TRÆN SOM BS CHRISTIANSEN OG SMID JULEFEDTET

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

Er det mere Basserne end BS der styrer hjemme hos dig? Og har du svært ved at få passet træning ind i hverdagen? Hvorfor ikke bruge den nye app fra Forsvaret til træningsøvelser – så kan du træne hvorsomhelst og nårsomhelst, bare du har din smartphone med dig

For os travle, moderne mennesker kan det ind i mellem være svært at finde tid til besøg i træningscentret mellem arbejde, børnehentning, indkøb og aftensmadslavning.

Men det er her BS Christiansen (eller i hvert fald Forsvaret) kommer os til hjælp. De har nemlig lavet en rigtig fin app der kan hjælpe dig med at komme i gang med træningen.

“Jamen, jeg kan ikke lave sådan nogle barske træningsøvelser som de kan i Forsvaret”, tænker du. Men så barske er de nu heller ikke, de øvelser, og du starter jo bare på det niveau du nu er.

Du kan vælge mellem et standard træningsprogram, hvor der er 3 forskellige niveauer eller du kan vælge et program der er skræddersyet til dig.
Det er selvfølgelig det, du helst vil. Først skal du lave en profil, og faktisk ser selv profilformularen ret militæragtig ud på en eller anden måde. (Det er da en meget militæragtig skrifttype de har brugt dér – og så i kapitaler!! Så er der da bare dømt militærdiciplin! Eller lægger jeg for meget i en skrifttype??)

Når du har lavet en profil, skal du testes. Du bliver præsenteret for en øvelse, som er beskrevet, tegnet og du kan også se en video af, hvordan den udføres. I app’en er der også et stopur til de øvelser der tages tid på. Andre øvelser er udholdenhedbaserede, så her drejer det sig om, hvor mange øvelser du kan lave ad gangen.

Alt efter hvor hurtig eller udholdende du er, bliver du scoret mellem 0 og 5 (hvor 0 virkelig er en sofakartoffelbasse og 5 er badass-jærgersoldat-BS-Christiansen-niveau)

Du skal igennem 8 “coreøvelser” (øvelser for korsettet), konditionsøvelse og en styrketræningsøvelse, før app’en kender dig så godt, at den vil lave et program til dig.

I det program der er skræddersyet til dig, har du hver uge 7 forskellige coreøvelser, 5 styretræningsøvelser og 1 konditionstræning du skal igennem.

Det er naturligvis muligt at køre statistik på din performance, så du kan se, at du forbedre dig. Ligeledes kan du blære dig med det på nettet og overfor dine venner, hvis du gider.

App’en er gratis og findes her til Android og her til Apple

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + fifteen =

No Comments Yet.