ULTRABOOKS – DIN NYE BÆRBAR!

2 Min læsning

Af Serina Klejstrup Hedegaard

Glem alt om de tidligere små laptops også kaldet netbooks. 2012 bliver året for de tynde og lynhurtige Ultrabooks.

Navnet ULTRABOOK dækker over en forbedret type laptop/bærbar der både er lettere, tyndere (>2cm.) stærkere og generelt bedre designet.
Batteritiden ligger på minimum 5 timer. De starter lynhurtigt op og opsætningen bliver i det hele taget mere brugervenlig.

Prisen bliver også presset ned på grund af den store konkurrence om kundernes gunst, så vi forudser at der bliver shoppet en del Ultrabooks i nærmeste fremtid – krise, eller ej!

Macbook Air er et godt eksempel på en Ultrabook, der allerede er ude i handlen, men det kommer til at vrimle med lækre Ultrabooks i 2012.

Dell kommer for eksempel med deres XPS 13″ til 999€ den 15. Marts. Det er lykkedes Dell at komme en 13 tommer skærm på en bærbar der kun fylder det samme som en 12 tommer!
Batteritiden skulle efter sigende være hele 8 timer, den starter op på få sekunder og selve tastaturet har lys under (rart når man sidder i sofaen en sen aften). De nye modeller er så kraftfulde at de kaldes en hybrid laptop. Det vil sige at de sagtens kan bruges til både arbejde og privat.

Dell tilbyder også gratis telefon-chat-email support det første år efter købet og her snakker vi ikke en telefonkø på en ½ time som visse telefonabonnement udbydere.. men svartid indenfor 3 minutter hele døgnet rundt!

Elektronista.dk følger udviklingen af Ultrabooks løbende og anmelder de bedste her på siden, når vi får fingrene i dem.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =

1 Comment
  • Nikolaj S
    februar 1, 2012

    Skulle jeg vælge en ultrabook pt ville det helt sikkert blive en af dem fra Samsung 9 serien, de er alt for lækre :)