Udendørskamera kan overleve vind og vejr

2 Min læsning

Med de nye trådløse Arlo Pro-kameraer kan du få overblik over alt, hvad der sker i din baghave, uanset om solen skinner, eller der er snestorm.

Personlige overvågningskameraer er en industri i stor vækst. Kameraerne er med til at sikre dit hjem, og med de tilhørende apps kan du følge med i, hvad der foregår i og uden for hjemmet. Blandt producenterne er Netgear, som med deres Arlo-kameraserie tilbyder både udendørs- og indendørsløsninger. Deres seneste produkt i rækken hedder Arlo Pro, og er et trådløst kamera, der kan tåle stort set hvad som helst.

Med de to kameraer i Arlo Pro-pakken følger også en base, som kamearaerne trådløst kobler sig til. Du kan også koble den til internettet og via Arlo-app’en se på din tablet eller telefon, hvad kameraer optager.

Basen har en indbygget højttaler. Den kan lave en meget høj hyletone og kan bruges som alarm, hvis der skulle komme ubudne gæster.

Selve kameraerne er ret lækre, små og nemme at håndtere. Du installerer det medfølgende batteri (som kommer fuldt opladet og holder i seks måneder), og så installerer du ellers kameraerne, hvor end du har brug for det. Jeg satte et fast på mit skur i baghaven med det medfølgende vægmonteringssæt og gemte et andet i mit blomsterbed – så jeg kunne overvåge græsplænen og jage naboens kat ud af haven, inden den gik igang med sin territorieafmærkning.

Udover at fungere som kameraer, så har de også indbygget mikrfon og højttaler. Så du kan faktisk kommunikere med indbrudstyven (eller postbudet) via app’en.

Det, som gør Arlo Pro-kameraerne så gode, er ikke mindst brugervenligheden. Det hele er nemt og simpelt. Det tager få minutter at få koblet kameraerne til basen, hente app’en, og så er det tekniske sådan set overstået. Du kan lave forskellige “tilstande” i app’en, så du får en notifikation på telefonen, hvis kameraerne opfatter bevægelse, mens du ikke er hjemme. Herudover er alting super simpelt og nemt at komme igang med.

Hvis du vil have et simpelt overvågnings- og sikkerhedssystem i dit hjem, så er Arlo Pro et oplagt valg. De to trådløse kameraer kan installeres, hvorend det skal være, Arlo app’en er nem at gå til og sirenefunktionen i basen gør, at det kan bruges som en basal og simpel tyverisikring i dit hjem.

Så uanset om du vil se græsset gro eller holde øje med om du får ubudne gæster i baghaven, så er Arlo Pro et godt sted at starte.

Arlo Pro fås til 4700kr, hvor du får to kameraer og basen du skal koble dem til.

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + seventeen =

1 Comment
  • Finn
    februar 6, 2018

    Fantastisk system, som jeg har været rigtig glad for :-) Dejligt at få en notifikation så snart der sker noget derhjemme.