TRÅDLØST HEADSET TIL LØBETUREN

1 Min læsning

Vi har før skrevet om headsets fra Jabra. Her er et brand som er gode til at få lyd ud lige der, hvor vi skal bruge det. Nu står Jabra klar med det første bluetooth og dermed ledningsfrie headset til sport. Så får du endda dine løbetider læst op direkte med Endomondo.


Hvad forventer du dig af et headset når du dyrker sport? I følge Jabras egen undersøgelse er der 52% af jer som lytter til musik når I løber og 60% af jer har prøvet at tage et telefonopkald mens I dyrker sport. Hvis du er med i statistikken, så er det da vist også på tide, du slipper for irriterende ledninger og får dig et headset som er vand-, vind- og støvafvisende, så du rigtig kan fyre den af. Med Jabra SPORT Bluetooth følger også en gratis download af app’en Endomondo Sports Tracker. Så får du oplysninger om f.eks. tid og distance direkte i ørene blot ved at trykke på headsettet. Du kan også vælge at høre musik fra dit device i lommen eller FM radio som er indbygget i headsettet.

Jabra SPORT Bluetooth kan købes for 799 kr. i Telia, Telenor, TDC Butik og Elgiganten fra midt september 2011.

Se flere Jabraprodukter på BuyJabra.com

Så ja, hvad forventer du dig af et headset når du dyrker sport?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =

No Comments Yet.