj Eggers
  juli 31, 2015

  Jeg ville give den til min superseje kone (forfærdeligt ord), som forbereder ph.d.-forsvar lige nu. Derfor har hun brug for det bedste materiel – både ude og hjemme.

 • Casper Støvring
  juli 31, 2015

  Jeg vil tag den med og bruge den i mit nybygget kolonihavehus, om aften når mørket falder på. Udforske nettet og blive inspireret i havedesign og nye spændende planter.

 • Jan Nielsen
  juli 31, 2015

  Vil bruge den privat til mails og SoMe og arbejdsmæssigt i markedet hos kunder med præsentation og onside kig på digitale muligheder

 • Alexandra Møller
  juli 31, 2015

  Jeg har lige bestået duelighedsprøven og er derfor klar til at sejle selv og vil således have tableten med ud på båden til lidt underholdning på de våde sommer aftner i Danmark.

 • Diana
  juli 31, 2015

  Min kæreste og jeg elsker at tage på weekend-byferien så oft som vi kan, og som kompakt rejser har man kun en lille håndbagage med og derfor ikke så meget plads :( Vi er altid ked af, at vi ikke have et proper kompakt device hvor vi kan tjekke vores rejseplan, mails, gemme noter og tage lækre billeder med. Jeg vil give den til min kæreste som er altid frustreret over, at det bliver så svært at finde nye steder og bruger maps uden en tablet. Lenovo tabletten ville være vores bedste ven og perfekte rejsekammerat!

 • Susanne Kierkegaard
  juli 31, 2015

  Jeg har ingen tablet pt. Vil gerne være med på vognen:-)….
  / Susanne

 • Mette K
  juli 31, 2015

  Jeg har ønsket mig en Knomo Elektronista Clutch siden den første gang blev præsenteret. Den passer til mit liv på farten med mange gadgets – tænk at kunne organisere det hele på så lidt plads – og så ser den tjekket ud :-)

  Når jeg rejser privat er jeg en ivrig rejseblogger. Næste rejse går til Australien, hvor den nye Lenovo Yoga tablet vil være en perfekt rejsemakker: den har lang batterilevetid (og der er nogle gange langt til et strømstik), den er lille og let, og så er der et godt kamera. Ingen grund til at tage PC og kamera med: alt kan klares med min nye Lenovo Yoga (håber jeg!!)

 • Jan R
  juli 31, 2015

  Jeg ville forære den til min søster. Det er vist på tide, at hun kommer ind i tablet alderen, og slipper sin bærbare lidt :-)

 • Rikke Neipart
  juli 31, 2015

  Jeg vil naturligvis bruge Lenovo Yoga, da jeg skal starte på universitet og har virkelig brug for Lenovo Yoga til, at lave mine opgaver med. :) Krydser fingre.

 • Michelle Jensen
  juli 31, 2015

  Jeg ville bruge den når jeg øver de fitnessprogrammer jeg underviser i. Der får jeg en video at lære ud fra, og det ville være så lækkert og nemt at bruge tabletten, istedet for at skulle slæbe min bærbare med!:)

 • Helle Vestergaard
  juli 31, 2015

  Jeg vil bruge den overalt og til alt. Har lige nu kun en stor gammel udtjent bærbar computer, der tager en mindre krig om at starte op – så det vil være skønt med en hurtigere og ikke mindst meget flottere og lettere tablet at kunne benytte sig af.

 • Line
  juli 31, 2015

  Tilbage til fremtiden

  Yoga2 er en genial erstatning til den tudsegamle Macbook aluminum, som på trods af at jeg har upgraded Macbook aluminiumens specs til alt hvad den kan trække, nu har givet op af alderdom – farvel motherboard og store dybe suk og grimme bandeord.

  Så Yoga2 bliver min helt, hele min verden, min hverdag og min tro ven og væbner til >>alt<<.

  Den skal nemlig transpoteres til alle forlæsninger, diverse pludselige skiverier som kan opstå under en cykeltur eller på en cafe (ja, jeg er en af dem), til møder med potientielle kunder i mit nyopstartede firma, at vise kunder pp under workshops, at lave visuelle Gephi illustrationer på til big data projekter, at skrive mails i parken samt at læse nyheder, at se film og game på i hjemmet, oprette diverse dokumenter på mit studiejob, til at indsamle og holde styr på data til store projekter og ikke mindst at spille musik fra.

  Men det skal da også lige nævnes at Knomo Elektronista clutchen vil erstatte tre tasker i én, ja, jeg har konstant tre tasker med mig overalt. Første taske med personlige ting som make up eller bøger og den anden taske med elektroniske genstande og dingenoter i form af iPhone oplader, powerbank, computer plus lader og trejde taske indeholder de andre to tasker med diverse kort og nøgler…. Gå aldrig ned på udstyr.
  Således vil Knomo Elektronista clutchen samt Yoga2 blive en del af mig og fuldstændig og totalt uundværlige!

 • Pia Rotbøl
  juli 31, 2015

  Den skal helt sikkert bruges til at surfe på nettet og spille herhjemme, hvis jeg da kan få lov til at få den for mig selv for manden og mine to piger ;) Derudover vil den være perfekt, når jeg træner med kettlebell hjemme på stuegulvet, og skal se de forskellige øvelser på youtube

 • Julie
  juli 31, 2015

  Jeg ville bruge den til at se serier og film på. Den virker også som en god tablet at læse på, så det ville der nok også gå nået strøm på :)

 • Joan Bjerner
  august 1, 2015

  Jeg ville bruge Lenovo yoga 2 tablet til jobsøgning, præsentation af PowerPoints til jobinterviews, nyhedsopdatering på farten samt kontakt til samarbejdspartnere/netværk, motion, film.
  Samtidig ville det være praktisk og ikke mindst se godt ud at have den i den utroligt praktiske og stadig feminin og smarte clutch.

 • Torben Hestvang
  august 1, 2015

  Jeg vil i første omgang bruge den dels som adspredelse i forbindelse med behandling af kræft, men også til at holde styr på div. aftaler i forbindelse med behandlingen. Efterfølgende vil jeg bruge den til jobsøgning.

 • Signe Toft
  august 1, 2015

  jeg vil bruge tabletten til yoga på mit nye job i et app spilfirma, hvor der i forvejen er indrettet et massagerum til de mange kodere. Derudover vil jeg bruge den til møder og præsentationer og til at tjekke mails og gå på nettet alle steder. Er dog mest interesseret i clutchen, som står øverst på min ønskeseddel.

 • Gert Marvin
  august 2, 2015

  Jeg vil bruge den som supplement til min PC og iPad i den daglige digitale hverdag…

 • Sanne Neipart
  august 2, 2015

  Jeg vil gerne bruge en Lenovo Yoga i forbindelse med mit arbejde. Det er meget nemt, at bruge og opleve verden med den.

 • Maja
  august 3, 2015

  …til at dyrke yoga naturligvis! Med en tablet placeret let foran måtten, med god lyd og flot visning af tutorial-videoer for nyslåede yogis, er jeg sikker på efteråret bliver både afbalanceret og fleksibelt. Åh, den ønsker jeg mig!

 • Maja Lund Pontoppidan
  august 4, 2015

  Jeg kæmper med at skille arbejde og privatliv ad, så jeg vil helt sikker anvende min fleksible Yoga 2 tab som et “private device”…Den skal hoppe med mig i seng og se en god film på Netflix, flyve med mig ud i bilen og skabe god stemning på bagsædet hvor der sidder 3 kamplystne piger, og så skal hjælpe mig med at genopleve de mange gode oplevelser jeg har haft med Lenovo…i kontrast til mit nuværende Dell eventyr!

 • Henrik Sørensen
  august 4, 2015

  I mit “sommerhus” som er en engelsk telefonboks bagerst i haven – det eneste sted jeg har fred

 • Marie Dragsbæk
  august 10, 2015

  Jeg ville bruge den når jeg starte på mit nye studie i slutningen august. Jeg ville nyde, at transportere den frem og tilbage i den super lækre og utroligt praktiske clutch. Jeg elsker at den er så smuk og feminin samtidig med, at den er så praktisk.
  Åhhh hvor ville det hele gøre min studiestart så meget lækre!

 • Lykke
  august 20, 2015

  skøøn clutch! Har du forhandlere i dk? Ellers ta lige fat på mig- kunne godt være interesseret i en snak.

 • Christina
  august 20, 2015

  Jeg ville bruge den når jeg pendler mellem Jylland og København, RUC og København og til daglig, eksempelvis til opskrifter :-D

 • Lotte Hernvig
  august 20, 2015

  har været Applebruger siden 80’erne og fik min første pc på arbejdet for 12 år siden. Bruger Lenovo laptop hver dag med stor glæde og er så klar til at prøve en tablet uden æble. Men allervildest ville det være at kunne putte den i den taske dér

 • Helle
  august 20, 2015

  Slæbe den med rundt inside and outside. Lenovo er et superlækkert produkt

 • Rikke
  august 22, 2015

  Jeg ville gøre yoga’en til helt min egen! På en eller anden måde bliver mine gadgets altid “lånt” af mand og børn – pludselig er der downloadet spil, e-bøger og alt muligt andet som ikke er mit :) Yoga’en skulle bruges til at læse digitale blade på (Elektronista fx!), til at holde kontakt med venner og bekendte på sociale medier, til at downloade opskrifter – og til mine helt egne, pjattede stunder med spil…

 • Niels
  september 17, 2015

  Den lækre clutch som gave til min hustru og så beholder jeg den lækre tablet…det er da win-win.

 • Morten Jensen
  november 6, 2015

  Clutchen skulle gå til min viv. Det er ikke lige min farve.
  Jeg ville overveje at give tabletten til Electronistas webmaster eller konkurrenceansvarlige, så I nemt kan opdatere jeres konkurrencer og lukke dem, når I har fundet en vinder!

 • Mogens Schou
  februar 2, 2016

  Til mødedokumenter, præsentationer referat skrivning, planlægning

 • Ulla Jørgensen
  juni 13, 2016

  Jeg ejer ikke selv min egen tablet, så skal altid låne kærestens eller nøjes med min smartphone…
  Det kunne være vildt lækkert med min helt egen tablet, og så er denne super lækker i design og anderledes end alle de ipads, folk render rundt med :-)
  Den ville blive brugt flittigt til rigtig mange ting, da jeg kun har en smartphone og hverken computer eller bærbar :-) Bagud? Ja måske :-D Men som enlig arbejdsløs mor, er det bare ikke der man bruger så mange penge. …

 • Kim Lohse
  juli 8, 2016

  Det vil være den perfekte gave til min søde hustru. Hun har nattearbejde, hvor hun sidder vagt ved en dreng, der sover med iltmaske, og hun skal holde sig vågen hele natten. Det vil være en markant og mærkbar opgradering for hende, fra den gamle ipad2.

 • Christina
  august 12, 2016

  Jamen jeg ville selvfølgelig bruge Lenovos yoga 2 tab til at finde gode vibes på, når jeg dyrker yoga derhjemme, og til at have med på farten, når jeg kører til arbejde og besøger venner og familie udenbys og udenlands, samt til at tage med ud i naturen og skrive opgaver og emails på mens fuglene synger :-)