Tre spil som du kan pakke med din Nintendo Switch på juleferien

4 Min læsning

Gør juleferien lidt sjovere med tre geniale spil til din Nintendo Switch. Uanset om du er til at spille Pokémon alene eller samle hele familien foran din Nintendo, så er der noget at hygge sig med!

Krøl dig sammen i sofaen og tag på et uforglemmeligt Pokémon eventyr

https://assets.nintendo.com/image/upload/c_limit,f_auto,q_auto,w_1920/ncom/en_US/games/switch/p/pokemon-brilliant-diamond-switch/screenshot-gallery/screenshot06?v=2021120320

Du kender sikkert allerede Pokémon. Uanset om det er fra din smartphone med Pokémon Go, de gamle spil på GameBoy’en eller måske elsker du filmen Detective Pikachu. Pokémon er overalt, og er en også en del af juleferien med to nye udgivelser til Nintendo Switch.

De to nye spil er faktisk genudgivelser af de yderst populære Pokémon Diamond og Pokémon Pearl fra 2006. I denne nye genudgivelse har de fået en ekstra krølle på sig, så de nu hedder ‘Pokémon Brilliant Diamond’ og ‘Pokémon Shining Pearl’, samt et nyt moderne visuelt udtryk. Men selvom navnet er en lille smule anderledes, så er selve spillet ikke ændret på nogen nævneværdig måde.

https://assets.nintendo.com/image/upload/c_limit,f_auto,q_auto,w_1920/ncom/en_US/games/switch/p/pokemon-brilliant-diamond-switch/screenshot-gallery/screenshot02?v=2021120320

For kernen i Pokémon er stadigvæk den samme: Du rejser ud i den store verden for at indsamle Pokémons, dyste mod de særlige “Gym Leaders” og indsamle deres emblemer indtil du kan bevæge dig ned af “Champions Road” og tage titlen som Pokémon Mester.

Vejen dertil er fyldt med eventyr og spandevis af Pokémons som du skal fange, træne og få det bedste ud af når du dyster mod andre Pokémon-trænere eller vilde Pokémons ude i naturen. Hvis du har prøvet et hvilket som helst andet Pokémon spil, så ved du allerede hvad det går ud på men selvom disse spil oprindeligt er 15 år gamle, så er de stadig lige så underholdende og tidsslugende som dengang.

Hvis du kun har stiftet bekendtskab med Pokémon Go og vil have en smagsprøve på hvad de originale spil var for en størrelse, så er ‘Pokémon Brilliant Diamond’ og ‘Pokémon Shining Pearl’ ideelle steder at starte dit nye Pokémon eventyr.

Pokémon Brilliant Diamond er set til 376,- kr og Pokémon Shining Pearl er set til 376,- kr.

Saml familien foran fjernsynet til et virtuelt brætspil, der nok skal få alle til at råbe højt

Hvis Pokémon og alenetid ikke lige er sagen, så kan tempoet sættes højt op med ‘Mario Party Superstars’ til Nintendo Switch. Her får du mulighed for at samle hele familien for fjernsynet til et digitalt brætspil, der nok skal få pulsen op blandt deltagerne.

For det er nemlig ikke bare et brætspil, hvor du kaster med en digital terning og flytter rundt på et bræt. Hver gang alle spillere har gjort det, skal de nemlig dyste i små mini-spil hvor man kan erhverve sig mønter. De her mønter giver dig mulighed for at købe ting, som kan gøre det surt for dine modspillere eller være nøglen til at du kan købe dig en “Superstar” og den spiller med flest af dem til sidst vinder.

Hele spiloplevelsen i ‘Mario Party Superstars’ er præsenteret på en venlig og imødekommende måde, så alle aldersgrupper kan være med (og spille på hold sammen, hvis nogen får brug for hjælp). Der er en hvis grad af tilfældigheder i spillet og det kan gøre det sjovt helt indtil sidste terningekast.

Hvis familien skal samles omkring fjernsynet, og det ikke skal være for at se “Glædelig jul Mr. Bean.”, så er ‘Mario Party Superstars’ en fantastisk grund til det.

Mario Party Superstars fås til Nintendo Switch og er set til 388,- kr.

Hvis Pokémon handlede om dæmoner i stedet for nuttede dyr, ville du få et spil som Shin Megami Tensei V

Hvis de små nuttede Pokémons ikke lige er dit tempo, så tag et kig på ‘Shin Megami Tensei V’. Koncepterne er nogenlunde de samme, men i stedet for små nuttede dyr er det dæmoner og monstre du indfanger og bruger til at kæmpe for dig.

For at få dæmonerne til at følge dig, og gøre hvad du siger, er det ikke kun nødvendigt at slås imod dem. Andre gange skal du i stedet snakke med dem og bruge de rigtige argumenter for, at overbevise dem om at du er værd at bruge tid på.

Det hele udfolder sig i en fremmed verden der ligger i ruiner, og i takt med at du får flere dæmoner lærer du også stedet at kende, og begynder at få indblik i en ret medrivende historie, hvor du selvfølgelig skal redde verden.

‘Shin Megami Tensei V’ er dog et ret udfordrende spil, og det kan til tider blive rigtig frustrerende, når dine modstandere er enormt meget stærkere end du er. Det er dog et perfekt spil at krølle sig sammen i sofaen, ignorere familien og få timerne til at forsvinde i selskab med spillets mange bizarre dæmoner.

Shin Megami Tensei V er set til 379,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 3 =

No Comments Yet.