Test ARkit med 2 seje spil

3 Min læsning

Med lanceringen af iOS11 til iPhone og iPad kommer også det helt nye ARkit, der bringer dig nogle vilde nye oplevelser. Her er to fede AR-spil du skal prøve!

En af de hotteste ting, som Apple og alle de andre tech-giganter snakker om for tiden er Augmented Reality (AR). Både Microsoft, Google og Apple bruger rigtig mange kræfter på at gøre det til fremtidens sejeste stykke teknologi.

Med lanceringen af iOS11 træder Apple for alvor på speederen med AR og introducerer ARkit, et værktøj der kan bruges til at lave AR-oplevelser med. Det betyder selvfølgelig også at der kommer en masse AR-spil. Vi har fundet to af de mest interessante spil, du kan prøve med din iPhone og iPad:

 

Hjælp en ridder rundt ved hjælp af optiske illusioner

I ARise spiller du en lille ridder, der skal fra A til B, men det er selvfølgelig ikke så nemt, som det ser ud til. Den sti, som din ridder skal gå på, er nemlig ikke færdig. Der er en masse huller, og det er din opgave at fylde dem ud.

Det gør du ved at lave optiske illusioner. Med dit device i hånden skal du bevæge dig rundt om spilområdet, og få det til at se ud som om, at der er en komplet sti at bevæge sig på. Det handler hele tiden om at skabe illusionen af, at der ingen huller er, for din ridder bevæger sig ikke før, det kan lade sig gøre.


Spillets gåder er bygget op omkring at du hele tiden bevæger dig fysisk rundt og skifter perspektivet ved at pege dit device i en bestemt retning. Spillet er i sig selv ikke særlig komplekst, og meget af udfordringen kommer i, at du skal bevæge dig rundt og finde ud af, hvilken vinkel der er den rigtige, for at du kan komme videre i spillet.

ARise fås på App Store og koster 25kr

 

Kast dig rundt i stuen for at holde styr på hurtigt kørende tog

Hvis du er mere til tog og det vilde vesten frem for riddere, så skal du kigge nærmere på Conduct AR. Her finder du et hektisk og hylende morsomt AR-spil. Du har en lille miniature-landsby fyldt med togbaner foran dig på dit bord. Du skal sørge for, at togene ikke kolliderer. Samtidig skal der samles passagerer op og sættes passagerer af, og det hele skal foregå inden for en rimelig tidsramme.

Det bliver hurtigt hektisk at bevæge sig rundt om bordet for at sætte det ene tog igang, stoppe det andet og bevare overblikket. For Conduct AR bruger AR-miljøet til at skjule dele af togbanen fra bestemte vinkler, så du er hele tiden nødt til at være på farten for at bevare overblikket.

Hvis du vil have et spil, hvor det går rigtig stærkt og er super nemt at komme igang med, så skal du give Conduct AR et skud.

Conduct This AR fås på App Store og koster 35kr.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 3 =

No Comments Yet.