Værdi 7374 kr! Vind Elektronista tasken og Samsung smartphone

2 Min læsning

KONKURRENCEN ER SLUT!

 

Som set i Elektronista Mag 1.3- the Style Edition. Dit gratis digitale livsstilsmagasin til Apple og Android devices. Det er fuldstændig vanvittigt, men er du på Elektronista THE INSIDER listen, kan du nu vinde den vildeste Elektronista gadget goodiebag nogensinde! Værdi 7374 kr.!

Elektronista_Bag

Du har nu chancen for at få fingrene (og dine gadgets i) den eksklusive Elektronista Clutch- Special Edition. Tasken er et højkvalitets sort læder og kan holdes som clutch eller bæres på skulderen i den lækre guldkædestrop. Perfekt til både jeans, suit og cocktails.

Elektronista_Bag_gadgets

Men magien folder sig virkelig ud, når du åbner Elektronista tasken. Inden i er der plads til alle dine vigtige mobile gadgets fra en stor tablet til din smartphone, en ekstern harddisk, små dimser som USB stik, converter, ledninger og som prikken over i’et kan du oplade din telefon eller tablet fra det medfølgende indbyggede batteri. Selvfølgelig er der også særlige lommer til kreditkort, pas, rejsedokumenter og småting som normalt ellers skramler rundt i bunden af en taske.

Elektronista tasken er verdens første virkelig stilfulde gadgettaske! Værdi 2225,- DKK

Men du får mere endnu. Sammen med tasken får du også en af tidens absolut hotteste smartphones- nemlig den elegante Samsung Galaxy Alpha i guld.

Alpha_PDP_MainFeature_1280x664px_v1_Design

Du får et lækkert design omkring en handy skærm på 4.7″. Flotte billeder med et 12 megapixel kamera, S-Health app’en som hjælper dig med at tracke dig helbred og den smarter fingeraftrykslås, som sørger for at kun du får adgang. Værdi 5149,- DKK.

432_02_SM-G850F_Dynamic_Origin

For at deltage i konkurrencen skal du fortælle os hvilke gadgets, du gerne vil fylde Elektronista tasken med, hvis den bliver din. Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af det gratis Elektronista THE INSIDER nyhedsbrev, og det kan du skrive dig op på lige her. Du kan læse mere om Knomo Elektronista Clutch tasken lige her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + 10 =

352 Comments
 • Louise fb
  november 26, 2014

  Jeg ville nænsomt lægge iPad, hørebøffer og den alt for lækre Samsung Galaxy Alpha i tasken inden jeg drøner ud i byen for at flashe den smukke taske

 • Rikke Hvilshøj
  november 26, 2014

  Først og fremmest kæmpe cadeau til Christiane for den flotte clutch. Har selv givet helt op overfor at finde en taske, der kan leve op til lige præcis de krav Christiane har stillet. Det er lige hvad jeg har savnet.

  Jeg vil selvfølgelig fylde den med min iPad, iPhone, mine uundværlige høretelefoner, mit usb-stik, der er uundværlig når man skal ud at tale, men der skal også være plads til min Cross pen, min håndcreme og min læbepomade og endelig en lille tegning fra min datter, som jeg altid har i min taske.

  • Jannick
   marts 3, 2015

   Hej Rikke

   Jeg lagde mærke til at du skal have plads til din Cross pen, hvilket, som dansk forhandler, naturligvis glæder mig at høre.

   Derfor vil jeg bare af ren nysgerrighed høre, hvilken pen fra Cross du har?
   Og ikke mindst om den lever op til dine forventninger?

   Mvh Jannick

 • Laila
  november 26, 2014

  I mit job som konsulent for en virksomhed i Skotland, er jeg tit på farten og i lufthavne. Min taske skulle pakkes med opladere og omformere til UK, samt høretelefoner så jeg kan lytte til podcast imens jeg venter i diverse lufthavne.
  En Ipad mini og tastatur skulle også med:-)

 • Jeanette
  november 26, 2014

  Jeg ville ææælske at flashe den fantastiske Elektronista Clutch og have styr på iPad og über-lækker Samsung Galaxy Alpha i guld, eksternt batteri, lader + usb-kabler, samlet med pas, billetter og kort til tax-free shopping ;) når jeg skal på vinterferie i januar – og slippe for den kiksede upraktiske pakke-ud-af-rygsæk-og-være-klar-gangart i køen til security…… :)

 • Anne
  november 26, 2014

  Åh hvor ville jeg gerne dingle rundt med dette teknologiske vidunder, når jeg starter nyt job lige om lidt. Den ville kunne opfylde alle behov som en lækker taske skal, og ikke mindst glæde mit teknologibankende hjerte ved at holde styr på min iPad, nye iPhone, arbejdstelefon, høretelefoner, læbestift og nøgler til mit liv.

 • Sofie
  november 26, 2014

  Jeg er den heldige ejer af en Samsung Galaxy tablet, så jeg har både tablet, mobil, MP3 og e-bogslæser i én dims, som til gengæld ikke altid passer i en dametaske, så derfor ville jeg gerne vinde tasken!
  Jeg har også altid en oplader med, samt et par USB-stik og mit headset, og mens opladeren bare fylder i bunden, så bliver den lille Bluetoothøresnegl aaaltid væk i tasken…

 • Line Borring
  november 26, 2014

  Med en taske der altid er alt for fuld af (u)nødvendigheder, vil jeg keep it simple, begynde på en frisk og lettere tasketilværelse. Min telefon, iPad, oplader, pung, solbriller, nøgler, læbestift og en enkelt pakke pastiller er alt der får lov til at komme i Elektronista Clutchen.

 • Sofie
  november 26, 2014

  Først og fremmest vil jeg gerne rose jer for jeres initiativ. Denne taske har helt sikkert manglet, og ligenu er min faste clutch/skuldertaske en størrelse der kan have en iPad mini samt alle de andre ting jeg skal have med i farten! Men jeg kan aldrig finde rundt i tasken – det er ikke et myte at en kvindetaske nærmest er et ormehul!

  Det jeg ville have i tasken er min lækre iPad mini som jeg først har erhvervet mig for nogle måneder siden, men som jeg slet ikke kan gå ud af døren uden nu (hvordan jeg kunne leve uden en iPad i al den tid kan jeg ikke svare på). Så skal min telefon selvfølgelig også have en plads samt mine kreditkort, høre telefoner, opladere, notesbog og kuglepen (lidt analog er man vel stadig, men det er godt for kreativiteten). Og når jeg er på farten er passet også altid i tasken. Elektronista clutchen er helt sikkert noget jeg har manglet og ledt forgæves efter til nu. Som studerende er prisen lidt i overkanten, men det er noget jeg vil spare op til!

  Desuden har jeg længe leget med tanken om at afprøve en Samsung, men modet har aldrig været der, for hvad nu hvis jeg stadig foretrækker en iPhone? Vandt jeg denne konkurrence ville jeg helt sikkert lade min iphone 5s holde en tiltrængt pause og afprøve Samsung Galaxy alpha. Jeg er jo meget nysgerrig når det kommer til tech og det afspejler sig helt sikkert i mit valg af uddannelse – digitale medier og design. :)

  Jeg krydser fingre!

 • Line Stig
  november 26, 2014

  Først vil jeg lige starte med at sige , at den taske virkelig ser praktisk og ikke mindst lækker ud – super godt stykke arbejde der ligger bagved

 • Line Stig
  november 26, 2014

  Nå resten af mit svar forsvandt åbenbart inden jeg nåede til pointen…..
  Til hverdag vil jeg fylde tasken med min iphone og/eller Samsung Galaxy Alpha, iPad Air, Bose Quiet Comfort 20i, diverse ladere samt personlige ting som fx læbepomader, tyggegummi og kreditkort.
  Til ferier vil jeg supplere ovenstående med min Kindle samt pas og rejsedokumenter..
  Endnu engang tillykke med lanceringen!!

 • Line Bank
  november 26, 2014

  WAUW hvor er det fedt, tak Christiane ;) I min drøm er den fyldt med en IPad Air med tastatur, to Golden Samsung Galaxy Alpha ( da jeg rejser mellem 2 lande), Wacom Stylus så jeg kan male, et Leica M-P Kamera & Bose QuiertComfort 20 til ørene. XO

 • Mia S.G.
  november 26, 2014

  Wow. Det er jo det smartest i verden det der! Med plads til alle de dimser og ledninger, jeg slæber rundt på hver dag, og som oftest ender i bunden af tasken….

  Hvis jeg skulle være så heldig, at tasken blev min, ville jeg fylde den med mine hverdagsgadgets:
  Mobil og arbejdsmobil, opladere til begge, mine elskede Bose høretelefoner og min iPad.
  Normalt har jeg et batteri til at oplade mobilen på farten, men det ville jeg jo helt slippe for pga. det indbyggede i tasken – SÅ smart :-)

 • Annette Aarre Dalsgaard
  november 26, 2014

  IPaden, hørebøffer og selvfølgelig den nye mobil :D

 • Caroline Una Henningsen
  november 26, 2014

  Ush, hvor vil jeg gerne vinde den her! Faktisk er det den første taske jeg er rigtigt været vild med, og jeg har ledt længe! Den er vanvittig smuk, og hvis den bliver min vil jeg forsøge at klemme min Mac Air 11″ ned i den – mon det går?? Det håber jeg. Derudover lipgloss, gode ørebøffer og måske en lille snack.. Håbet er lysegrønt!

 • Irene Sørensen
  november 26, 2014

  Jeg ville bruge tasken til min Ipad min telefon og powerbank, Ville tage mine bankkort, rejsekort og høretelefoner så den pakket og klar til brug.

 • Kamille Parsgaard
  november 26, 2014

  Sad lige og sukkede over selvsamme via jeres nyhedsbrev. Sikke en julegave tænkte jeg. Og så tillykke med udgivelsen. Det er da helt vildt!! En verdensnyhed! Jeg er vild med den!! Den må gerne blive min :)
  Jeg ville først kærligt gennemrode den. Ydmygt fylde den med telefon, iPad, iPod, oplader, ekstern også, blok, blyant, kvinde ting…. Og en masse kærlighed :)
  /Kamille

 • Lene
  november 26, 2014

  Nuj hvor fedt. Jeg vil have min Iphone , ipad, ear-beefs og USB-kabel. Og i tilfælde af at jeg var den heldige kunne jeg jo stryge “mobil oplader” fra ønskeseddelen ( har lige fået en bøde fordi mobilen var løbet tør for strøm, og min billet lå på mobilen, mega nederen!), det var aldrig sket med denne clutch! :-)

 • Anne-Sofie
  november 26, 2014

  Hvor er den skideflot!

  Jeg ville have min IPadmini (som i øvrigt også altid er fedtet ind i lakrids), min nye flotte telefon, førnævnte lakrids, håndcreme, pung og et bredt udvalg af læbepomader.

 • Katja
  november 26, 2014

  Hvis den smukke clutch var min, skulle den bære min Ipad, telefon og usb’en med de vigtigste fotos af børnene – helt enkelt!

 • joan
  november 26, 2014

  Jeg ville tage min taske og fylde den med min Samsung Galaxy 10,1″ tablet, min helt nye og superseje Samsung Galaxy Alpha, billedet af min søde søn, min dejlige kæreste og hans fantastiske drenge, mit digitale Canon-kamera, mit bluetooth head-set til bilturen, lydbogen fra Storytel og musikken fra Spotify, min Sony eReader til er eBøgerne, selvfølgelig opladerledningerne og mine betalingskort. Ud over det naturligvis diverse dulle-gear, vådservietter og papirlommetørklæder, for jeg er jo mor!

 • Josephine
  november 26, 2014

  Ipad Mini, iPhone, høretelefoner, penge, dankort, en læbepomade og nok lidt makeup.

 • Anja damgaard
  november 26, 2014

  Fantastisk ide I er kommet med! Jamen jeg ville putte min mobil, arbejdsmobil, iPad, ørebøffer, kreditkort og så lige lidt raw-bars til den værste sult når man er på farten.

 • Charlotte
  november 26, 2014

  Så lækker, endelig noget til os kvindlige “nørder” :-)
  Mobil, headset, powerbank og hvis der er plads min elskede ebog.

 • trine229
  november 26, 2014

  Får så allerede nyhedsbevet;p men ville nok putte telefon i. og kamera. og ledninger. headset. powerbank! <3

 • Nanna Smed
  november 26, 2014

  Selvfølgelig skal min iPad Air med i tasken… Sammen med hørebøffer, mobil (måske endda en ny af slagsen), USB stick og min Kindle. Og så nogle old school gadgets som notesbog og kuglepen!

 • Camilla Michelsen
  november 26, 2014

  Hvad vil jeg ikke putte i…!?
  I hvert fald min nye mobilos, arbejdstlf, ipad, opladerkabel, pung, læbestift og håndcreme.

 • Anne Lindberg
  november 26, 2014

  I denne geniale taske ville jeg lægge min tablet med opladerkabel – min htc one telefon også med opladerkabel min e-reader mine høretelefoner, mit usb stick – mit camera,, min lille ekstra harddisk. Derudover mit dankort, lidt mascara-læbestift-læbepomade. Og når jeg er på rejse også pas og billetter. DEN ER PERFEKT TIL DET HELE.

 • Malene Hallund
  november 26, 2014

  Min Ipad, arbejdsmobil og den nye fine Samsung telefon. Og nok også en sut, et plaster, en børnetegning og en halv kiks.

 • Sabrina Bentzen
  november 26, 2014

  Al for længe vented clutch. Så lækkert design. Jeg ville elske at blive forkælet med denne og flashe den på mine mange kommende cafeture under min kommende barsel. Jeg ville putte mine uundværligheder i som min ipad, iphone, læbepomade, dankort, håndsprit og håndcreme. Og når jeg starter uddannelse igen ryger mit ipadtastatur selvfølgelig også i. Elsker simpelthen den indbyggede lader. Jeg løber altid tør for strøm.

 • Line Pedersen
  november 26, 2014

  Først ; WOW, Well done Well thougt, jeg vil medbringe min telefon, oplader, læbepomade, lommetørklæder, gajoler, pung og min lykkesten fra min mellemste dreng

 • helle
  november 26, 2014

  Min mobil, iPad,pung, briller, nøgler, læbestift og en pakke tyggegummi :-)

  vil så gerne vinde :-)

 • Iben M. Larsen
  november 26, 2014

  Fantastisk at netop sådan en endelig er kommet på markedet – den har været savnet. Jeg ville fylde den med iPhone, ipad, ekstern harddisk, hørebøffer til mine podcasts og alle de laderkabler man nu engang har brug for. Så ville der sikkert også være plads til en god lipbalm, kreditkort og pas. Perfekt – intet mindre end perfekt.

 • Finn Palle jensen
  november 26, 2014

  Jeg ville lægge min iPhone 4S, SonyEricsson Hazel (gammel nr. 2) Bluetooth headset, ekstern USB-disk, opladere og USB-nøgler i tasken.
  – og så ville jeg tømme den igen, glæde mig over min nye Samsung Galaxy Alpha og forære tasken til en god kvindelig bekendt ;-)

 • Heidi
  november 26, 2014

  Jeg vil fluks lægge min nye Samsung smartphone samt fylde alle de smarte rum i tasken op med gadgets og andre must-have ting. Super sej og trendy taske, som jeg vil elske at gå med. Krydser fingre :-)

 • Mai O.
  november 26, 2014

  Oh, hvor er den w i l d! Fluks ville jeg teste, om min macbook air på 11 tommer kan være deri. Jeg TROR det ikke? Men jeg ville stadig føle en ret stor tøddel glæde indeni, når min iPad, min smartphone, mine dankort, kørekort og studiekort liiige ku’ flippes ned i lommerne – sammen med mine nøgler og mit LIVSvigtige usb-stick med vigtige billeder og nuværende litteratur fra studiet :P

  HA’ en skøn aften, søde Elektronista <3

 • Birgit Bjerregaard
  november 26, 2014

  Smuk taske som jeg vil fylde med min iPhone, iPad, oplader, eller den nye overlækre Samsung, min iPhone 4 er også ved at være for gammel. Det er min ipad2 også, den kunne ikke lide seneste opdatering, så må snart have en ny. Desuden vil jeg prøve at få plads til Ulysses af af James Joyce i Boisens oversættelse, den er mindre end den nye udgave. Lige nu læser vi 5 sider om dagen #Ulysses5s.

 • Daniel Petersen
  november 26, 2014

  Min kone ville få den iiii julegave. Hah, så behøver jeg ikke rive mig i håret over det længere! Hun ville sikkert fylde den med tyggegummi. Og læbepomader. Og raw-food-barer. Hep! :)

 • Stine Bjerre
  november 26, 2014

  Jeg vil bruge den til den alt for flotte Samsung telefon, mine høretelfoner, min ipad mini (hvis jeg skal på uni til forelæsning eller til en togtur) og sidst men ikke mindst – den absolutte super gadget – babyalarmen

 • Mette Lorenzen
  november 26, 2014

  Uh, jeg ville selvfølgelig have min telefon i den. Der vil selvfølgelig også være plads til min ipad, som ville blive meget lettere at have med omkring og ville være nemmere at have med i skole, når vi kun har 1 modul (Heja røde streger). Udover disse er kreditkort, nøgler og makeup essentials til denne super flotte taske!

 • Rikke Petersen
  november 26, 2014

  Omg

 • Kasper
  november 26, 2014

  Fedt, Christiane!

  Clutchen vil jeg gerne forære min kone, som slæber rundt på telefon, iPad og ebogslæser foruden alle hendes (for mig at se) utroligt mange øvrige tasketing. Det ser ud til, clutchen giver hurtig adgang til klippekortet, hvis rejsekortet skulle glippe.

  Nu skal vi så bare finde en håndtaske til mænd … som virker … og ikke er en, nå ja, håndtaske.

 • Kirsten
  november 26, 2014

  Jeg ville nok putte min iPod i og min nuværende Samsung mobil for den gør det faktisk rigtig godt. Og ja, selvfølgelig mit headset for det er altid et must.

 • Alberte Lynggaard
  november 26, 2014

  Jeg ville putte min telefon, Ipad og høretelefoner i, men det ser ud til der også er plads til en læsestift og et dankort :) Helt perfekt.

 • Sam Madeleine Athena
  november 26, 2014

  Endelig en taske med overskuelige lommer til alle ens gadgets! Jeg ville fylde den med iPad, iPod touch, powerbank, den lækre nye Samsung, notesblok, kuglepan, solbriller og læbepomade!

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena

 • Annika
  november 26, 2014

  Hvis jeg var den heldige, så ville der kommer ørebøffer (de er udgået og jeg kan kun den ene version, alle andre in-ears gør ondt på mig), mobilen, mit eksterne batteri (da min hobbyer betyder skærm, net og GPS tændt mange timer ad gangen, så ……) min GPS skulle også i…
  Derudover har jeg faktisk altid en af de små USB-230v adaptere med, så jeg kan låne strøm hvis jeg sidder og holder en hyggepause på en cafe, eller hos andre privat.. og self. kabel.

  På ferier (flyturen) eller enlige ture med afslapning på cafe eller park ville en tablet eller ebog også klart være et must deri. Ligesom ekstra mobil / Mi-Fi…

  Faktisk er min nuværende taske meget tæt på at være helt færdig, så går og leder efter noget der kan rumme en del ‘nørderi’ uden at man ligner en nørd ;) Og meget få har mange praktiske rum må man jo erkende.

 • Steffi Enggaard
  november 26, 2014

  Uh, jamen hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle den selvfølgelig indeholde den smukke tilhørende telefon, diverse tilbehør til kamera, tablet, høretelefoner og så alle de generelle tøse ting, der SKAL være i en taske ;-)

 • Helle Harder
  november 26, 2014

  mobilen, iPad mini, headset og dildo :-)

 • anne
  november 26, 2014

  Ja jeg arbejder som sælger. Og jeg har lige fra tommelstok , iPad, telefon, nøgler, høre bøffer, lænestol, kuglepen og hvor ville det være dejligt at kunne organisere alt dette, så jeg kunne bavare overblikket. Når jeg har travlt . I Love It ❤

 • Jette Laugesen
  november 26, 2014

  Man kan da kun med glæde gå ud i byen, med så lækkert udstyr. Hvem vil ikke gerne bruge det mest unikke udstyr på at gøre alle misundelige.

 • Kenneth Hermansen
  november 26, 2014

  Først vil jeg naturligvis give den til min dejlige hustru, som foruden den fine Galaxy Alpha, nok ville putte sin iPad, Sony BT hørebøffer, kort, notesblok og en pen i den.
  Jeg ville nu også gerne have en herreudgave, må jeg sige! :)

 • Dorte
  november 26, 2014

  Det skal meget til før jeg kikker i andre retninger end mit favoritbrand: Mulberry, men DU, Christiane har skabt noget unikt som jeg bare MÅ eje. Jeg vil simpelthen elske fornemmelsen af all-in-one og orden på iPad, iPhone, headset, adapter, USB, kabler og ikke mindst kort og pas: eet kik i tasken og man kan på 1 sekund afgøre om man har husket alt

 • sanne foget
  november 27, 2014

  min iPad, usb stiks og andet elektronisk gejl jeg har med og selvfølgelig min mobil:)

 • Louise Janner
  november 27, 2014

  Ville bruge den til min iPad, min mobil og pung :))

 • Åse Lejbølle
  november 27, 2014

  Wauw og YES, hvor er den helt fantastisk :-)! Endelig en kvinde, der designer for kvinder i/omkring den elektroniske hverdag, vi alle har: – så clutchen både er dybt funktionel og samtidig har et rigtig fedt design :-)! Jamen, jeg kan slet ikke få hænderne ned, jeg er hooked på Elektronista – og på det næste Christiane Vejlø og resten af teamet finder på!!
  Min clutch – hvis den skulle blive min ;-) – ville blive min bedste og mest trofaste følgesvend. Jeg ser for mig, hvordan alt har sin faste plads – min splinternye fancy guldSamsung Galaxy, ørebøffer, min pung, nøglerne, en notesbog, et par skrivere, visitkort, opladere, en chokoladebar til den midlertidige sultstillelse, V6, læbestift/-gloss, eyeliner og en pakke lommetørklæder. Og når der krydses grænser, pas, rejsedokumenter, converter… Home away from home :-)!

 • Lis Nielsen
  november 27, 2014

  Lige nu er det kun min Iphone og ledning til opladning, men jeg drømmer også om at få en powerbank. Ellers vil det være det sædvanlige: noget til læberne, pung, nøgler og kuglepenne.

 • June Spuur
  november 27, 2014

  Jeg vil da slet ikke vente med at flashe min lækre Elektronista Taske overalt hvor jeg går og står – og jeg vil da helt klart sørge for at have mine opladere til tablet, telefon og e-cigaret, med som der jo er rigeligt plads til. Mine diverse kort – der ellers altid ligger og flyder i en tilfældig pung skal også med – for med denne taske er det da ikke nødvendigt med nogle andre punge, tasker eller lignende. Jeg må simpelthen være den heldige <3

 • Marlene Høj
  november 27, 2014

  Jeg så godt tasken i nyhedsbrevet i går og den er alt for lækker! Hvis jeg er heldig at få fingrene i den, så skal min iPad, min nye Samsung (min gamle Samsung fungerer endnu, men jeg var så uheldig at tabe den med på nogle fliser og skærmen flækkede), powerbanks, små høretelefoner, en ekstra oplader til mind drengs iPhone og lommetørklæder, som er et must som mor til tre børn :)
  Jeg drømmer allerede om tasken og mobilen…

 • HanneM
  november 27, 2014

  Nøøøjjjjj…..hvor er den PÆN!
  Den vil være helt perfekt til småtingene som altid ligger i bunden af dametasken, samt min egen telefon, min arbejdstelefon, min ipad-min + tastatur, hørebøffer, usb etc. Den ville med andre ord blive en fast følgesvend til alle nødvendighederne.

 • Peter Isachsen
  november 27, 2014

  Hej, på film ser man ofte kvinder vende bunden i vejret på deres taske, når de skal finde noget i den. Det gælder også de stakkels mobiltelefoner, som frister en kummerlig tilværelse i en dametaske.
  Min kones taske er nærmest en stor læderpose med rem, hvor alt ligger hulter til bulter. Ja, hun er ofte nødt til at tømme tasken for at kunne finde sine ting. Det ville glæde mig at kunne give hende en Knomo.

 • Anette Ninon
  november 27, 2014

  Jeg vil lægge tlf. Nøgler, pung, lille kosmetikpung, og lige nu hvor det er så koldt handsker, hue og selvfølgelig solbriller. Super lækker taske.

 • Heidi
  november 27, 2014

  Jeg ville tage min iPad og iPhone med, hvilket endeligt er muligt at gøre med stil.

 • Inge
  november 27, 2014

  Min elskede HTC One, headphones, powerbank og min tablet :)

 • Manja NL
  november 27, 2014

  Jeg ville lægge min mobil, der pt. er oldgammel samsung, som ville have godt af en udskiftning ;) Derudover ville jeg ligge mit headset og ipad, som nu ikke behøver at skramle rundt i bunden af mit forreste roderum. Så ville jeg lægge læbepomade, kuglepenne, andre skriveredskaber og en lille notesbog til pludselige indfald som skal huskes. Til sidst kommer jeg nok ikke uden om også at skulle have alle mine kort i tasken samt nøgler og kalender for at jeg kan holde styr på det hele.

 • jan nielsen
  november 27, 2014

  jeg vil putte en Ipad air, iphone 6 – ekstra oplader samt e cig i og gi det til min kæreste i julegave!

 • Camilla Nyegaard
  november 27, 2014

  Min nye Samsung (hvis altså jeg vinder), en ipad mini, læbepomade, kreditkort, kuglepen, headset, oplader…..

 • kim andrea
  november 27, 2014

  Hvor er den fantastisk! Kunne totalt godt bruge den – høretelefoner, Xperia og ipad.

 • Anne-Mette
  november 27, 2014

  Sikke en flot taske og en virkelig god idé! Flot udført!
  Jeg vil helt sikkert komme min tablet og den nye lækre Galaxy Alpha i tasken, sammen med et par lækre høretelfoner. Herudover skal der være plads til tyggegummi, håndcreme og læbepomade samt et par handsker her i den kolde tid :-D

 • Charlotte
  november 27, 2014

  Åh f..k, hvor er den clutch vidunder-skøn. Den må jeg eje, på den ene eller den anden måde – og dermed bryde et mangeårigt (dårligt) princip om ikke at gå med taske.
  Det har betydet, at mine lommer altid er fyldt med oplader, solbriller, kuglepenne, en blok(?) og selvfølgelig min mobil – som har sit cover fyldt med kreditkort og gamle bon’er :/
  Bliver jeg ejer af den her helt fantastiske Elektronista-clutch, får jeg plads til det hele og kan endda snuppe min Samsung tablet med under armen i flot stil.

  Årh, den er skøn …

 • Kit Langberg
  november 27, 2014

  Hvad kan man ikke fylde i tasken? Der er jo plads til det hele, men hvor er det bare skønt, at der endelig er kommet en taske der tør højde for alle de gadgets man efterhånden render rundt med.

  Men min mobil, tablet, høretelefoner samt min powerbank. Tillykke til Christiane og Samsung ;)

 • Astrid
  november 27, 2014

  Der skal være min telefon, min datter og den mindste Ipad. Så skal der også helst være en powerbank. Skøn, skøn taske.

  • Astrid
   november 27, 2014

   Hmnnn, der skulle stå: Der skal være min telefon, min datterS og den mindsteS Ipad. :-)

 • Thomas Hasselstrøm
  november 27, 2014

  Jeg ville uden at blive opdaget, tømme min kones taske, placere alt indhold i den super fede clutch, heriblandt en iphone 5S, hørebøffer + hvad der ellers måtte gemme sig dér! Herefter ville jeg placere den åben på bordet og vise hende den. Hendes første indtryk ville nok være….. “What??” “Hvad skal jeg med sådan én?” Lyden af hendes kæbe der rammer gulvet når jeg folder den sammen til en super stilfuld Clutch, fortæller mig at lykken har ramt hende :-)

 • Ana Fugl
  november 27, 2014

  Som Mama og projektleder, mangler jeg altid gode lommer i min taske. Det hele ender bare rodet sammen i bunden på tasken, så jeg aldrig kan finde noget! Denne vil være perfekt til at have alt hvad jeg har brug for samlet ét sted uden at skulle rode det hele igennem for at finde hvad jeg mangler. Jeg vil have min gammel HTC, som snart har brug for udskiftning, min Samsung Galaxy Tab og min PS Vita i den ;)
  Jeg har manglet denne taske hele mit liv, den er smuk og smart!
  ELSKER at der er indbygget oplader i!

 • Bettina
  november 27, 2014

  Jeg ville undgå mit evige problem med at have mobil som løber tør for strøm, USB som får små krummer af kiks og andre unævnelige ting som roder rundt på bunden af min et-rums-taske, og et vivar af ledninger med nøgler og hvad det ellers er jeg slæber rundt på. En life-saver nærmest :) eller ihvert fald opladning af overskud og overblik som en bonus! Og ekstra bonus – så er den SÅ lækker!

 • karina
  november 27, 2014

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge den til den Samsung Galaxy Tab jeg fik i fødselsdagsgave for en uge siden, og jeg ville elske at kunne putte en ny telefon i den, for den jeg har, har haft et hårdt liv.

  Derudover, ville der nok lige ryge et headset, diverse ledninger til opladning i den, og ellers hvad der normalt findes i en dametaske.

  Derudover, som hundeejer, ville både en pose godbidder og en rulle poser finde plads derned..

 • Lise Elgård Rasmussen
  november 27, 2014

  Jeg istemmer det anprisende kor: FLOT produkt! Fashion udenpå, overpraktisk indeni. Tillykke!

  Den passer perfekt til mit liv med Iphone, lyttegrej, lidt analogt kontorudstyr og salte lakridser. Og til tider også en Jabra Speak, som der ikke er plads til i min laptop-taske. Sikkert også nullermænd på sigt, men for søren da, hvor er det smart, at den kan lukkes helt op! Slut med at gemme på en hel ærtebøllekultur i bunden af tasken.

  Krydser fingre!

 • Kahlina
  november 27, 2014

  Der var den jo! Tasken jeg har ventet på!
  Jeg har problemer med at finde en taske, hvor min iPad kan være i, så det her er den perfekte løsning.
  Så der skulle jo en iPad i, den smukkeste Samsung telefon, kort og lidt make-up og så kunne jeg ellers slentre på arbejde med stil.

 • Malene
  november 27, 2014

  Jeg skal snart til London med en god veninde, og tasken ville være den perfekte underholdningscentral i flyet. Der kunne jeg hurtigt komme til min ipad mini 2, Nook Glowlight e-læser, Bose quietcomfort 20i høretelefoner og lydfordelerkabel, så min veninde kan være med. Og så er der plads til en lækker håndcreme også

 • Anne-Mette Appel Christiansen
  november 27, 2014

  Denne vidunderlige Elektronista Clutch vil jeg udstyre med min iPhone (som snart skal udskiftes), mini- iPad, earplugs, kreditkort, noget at skrive med + en lille blok, læbepomade og håndlotion – og det bedste er, at jeg kan finde det altsammen når jeg har brug for det :-) Oven i købet er der ekstra strøm til mobilen……
  Jeg vil med stor glæde promenere den smarte taske overalt!

 • Britta Kristiansen
  november 27, 2014

  Min iPad og min iPhone løber alt for tit tør for strøm. Især når jeg er på farten. Og alt for ofte bruger jeg alt for lang tid til at lede efter min iPhone i tasken – fordi den altid falder til bunds! Hvis telefonen da ikke ligger på jorden, fordi jeg igen-igen har tabt den! Tror godt nok denne skønne taske kunne gøre mit gadget-liv meget nemmere! Det er da en genial opfindelse!

 • Michelle dahl
  november 27, 2014

  Super fed taske. Vil bruge den til min tablet, lader og selfølgelig min super lækre nye mobil der følger med.

 • Sofie Bindslev Jensen
  november 27, 2014

  Det er jo drømmetasken! Med sådan en over armen, ville jeg være fri for altid, at have lommerne fyldt! Jeg vil bruge tasken til min iPad mini, min (måske nye guld Samsung) telefon, min oplader og eksternt batteri :) Krydser alt hvad der kan krydses kan!!

 • Pia Rotbøl
  november 27, 2014

  Wauw en lækker taske, jeg vil fylde den med min iPad, ørebøffer, min uundværlige håndcreme og læbepomade og så min fantastiske nye mobil ;)

 • Rikke
  november 27, 2014

  Blev jeg den heldige vinder af dette smukke stykke taske-kunst ville den blive min 3. lunge. Jeg kan ikke leve uden telefon og tablet ved hånden da jeg arbejder med global markedsføring og altid er på farten. Strøm på mine gadgets er et evigt problem – den über smukke taske ville løse det problem for mig.
  Jeg ville fylde den med lækkert tilbehør, min Nye Samsung telefon samt mine vigtigste beauty items. Jeg arbejder I hele verden og mangler virkelig en smuk og anvendelig wearable der kan komme med mig rundt I verden til møder osv. Er sikker på jeg har kollegaer på hele kloden der vil misunde mig tasken og ønske at de havde vundet sådan et stykke himmel på jord.

 • helle
  november 27, 2014

  Jeg transporterer mig med offentlig transport 2 timer hver dag, hvor jeg også arbejder. I dag kæmper jeg med løsgående gadgets og tilbehør. Når jeg vinder den lækre taske og udskifter den nye Samsung med min ældre model, putter jeg naturligvis min uundværlige Samsung tablet, mine ear–plugs, oplader og måske min transportable bluetooth-højttaler i. Og så kan jeg også slippe for min løsgående transportable nødbatterioplader. Nøøøj, hvor jeg glæder mig :-)

 • Malene Mølgaard
  november 27, 2014

  Jeg har længe ledt efter den lækre businesstaske – som ikke er for stor! – til at tage med på arbejde, på konference, på cyklen og til møder. Og her er den så. Og toplækker endda. Jeg vil fylde den med min bedste ven iPad minien, min iPhone, opladere, rejsekort, cykel+kontornøgler, notesbog og to-tre kuglepenne, visitkort, læbestift(er), neglelak, briller/kontaktlinser (jeg skifter hele tiden), mikrofon (in case jeg støder på en impulsiv interviewopgave, der skal optages) og min alt for store pung. Håber der er plads til den….

 • Camilla A
  november 27, 2014

  Jeg vil fylde den med alle mine lækre og uundværlige Apple-produkter. :-)

 • Camilla
  november 27, 2014

  Jeg ville have høretelefonerne, min Ipad og den lille røde aka den eksterne harddisk lg selvfølgelig Samsung telefonen

 • John Peter Robert Sjøholm
  november 27, 2014

  Dr skulle min Samsung Galaxy Note 10.1 4G ligge sammen med mine Plantronics Back Beat Go og selvfølgelig min Samsung Galaxy Note 3. Den plejer at være i min jakkelomme, men det er lidt irriterende at have den der.
  Så med en sådan overkodyl taske hvor jeg kan oplade de ting jeg har med mig, ville jeg være helt uberoende af stikkontakter.

 • Simone
  november 27, 2014

  Helt klart min iPad, mobil og høretelefoner :-) derud over nøgler, pung og alt der Girl-stuff jeg bruger på farten. Mit indre ordensmenneske ELSKER at alle tingene har en plads!

 • Marie Top Hartmann
  november 27, 2014

  I min Mary Popins taske ligger mine Noise Cancelling hørebøffer og roder rundt mellem løse høretelefoner, tablet, diverse opladere, telefon, løbeur, mus, clementiner, tyggegummi og mit meget analoge strikketøj. Meget af dette skulle selvfølglig nyde godt af at komme i elektronista tasken :-)
  -Marie

 • Ann
  november 27, 2014

  Hvor er den lækker, den taske! Her kan jeg gøre mig håb om at finde et system i det rod, jeg slæber rundt på. Jeg vil fylde tasken med min LG nexus mobil og min elskede Kindle. Der bliver også plads til min HTC tablet (yep, er Android fan). Et sidste nørdet og inderligt ønske er, at tasken også kan rumme en dåse Coke Zero…

 • Mie
  november 27, 2014

  Uhh, hvor lækkert. Jeg ville fylde den med iPad, min smartphone (som forhåbentlig er ny og i guld…), til tider måske også et lille handy kamera og udover alt dette elektroniske smarthed, ville jeg også altid have en lille notesblok i noget så gammeldags som papir i samt en kuglepen til ;)

 • Emillia M.
  november 27, 2014

  iPad, telefon, kamera, og høretelefoner. Og så alle de anti-gadgets som nu skal være i en taske :-)

 • Line Rosengreen Bach
  november 27, 2014

  Bare det at eje en smartphone ville være en ny verden for mig (velkommen til 2014)
  Derudover er tasken alt for lækker, og som med alle andre tasker, ville jeg nok komme alt for meget i :)
  Men: telefon, iPad, kontanter og kort, samt en smule makeup :)

 • Anne V
  november 27, 2014

  Først og fremmest, super lækker taske :-)
  Jeg ville foruden iPad og telefon selvfølgelig lægge mit nye digtale undervandskamera. Man skal vel også være elegant på stranden!

 • Anne-Sofie Wessel
  november 27, 2014

  Jeg vil fylde den med min mobil, tablet, USB, neglelak, læbepomade, pung og alt det l***, som jeg normalt har i den

 • Janne
  november 27, 2014

  Åhh er vild med tasken og dens tiltænkte indhold. Jeg ville fylde den med hørebøffer, mobil, pung og en masse kvindelir;)

 • lena
  november 27, 2014

  Ser lækker ud! Fed til både hverdagsmøder og konferencer. Har den mon plads til en Mac air? Ellers ville der ryge mobil, solbriller, convertere, ladere og hørebøffer i dens mange rum. Og måske tampax:-P

 • Anders skovbjerg
  november 28, 2014

  Jeg ville sindssygt gerne vinde den til konen – så kan hun fylde Ipad mini, iphone, solbriller, ladere og hørebøffer

 • Michael Kristensen
  november 28, 2014

  Den er til min datter der mangler en ordentlig taske til hendes gadgets (ipad, mobil, mobil charger osv.)

 • birgitte linstow
  november 28, 2014

  Den skal indeholde mine uundværlige “hørebøffer”, min iPhone, oplader til denne, min pung, Klenex (er en tudeprinsesse) samt min røde læbestift og mine nøgler :-)

 • Charlotte
  november 28, 2014

  Tillykke med smuksakken. Den er virkeli fed. Jeg vil fylde denne lille læder lækkerhed med min nye Samsung mobil selvfølgelig :-) Derudover sms min Samsung tab i sammen med mine solbriller og uundværlige hovedtelefoner, min læbepomade og lipgloss, et styks neglefil, tyggegummi, ekstra elastik og hårnåle samt kortholder.

 • Rikke Struve
  november 28, 2014

  I den nye Knomo Clutch vil jeg lægge min lille Mulberry pung, der passer perfekt i stilen! – Og min Ipad, Lip Maximizer fra Dior, håndcreme fra Vichy, oplader og headset og selvfølgelig min nye Samsung Alpha ;),

 • Lonnie
  november 28, 2014

  Skal min elskede Gucci-taske (købt på outlet i Italien

 • Louise Ferslev
  november 28, 2014

  Jeg er 24 år og iværksætter og hele tiden på farten.. Derfor vil det være fuldstændig fantastisk for mig at få denne taske.. Jeg vil putte min iPad i for det første.. Og jeg trænger virkelig til at få skiftet min iPhone 4S ud med noget mere cool :) så den nye Samsung ville naturligvis også ligge i.. Så ville jeg have alle mine mange kreditkort, som jeg snart håber man kan ligge ind digitalt.. Så de ikke roder sådan.. Mine nøgler.. Mine cykellygter.. En læbepomade.. Min hue fordi jeg altid kommer til at fryse om ørene på de mærkeligste tidspunkter.. Og så selvfølgelig ørebøffer og en oplader.. :) mega sej konkurrence :)!

 • Lonnie
  november 28, 2014

  Skal min elskede Gucci-taske (købt på outlet i Italien

  • Lonnie
   november 28, 2014

   Skal min elskede Gucci-taske (købt på outlet i Italien

 • Lisa Bak
  november 28, 2014

  Jeg ville fylde tasken med min computer, tablet, smartphone, iPod og en GameBoy.

  Som studerende, med to studiejobs, er jeg meget på farten. Nogle ting kan jeg bare ikke leve uden, som f.eks. min tablet, som hurtigt kan fikse praktiske ting.

  Når jeg så lige skal koble lidt af, så hiver jeg min GameBoy frem – der er altid lidt tid til gaming ;-)

 • iben solgaard
  november 28, 2014

  Jeg elsker denne cutting edge taske, fordi den giver lov til at kombinere gadget-behovet og dametaske nødvendighederne. Genialt tænkt !
  Jeg vil nænsomt fylde den op med Sennheiser hørebøffer og iPad og den forhåbentlige nye Samsung, derudover alle dametaske ingredienserne: læbepomade, lipgloss, tyggegummi, hår elastikker og klippekort
  ;-)

 • Camilla R
  november 28, 2014

  Jeg ville først og fremmest lægge telefon, ipod, høretelefoner og kabler i. Så ville jeg nok også lægge min Kindle i den, så jeg kunne have lidt læsning med på vejen. Penge, læbepomade og de vigtigste kort (hæve, årskort mm).

 • Sebastian
  november 28, 2014

  Da jeg er musik prodcuer i min hverdag, ville det være perfekt med et par speakers, høretelefoner, en ny laptop og et mini midi keyboard som man kan tage med over alt.

 • Frida
  november 28, 2014

  Ville have mit ‘liv’ der i: mobil, dankort, høretelefoner – det ville være så rart at transportere sine ting pænt!

 • Marie Olofsen
  november 28, 2014

  Jeg skrev speciale om wearables med fokus på vanskeligheden af at koble æstetik med funktionalitet – det ses ret sjældent indenfor wearables. Dette er et yderst vellykket resultat og så er det endda dansk design. Jeg vil elske at bruge denne smukke taske hver dag. De (elektroniske) gadgets jeg ville have i den er: tlf., høretelefoner og iPad. Og så den analoge gadget jeg lige i øjeblikket mindst kan undvære; en sut til min datter.

 • Sanne Kjær
  november 28, 2014

  Min Knomo Elektronista cluch skal fyldes med min Surface Pro tab, min mobil bredbånd dongle, mit headset, en “pakke” post it’s og en kuglepen (til den indkøbsseddel jeg altid glemmer!), min flash USB, alle mine kreditkort, medlemskort, sygesikringskort osv., mit lille lykkehjerte af glas, tre tampax, ladedims til mit gear Fit og min pacemaker (læs Galaxy S5)

 • Anya J
  november 28, 2014

  My gosh jeg ville elske at vinde denne ultimative gadget queen purse. Jeg ville ligge min ‘nyvundne’ ;-) telefon derned, høretelefoner, naturligvis lipgloss, iPad, nøgler og diverse kort man kan ha’ brug for i byen. Det ville simpelthen være fabelagtigt at vinde – så jeg XXXX alt det jeg krydse kan.
  TAK for en fed blog go Giveaway,
  Axox

 • Kristina K
  november 28, 2014

  Den skal fyldes med telefon, oplader og diverse dullegrej som lipglos, håndcreme, hårelastikker osv.

 • Elin
  november 28, 2014

  Hvis jeg vinder den skal den klart indeholde min elskede iPhone 6, mit kamera og en læbestift.

 • Rikke Maj
  november 28, 2014

  Jeg ville proppe tasken til renden med: Min Ipone, Min Ipad Mini, mit B&O Earset 3i til musikken, mit undværelige Jabra bloothoot WAVE headset til telefonopkaldene og så naturligvis mit ladekabel fra Bluelounge da det er kortere end de gænse og derfor passer super godt til tasken og den indbyggede oplader ++ et par af mine mange Kingston DataTraveler USB stik – som er så små og rummer hele 8 GB stykket – og der kan være mange i taskens smarte ‘net-lomme’!! :) Udover disse gadget så skal mit pas, mine kreditkort, mine visitkort og så selvfølgelig også småpenge og mine kaffekort til Joe & The Guide også med i tasken :)

 • Kirsten
  november 28, 2014

  iPad og telefon skal selvfølgelig med i denne skønne taske. Derudover diverse opladere, høretelefoner, mit mini kamera, læbepomade og håndcreme :)

 • Boel Moltrup
  november 28, 2014

  Først skulle jeg bare dufte til den….så ville min iPad flytte ind sammen med mobilen. iPod, med gode bøger og podcasts ville sammen med earplugs, kort og briller så komme i. Min uundværlige læbepomade puttes i til sidst….og en pakke grøn stimorol!

 • charlie
  november 29, 2014

  iphone, powerbank, memory bank, mini emp device, minicamera, mini spydrone, 2 throw away phones, 4 passports med forskellige navne, et hav af creditkorts som ikke kan spores, kolde kontanter USD, EURO og danske kr.

 • Lina
  november 29, 2014

  Først og fremmest: TILLYKKE med lanceringen! Den her taske er én af de absolut bedste nyheder på markedet i flere år, efter min mening. Hvor har jeg dog savnet en pæn taske, som kunne opfylde mit behov for at medbringe dimser af enhver art – specielt er jeg begejstret over det genopladelige extra-batteri!

  Jeg ville naturligvis straks tage min nye Alpha i brug og putte den trygt ned i en af de fikse lommer. Så ville jeg putte min tablet i, min arbejdstelefon, mine høretelefoner og en adaptor. Herefter ville jeg toppe op med læbepomade, bb-cream, vatpinde og pudder til en hurtig genopfriskning når jeg er på farten. GID jeg kommer til at eje denne faktastiske taske :)

 • Charlotte
  november 29, 2014

  Hvis tasken blev min, ville den komme med OVER ALT, for hold da op den er lækker! Og og og hver dag blive fyldt med min ipad air, mine in ears, pung, en oplader, stylus, lidt overlevelse (tyggegummi, håndcreme, læbepomade) og selvfølgelig den lækre samsung mobil!

 • Malene
  november 30, 2014

  Fantastisk initiativ og tillykke med lanceringen – det er SÅ godt set!
  ALLE eventuelle gode førstehåndsindtryk falder til jorden når min omverden ser mig stå og rode i min clutch efter mine ting – det er bare virkelig utjekket at det hele ligger i ét stort rum! Derfor vil jeg med den største glæde flytte ind Elektronista tasken og fylde den med min smartphone, lader, iPad, notesbog, pen, nøgler, betalingskort og diverse andre kort jeg har behov for at have adgang i hverdagen, når jeg er på farten. :-)

 • Pennie Thøgersen
  november 30, 2014

  Hvis jeg skulle være den heldige, ville tasken bliver fyldt med min Samsung Galaxy Note, den fantastiske Samsung Alpha man også kan vinde, ørebøffer, oplader, nøgler, pung, læbepomade, håndsprit, håndcreme og tyggegummi! :)

 • Eva Jensen
  november 30, 2014

  Jeg vil da selvfølgelig lægge min iPad, min smartphone og tilhørende opladere og battarybanks til begge i tasken. For hvad er værre end at løbe tør for strøm mens man er på farten :D

 • Sine Olsen
  november 30, 2014

  Hold nu k*ft, hvor er den dog smart og praktisk, uden at det går udover udseendet. Hvis jeg nu var den heldige, håbet er lille, men er der. Så skulle denne lækre sag, overtage min lille håndtaske. Den skulle indholde at det praktiske jeg havde behov for; min mobil, pung, høretelefoner osv. + lidt ekstra af hvad hjerte begær og har behov for (Nu tænker jeg på at putte chokolade ned i den, hvorfor ved jeg ikke ?)

  Krydser fingre.
  Glædelig 1. advent

 • Ida Skovrup Gormsen
  november 30, 2014

  Jeg ville lægge min oplader, læbepromade, pung, tyggegummi og selvfølgelig min nye smarte samsung :) Krydser fingre! :)

  email: idagormsen1@hotmail.com

 • Miatilda Andersen
  november 30, 2014

  smuk.. passer perfekt til oplader, høretelefoner, telefon, og måske lidt tøseting også.
  Miatilda A .

 • Lotte Marie
  november 30, 2014

  Det er da den fedeste taske jeg længe har set!
  Der er jo plads til min Kindle, min tablet, telefon..den nye jeg vinder fra Samusung og min Windows Phone til jobbet og ikke mindst batterierne til mine høreapparaterder ellers altid ender med at ligge og rode i bunden af tasken.

 • sara rasmussen
  november 30, 2014

  Den taske er genial til mine hørebøffer, kamera, telefon og div. ledninger :)

 • anette larsen
  november 30, 2014

  min Ipad. som er helt uundværelig . har reddet dagen mange gange når de andre gadgets strejker

 • Nanna L. T.
  november 30, 2014

  Jeg ville have min læbepomade, studiekort, buskort, earplugs, oplader, min rejse håndcreme og en concealer, som er nogen af mine mest livs-nødvændige ting, og det ville være en bonus at have dem i denne lækre taske! (:

 • Trine J. Holmager
  november 30, 2014

  Sååå lækker en give away – krydser så meget fingre ! <3<3
  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge den til min tablet og til den lækre nye mobil der følger med.
  Og så er det selvfølgelig et plus at der er så mange lommer, da jeg altid har ret mange småting der ellers bare roder rundt i min taske :D

 • Reza Ismaili
  november 30, 2014

  Min telefon, Ekstra batteri, kuglepen, oplader, pung, tyggegummi og mine nøgler :)

 • Emma Lerche
  december 1, 2014

  Den perfekte taske, når man vil have alt sit udstyr ved hånden. De mange lommer ville kunne opbevare min telefon, kamera, høretelefoner, pung (OG oplade min telefon!) etc. Hvis pengene var der, ville det her være et af mine første køb.. Virkelig lækker taske :)

 • Camilla Hovej
  december 1, 2014

  Der skal helt sikkert min iPhone og iPad i – hvor er den mega fed <3

 • Kathrine Kristensen
  december 1, 2014

  Mmm, lækker. Den vil pase perfekt til min mobil, tablet, diverse arbejds-USB, opladerkabel, tyggegummi, kuglepen, notesblok og nøgler :)

 • Stine Bo
  december 1, 2014

  For første gang i mit liv kan jeg se grunden til at ha en “dame” taske! Og hol nu op den ville gøre mit liv nemmere.. At slippe for at rande rundt med iPhone, oplader diverse stik i lommerne – iPad under armen eller i en alt for stor taske hvor også Mac og igen alt for mange stik ligger ig roder rundt mellem hinanden… Jeg har længe været på jagt efter et eller andet der kunne samle disse ting så der var orden i dem. Det her ville være den helt rigtige måde og igen ville det være min første rigtige taske (31 år gammel)
  Tænk at du kan være med til at gøre et rodehoveder kunne blive et ordensmenneske og voksen på samme tid ;)

  Og tillykke med det forresten! Super godt gået…

 • Signe
  december 1, 2014

  Hold nu op en lækker sag. Hvis jeg var så heldig at få fingrene i den, ville jeg fylde den med min iPad mini, oplader, USB – og så ville jeg glæde mig helt ubeskriveligt til at prøve samsungs kamera af, da jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af det. Den smukke clutch er den perfekte accessorie, og vil være genstand for endnu flere billeder på instagram ;-)

 • Trine Boje Mortensen
  december 1, 2014

  Jeg ville fylde tasken med min smartphone, min arbejdssmartphone, min mini iPad og min kindle. Og så nogle opladere … plads til opladere!
  Og så ville jeg fylde noget low-key tegneudstyr, måske min håndholdte, akustiske kalender og lidt make-up.
  JA TAK!

 • Anette Sidor
  december 1, 2014

  iPad Air ryger først ned, efterfulgt af den iPhone 6 som kæresten formentlig begaver mig med til jul….hvis jeg ikke får dirigeret ham i laptop retningen… Derudover den fantastiske Alpha, som bliver flashet OVERALT som min arbejdstelefon. Den røde power bank, de blå earplugs. Og så lige den lille make up pung… Så er jeg da vist klar!

 • Maja Lund Pontoppidan
  december 1, 2014

  Jeg vil nyde at lægge min iPad, min arbejdsiphone, min windowsphone Lumia mit headset, som aldrig har en ordentlig plads, et lille usb stik, min pen til mit tegneprogram, min NFC tag, som fungerer som mit visit kort…..og så skal jeg vist se tasken live for at finde ud af om jeg kan have mere med.

 • Tenna
  december 1, 2014

  Sikke en lækker taske, den skal fyldes med min iPad plus tastatur, min OnePlus one telefon eller selvfølgelig den nye samsung, høretelefoner, min knap så smarte arbejdstelefon, og på rejser kan det være min bedagede nook ebook reader kommer med også og så selvfølgelig alle de andre uundværlige dametaskenødvendigheder

 • Laila Nexø
  december 1, 2014

  GENIAL! Intet mindre kan siges om denne taske.
  Jeg ville få opfyldt alle mine behov som underviser. Jeg kan have min tablet, mit tastatur, den lækre Samsung smartphone, USB, og mest af alt vil jeg elske opladerfunktionen. Designet er så lækkert – thumbs up for denne smukke taske

 • Pernille R.
  december 1, 2014

  Wow … endelig en taske efter min smag….:)
  Den er super elegant og jeg vil med glæde fylde både høretelefoner, iPad, kørekort, dk-kort, sygesikring og solbriller. Så er den jo allerede på fantastiskvis udstyret med en super lækker smartphone som jeg gerne flash´er all:)e steder jeg kommer frem :)

  Rigtig god december :)

 • Karen Korntved
  december 1, 2014

  Smuk, smuk taske. Jeg vil fylde den med min arbejds iPhone, min iPad Air, min nye Samsung Galaxy Alpha, høretelefoner, oplader, nøgler, kreditkort og alt det andet som ikke kan undværes i løbet af dagen :)

 • Lars Christoffersen
  december 1, 2014

  Talte med fruen om tasken i går, og den rammer vist ret godt plet ift hvad man han mangler på farten.
  Hun ville have iPhone, iPad, opladere, eyeliner, lipgloss, pung, pas og en sminkespejl i tasken :)

 • F. Madsen
  december 1, 2014

  Wow hvor vildt!! Jeg skal proppe alverdens lækre sager i den clutch. Bl.a. min ipod.

 • Cornelius Corneliussen
  december 1, 2014

  For at være helt ærlig ville jeg ikke gå med tasken. Jeg synes ikke rigtig, den er min stil. Til gengæld er jeg overbevist om, at min hjertenskære ville elske den og med største fornøjelse bære både telefon, tablet og tegnebog rundt i læderlækkerheden.

 • Sonja Clingman
  december 1, 2014

  Min nye seje Samsung skal i, plus min iPad mini og min Kindle. Den er uundværlig på rejser.

 • Erik B. Jørgensen
  december 1, 2014

  Jeg ville lægge et sødt julekort i, så jeg vil se smilet på min kærestes ansigt, hvis jeg kunne give hende denne lækre taske.
  (Så vil jeg også sikre mig hun har styr på sine oplader, telefon, ipad og alt det andet hun skal huske)

 • Katarina Frederiksen
  december 1, 2014

  Åh..hvad ville jeg IKKE putte i? :D Telefon, tablet, lader, læbestift, kuglepen, visitkort og måske en lille pakke tyggegummi.. Min taske er altid et stort rod, så jeg kunne godt bruge en der kunne organisere alt mit habengut.

 • Iben larsen
  december 1, 2014

  Den taske er såååå vild. Jeg ville så lægge den gyldne Samsung i den, sammen med min ipad, hørebøffer til rejse podcasts, ekstern disk til at overføre fotos på og min for tiden uundværlige 8 hour creme. Hell yeah det ville være en upgrade der er til at tage at føle på. God jul <3

 • Zakia
  december 1, 2014

  Ville have min iPad, iPhone, oplader, høretelefoner og så en masse dullegrej.. ;)

 • Maja
  december 1, 2014

  Som fuldmægtig i det offentlige har jeg ikke så mange gadgets. Pt. indeholder min taske en fleecetrøje, hornbriller, madkasse, maltbolsjer, ekstra snørrebånd til mine Ecco-sko, fnuller og min iPhone 3, der ikke kan opdateres… Men jeg håber virkelig, at det meste af indholdet vil ændre sig, og at jeg kan tage universitets administrationen ind i en ny æra, hvis jeg vinder den flotte taske!

 • Bettina Arknaes
  december 1, 2014

  Jeg skal have min Iphone, lader, høretelefoner og så min notesbog, kuglepen, kreditkort og lidt mønter, pas, et par visitkort, det gule sundhedskort, lipgloss, mine kaffekort til Baresso og 7/11, klippekort, husnøgler og tilsidst mine solbriller.
  Din nye clutch er så skøn og håber vildt det kunne blive min, fordi jeg vil bruge den på mine mange rejser, møder og ture i Danmark.

 • Clara Jensen
  december 1, 2014

  Jeg ville komme min iPad, diverse USB-stik, et udvalg af opladere og min mobil(så kan det da være at jeg kan finde den) i denne taske hvis den var min.

 • Rikke Schmidt
  december 1, 2014

  Jeg ville for en gangs skyld være first-mover med Clutc’en og Samsung Galaxy mobilen. De skulle have selskab af min ipad, opladere, min lækre navne-kuglepen, usb-stick, hørebøffer samt mine analoge gadgets: min Clinique pudder og mine visitkort (som sjovt nok stadig uddeles – også i disse digitale tider.)

 • Lone Søgård U.
  december 1, 2014

  Jeg vil føle mig meget tjekket med denne flotte taske, og når jeg åbner den vil jeg flashe min nye Samsung smartphone, min mini iPad, USB-stik, rejsekort, kuglepen, kreditkort, notesbog, pebermyntepastiller, og mit rod vil se meget mere organiseret ud, end det gør nu. Det vil være en tiltrængt opgradering af min stil! Håber, det bliver min julegave.

 • irene Johansen
  december 1, 2014

  Uhh… hvos jeg nogensinde skulle være så heldig at få mulighed for at erhverve mig denne skønne clutch som jeg har fulgt med stor interesse, så vil jeg bruge den til min galaxy tab 2, min mobil( pt galaxy s2), lader, da mobilen er så slidt at den kræver opladning et par gange om dagen, pung, læbepomade, høretelefon og alle de små ting som som billeder af mine reservebørn( ingen børn selv, så låner af mine søstre), som regel også en sut til den yngste å

 • Anina Andersen
  december 1, 2014

  Den er SÅ fin og opfylder rigtig mange behov. Jeg ville putte den nye lækre Samsung Galaxy Alpha i sammen med mine høretelefoner, pung, make-up og læbepomade.

 • morten Kjærgaard
  december 1, 2014

  Hvis jeg skulle vinde, ville det nok blive fruen der blev klædt på. Mit gæt er at hun vil have sin takket og mobiltelefon samt et godt Jabra headset i tasken

 • Lykke willadsen
  december 1, 2014

  Skal selvfølgelig have min uundværlige iPhone 6 med og min iPad mini.
  Derudover skal den selvfølgelig fyldes med alt andet tøse gear såsom make up, pung, nøglebundt, og alt det man ellers smider i en taske, men som forsvinder i den bermuda trekant en et-rums taske er for en dame! Tænk at kunne finde sine ting? Det ville jeg elske!

  • Lykke Willadsen
   december 5, 2014

   Og selvf. forære Galaxyen til én der har mere brug for den end jeg – det er jo jul :-)

 • Jacob Bjerrehuus
  december 1, 2014

  Til min kone, som snarligt afleverer speciale og skal ud og erobre arbejdsmarkedet, ville jeg ville fylde den med:
  – En USB stick i formet som crome-nøgle

  – Powerbank til de lange arbejdsdage

  – Vores ipad, reinstalleret og poleret, med et Logitech keyboard case (Så hun kan tage noter og se smart ud samtidig.

  – 1 sæt Agent Provocateur lingerie – Det er vigtigt at holde små pauser fra gadgets og more sig på gammeldags vis ;-)

 • Berit V
  december 1, 2014

  Tablet, opladere, notesblok, kuglepen og nøgler. Penge, pas og p-piller. Og så meget gerne den lækre Samsung Galaxy Alpha i stedet for min gamle HTC.

 • Pernille Holm Tind
  december 1, 2014

  Jeg medbringer helst: mobiltelefon, Ipad, læbepomade, lille håndcreme, høretelefoner, nøgle, dankort og kuglepen. Så er jeg klar til både arbejde og shoppingtur.

 • Helene
  december 1, 2014

  Jeg bruger min tablet til alt – bøger, musik, fjernsyn mv, så den skal helt sikkert med – og min smartphone selvfølgelig. Så skal jeg huske mine høretelefoner og hvis jeg skal være af sted i længere tid, min mobile oplader. De små lommer vil jeg fylder med kreditkort, tyggegumme, læbeposmade, hårnåle, plaster og hvad er ellers plejer at ligge og rod ei min taske.

 • Marijke
  december 1, 2014

  Telefon, ekstra oplader (batteri) med dertilhørende kabel, tablet, hørebøffer, børste, pung og nøgler – er blot et lille udsnit af det der ville være at finde i min clutch…

 • Anders HE
  december 1, 2014

  Jeg ville give den til min kone, som på forunderlig vis aldrig kan finde sin telefon. Heller ikke hendes nye iPhone 6.
  Så den ville jeg snige i tasken til hende plus et par hørebøffer, iPad mini, oplader, nøgler, solbriller, Dankort osv og så et udvalg af hendes makeup, som jeg faktisk ikke aner, hvad hedder.

  Til gengæld ville jeg snuppe Alphaen selv – hun har jo en iPhone 6 ;-)

 • Jesper
  december 1, 2014

  Min dejlige kone skal have denne fantastiske takse, indholdet må hun selv bestemme :-) Men hun fortjener en lækker taske at vise frem på kontoret og hos kunderne!

 • Jannie Bruerberg Holm
  december 1, 2014

  Det er den sejeste taske ever, og jeg vil SÅ gerne eje den!
  Jeg vil bruge den til alt det, der ligger og flyder rundt i min taske, tre læbepomader, pilleæske, læbestift (knaldrød) høretelefoner, ekstra makeup, pung og tusinde kundekort, min Ipone, en lader, en strøm booster og lommetørklæder… MEN mest af alt vil jeg også bruge tasken til min datters diabetes udstyr, lige meget hvad vi skal, så har jeg ALTID to tasker med, en til alle mine ting, og en til blodsukker måler, strips, vibes, nåle, druesukker og andre små ting. De plejer at flyde rundt i hendes lille taske, men med Elektronistas Clutch vil jeg kunne holde styr på det hele!
  Glædelig jul til alle:-)

 • Helle
  december 1, 2014

  Nexus 5, Sony Xperia 2 tab (uundværlig til at holde barnet beskæftiget), BT stereohovedtelefoner, håndcreme og en pakke tyggegummi. Så kan man klare sig de fleste steder. :) Keep it simple!

 • Camilla K. Pilegaard
  december 1, 2014

  Jeg ville pakke de ting, som jeg for tiden ligger ned i forskellige eutier og clutches: først min iPhone, headset og min oplader. Derefter min pung, mine nøgler og usb-stik. Efter dette ville der blive fundet plads til håndcreme og tyggegummi, mini toilettasken, notesblokken og et par kuglepenne – selv en elektronista har brug for at kunne være old-school i sin digitale hverdag. Dette udgør standard indholdet, dagene vil vise, hvad der ellers kommer i den.

 • Jesper
  december 1, 2014

  Min dejlige kone skal have denne fantastiske takse, indholdet må hun selv bestemme :-) Men hun fortjener en lækker taske at vise frem på kontoret og ude hos kunderne! Telefonen må vi slå sten saks papir om ;-)

 • Margrethe Jensen
  december 1, 2014

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, vil jeg dedikere tasken til mig og kun mig. Ikke noget med at børnenes dingenoter endnu engang skal snige sig ned i min taske og udkonkurrere mine egne. Jeg vil placere min iphone og ipad samt høretelefoner i tasken. Gå en tur og nyde alenetid med en god lydbog eller podcast.

 • Amanda
  december 1, 2014

  Oh man, hvis den blev min, ville jeg fylde den med min iPhone, Ipad, høretelefoner, mandler, tyggegummi, og en læbepomade. Derudover ville min søn på 6 nok supplere med en transformer og en halvspist bolle… Af hjertet tak, for at designe sådan et vidunder!

 • Lea N
  december 1, 2014

  I den fine clutch passer min iPhone, høretelefoner og telefon perfekt ned i. Desuden vil jet putte en lille notesbog, læbepomade og mit dankort i. Så er jeg klar til at være på farten med de vigtigste items tæt på :-)

 • Cecilie
  december 1, 2014

  Det er som regel de samme gadgets, der altid roder rundt i bunden af min taske: iPad mini, iPod, 2*mobil og diverse opladere. Alt sammen noget, der vil rode meget mindre med den smukke clutch. Derudover har jeg altid min powerbank med mig, men den vil jo heldigvis ikke længere være nødvendig. Og så selvfølgelig alle de andre småting, man altid har med sig – pung, nøgler, håndcreme, læbepomade, tyggegummi, makeup, visitkort og alt muligt andet ragelse. Det er et under, jeg nogensinde finder mine ting! Min gamle HTC er desuden ved at dø langsomt men sikkert, så en udskiftning til den lækre (guld!) telefon ville være genialt.

 • Kevin Lund
  december 1, 2014

  Jeg ville proppe tasken med diverse elektroniske lækkerier og dimser. lækre hovedtelefoner, iPad, iPhone, ladere, USB stick og en tile til at spore hvis tasken skulle bortkomme. Men nu er jeg mand, og den taske passer måske ikke helt til mig. Så i stedet ville jeg give den til min kæreste som er gadgetnørd ligesom jeg er. Jeg kunne forestille mig at hun ville proppe nogenlunde samme ting i + diverse kvindeting :0)

  Glædelig jul!

 • Fatma
  december 1, 2014

  MORS pusletaske :)

  Tasken med det bedste overblik! Og den eneste taske, du ikke har noget imod, at folk skulle kigge ned i :)

  Denne enestående Elektronista Special Edition clutch vil sammen med den über-lækre Samsung Galaxy Alpha i guld prydre mit liv. De ville ikke mindst være til stor opmuntring og et ordentligt boost i min hverdag med jobsøgning! Nu jeg har sluppet af med børnenes pusletasker, har jeg brug for at forkæle mig med sådan en lækker sag! Jeg skal have alle MINE ting i: penge, iPad, læbepomade, bind, desinfektionsgel, usb’er, oplader, høretelefoner, snacks, diverse kort og selvfølgelig min nye Samsung Galaxy ;-) Mors egen nusle-pusle-NIX-PILLE taske haha :))

 • Gitte Christensen
  december 1, 2014

  Top tjekket, kvalitetsbevidst og funktionel – et veritabelt kinder-æg af en gadget-taske. Den skal naturligvis pakkes med min uundværlige ipad mini, oplader, ny Samsung-smartphone (som jeg ønsker mig i julegave), Thinksound in-ear høretelefoner samt solbriller, gajoler og læbepomade. Perfekt til togturen mellem Jylland og ”djævleøen” 

 • Martin Villumsen
  december 1, 2014

  Jeg skulle bestemt ha’ en iPad med i tasken :)

 • Rikke Carlsen
  december 1, 2014

  Lækkerhed! Jeg ville putte min iPad, iPhone 5 – eller nå nej, Samsung’en selvfølgelig! – AKG-høretelefoner og diverse opladere i den. Og så selvfølgelig alt det andet hejs, der ryger ned i sådan en taske :)

 • Eva Sørensen
  december 1, 2014

  Fantastisk taske altså! =)
  Jeg ville selvfølgelig nænsomt putte min nye Samsung ( Den ER altså smuk i guld!) i. Også høretelefoner og lader. Min mini ipad også.

 • Jan
  december 1, 2014

  Jeg gætter på at hustruen vil smide iPad og iPhone i tasken, samt et par af mine Touch-kuglepenne. En oplader, et par kabler, samt et par sammenfoldelige hørebøffer med mic…

  Der ryger sikkert også en lille moleskine derned, sammen med Visa, og lidt øjne og læber… Visitkort bliver der sikkert også plads til. Ligesom at der skal være plads et mindre udvalg af tyggegummi og gajoler;)

 • Astrid
  december 1, 2014

  Årh, count me in! Tasken skulle huse min Ipad mini med Clamcase cover og tastatur, min guld-Samsung og det transportable batteri. Og alt muligt andet. Elsker taskens indretning – så meget mig. :)

 • Pernille Bøttcher
  december 1, 2014

  Uh, hvilken fryd det ville være at pakke sådan en smuk sag! Jeg ville klart lægge min IPad og nye Samsung i først og så nok teste taskens rummelighed, da jeg oftest har en hel del ting, jeg bare ikke lige kan undvære

 • Lotte Hernvig
  december 1, 2014

  iPhone i den yderste lynlåslomme – dejlig detalje. Indeni, lader, små hovedtelefoner (der nu altid vil være til at finde og slut med ledningesalat) Elsker den indbyggede charger. iPad og helt analog papirblok + kuglepen skal der osse være. I den lille lomme: USB, læbestift, tandtråd og tampax :) I læderetuiet: mine custom made ørepropper til koncerter. Håndcreme, pas og rejsepapirer i den åbne lomme bagtil. Dankort og visitkort. <3

 • Thilde
  december 1, 2014

  Jeg har ikke helt besluttet om jeg vil give den i gave til min gadget-freakish mor eller beholde den selv.
  Hvis jeg ender med at være egoistisk, vil den blive nyt hjem for min iPhone, iPad mini, Leica kamera og hovedtelefoner. Den vil sikkert også blive fyldt op med tamponer, gamle kvitteringer, læbepomade, håndcreme, papirklips og andet ragelse. Og hvis jeg er rigtig smart gemmer jeg en 100 kr seddel et hemmeligt sted i den, så jeg kan blive glad og overrasket, når jeg om 5 år beslutter mig for at rydde op i ragelset.

 • Dorthe G.
  december 1, 2014

  Jeg ville putte følgende i tasken:
  USB-stick, høretelefoner, visitkort, læbepomade, kuglepen, briller, solbriller, rejsekort, dankort osv. osv….
  iPad, iPhone og ladere dertil, plus mit eksterne batteri…… Nåh nej, det behøver jeg jo ikke eftersom tasken har indbygget batteri ;-)
  Og hvis jeg er så heldig at vinde tasken skal min nye Samsung Galaxy Alpha i guld selvfølgelig også være der ;-)

 • Trine Søgaard
  december 1, 2014

  Tasken er simpelthen både praktisk og smuk. Perfekt kombination. Jeg ville bruge den til min Ipad, oplader, høretelefoner, oldschool notesbog og pen (uundværlige analoge gadgets)… Ville elske at konvertere til samsung efter at være raget liiidt uklar med min iphone.
  Og så skal der i taksen naturligvis være: Neglelak – altid en neglelak. Og resten skal fyldes ud med Visitkort og god karma – til min nye business (coming soon). Ville føle mig toptjekket og fyldt med selvtillid med den taske på min skulder. Klar til at sælge varen.

  P.S. Du kan jo overveje en version 2.0, med samme funktion som Gammelpots magiske vadsæk…

 • Jes Kristensen
  december 1, 2014

  Jeg vil gi’ den til min kone som absolut mangler en smart og praktisk taske til hendes iPhone, iPad, stylus, USB-stick, hovedtlf, ledninger. Derudover slæber hun rundt på en masse ting som jeg ikke helt har overblik over, mendet er ikke så vigtigt.
  Det vigtige er at alt det kan blive sat i system med total overblik i en Knomo Elektronista.

 • Stine
  december 1, 2014

  Wauw, en lækker taske som gør det fedt at have alle sine gadgets med på farten!! Jeg kunne i min jobsøgning virkelig godt bruge dette kontor-på-farten, som det jo i virkeligheden også er. Tasken ville indeholde min iphone/samsung i GULD!!!!, ipad mini, usb + diverse opladere, så jeg hele tiden kan holde mig opdateret på jobopslag og kurser. Derudover vil jeg også finde plads til mine Marshall headphones, når der lige skal slappes af med musik i den offentlige trafik :-) Og der vil altid være plads til min notesbog, håndcreme, læbepomade, hårnåle og pung…man er vel stadig en kvindelig gadget-elsker!

 • Frederikke
  december 1, 2014

  Jeg ville fylde tasken med min iPad, urban ears, oplader, rød løbestift, visitkort og selvfølgelig en masse julegodter. God jul! x

 • Mette Christensen
  december 1, 2014

  Vinder jeg, fylder jeg tasken med pung, Alpha-mobil, min Kobo-læser, usb-stik, mobiloplader, høretelefoner, hårklemme og tegnerekvisitter. Det vil bare være så fedt at have det hele samlet ordentligt et sted, i stedet for i en rygsæks uendelige dybder!

 • Lykke
  december 1, 2014

  Fab clutch!!!! I min vil helt sikkert være iPhone, headset, min uundværlige Mophie, Olloclip, mit elskede Leica samt min datters iPad og fra den analoge verden Moleskine notebook, Mont Blanc kuglepen, betalingskort, Burts Bee lipgloss, nøgler og måske taskeparaply. Og sikkert en bunke uchecket mix af vådservietter, håndsprit, kleenex, raw bars, gamle billetter og kvitteringer.

 • Rikke
  december 1, 2014

  Alle mine divices er uundværlige. Det tæller min iPad, HTC One og Kindle. Skønt med et lækkert altenativ til gadget beskyttelse….

 • Rikke Henneberg
  december 1, 2014

  Jeg vil putte alt i denne fantastiske clutch. Tablet, telefon, ekstern harddisk og høretelefoner er bare nogle af de få ting som altid roder rundt i bunden af min nuværende taske, så at kunne samle det hele i en smuk clutch, som ovenikøbet har et batteri til opladning af devices, vil være guld værd. Smuk og praktisk – det kan vi lide.

 • Ghita O.
  december 1, 2014

  Hvor er den clutch dog flot og praktisk!
  Vil putte mit uundværlige lommekamera i, sammen med telefon og Ipod.

 • Susanne Dall Jensen
  december 1, 2014

  Jeg vil fylde denne vildt fantastiske clutch med lidt forskelligt – selvfølgelig min telefon og Ipad – og så en oplader..det er simpelthen fantastisk, at man kan det :)
  Derudover skal min pung og nøgler være der – og når man er mor til en lille pige på 2,5 skal der også lige et par sutter med også….den store datter på 10 vil helt sikkert også putte sin telefon i samt hendes læbepomader, når vi er på tøsetur – hvis hun fik lov, ville hun sikkert “stjæle” tasken, for er sikker på hun synes den er total fed – ligesom jeg synes…Tillykke med den smukke, praktiske og funktionelle taske :)

 • May Britt
  december 1, 2014

  Min iPhone, iPad og det trådløse tastatur kan vel sagtens være der, inklusive høretelefoner, opladere og den powerbank jeg har ønsket mig i julegave :) Og alt tøsetjavset er der også plads til – så den taske er jo perfekt! Tillykke med en super veldesignet taske!

 • Lise Halskov
  december 1, 2014

  Fantastisk smuk taske med funktion oven i købet – det er guf for en online nørd, som jeg! Jeg ville klart komme mine høretelefoner og en ekstra oplader ned i tasken, og derudover penge osv. Jeg ville ikke proppe den med meget andet, for med en fed telefon, er der ikke brug for mere.

 • John Rask
  december 1, 2014

  Mit gamle hakkebrædt af en bærbar computer årgang 2011 er det næsten synd at putte i tasken, men ind imellem så er stilbruddet forfriskende…

 • Pia Christensen
  december 1, 2014

  Jeg vil lægge den fine telefon der følger med i, sammen med min Ipad m.m

 • Ulla
  december 1, 2014

  Vil fylde den med ipad, telefon, mit uundværlige volt-batteri, hørebøffer, rejsekort, min arbejds-bærbare og alt mit sædvanlgie taske dimmelimmer, som servietter, læbepomade osv. Der kan hurtigt blive fyldt godt op ;-)

 • Morten
  december 1, 2014

  Jeg ville forære den til min søde kone, som vil fylde den med iPad og smartphone, opladere og datterens ditto, hvis de er på shoppingtur sammen. Og de 46 andre uundværlige ting der altid findes i en dametaske uanset størrelse :-)

 • Lone
  december 1, 2014

  Endelige en smuk taske. Jeg vil fylde den med min Ipad, telefon, 3 stk. bleer (mor til 4, heraf 3 under 2 år), lille pakke vådservietter, creditcard, og min røde læbestift. Mum is on her way, with style. :)

 • Pernille
  december 1, 2014

  Argh, jeg ville elske at have den her taske, den er øverst på ønskesedlen i år! Jeg ville bruge den til min telefon, tablet, Kindle, høretelefoner, solbriller – og selvom den er et digital vidunder – pen and paper :)

 • Jenny Clausen
  december 1, 2014

  jeg ville fylde den med den smukke tlf, lipgloss, spejl, solbriller creditcard og alt det jeg ellers har i min taske normalt… har ikke en ipad endnu men fik jeg en dag råd til sådan en røg den også i den fine taske… jeg krydser hvad krydses kan :-) <3 <3

 • Marie-Louise
  december 1, 2014

  Jeg trænger til at blive rigtigt voksen!
  Jeg er spritnyuddannet cand.it, og har en vision om snarligt at blive kaldt til jobsamtale hos en af ønskevirksomhederne (de ved det bare ikke endnu). Jeg er en ægte gadgetgirl, men er gået ned på udstyr, da jeg stadig propper alle mine dimser i et net fra Søstene Grene til 14,95,- (ikke et ondt ord om Søstrene, men min iPhone 5S Gold tager sig ikke godt ud på bunden af en mulepose med kaninmotiv, just sayin’). Det er bare lidt mere tjekket at tage Elektronista med til jobsamtale. Jeg glæder mig allerede :)

 • Rikke
  december 1, 2014

  Af gadgets ville jeg ville klart fylde den med den lækre samsung telefon, ørebøffer, tablet, rejseoplader samt kabel. Derudover er der jo alle de mange ting vi kvinder ellers render rundt med. Kunne virkelig være forfriskende for et rodehovede som mig, for en gangs skyld at prøve at leve minimalistisk i en dametaske

 • Kit Rasmussen
  december 1, 2014

  Smuk, lækker og praktisk taske, slut med tingene roder rundt i tasken. Den taske vil være starten på en mere organiseret og trendy hverdag.
  De vigtigste ting i mit liv vil der være helt styr på i tasken: telefon, tablet, headset, oplader, usb-stick, visakort, kørekort, bilnøgler, læbepomade, håndlotion og et lækkert stykke chokolade.

 • Dorthe Fenger
  december 1, 2014

  Super flot! Den skal da indeholde børnenes ipad, egen telefon, sønnens telefon, hørebøffer og opladere – som jo efterhånden er standardudstyr i min taske.

 • Sandra Engen
  december 1, 2014

  Hvad jeg ville IKKE fylde den med?

  … Først af alt, ville Elektronista Clutch erstatte min kluntede rygsæk (jep, det er den , der klarer elektroniksagerne nu) – det i sig selv ville gøre noget af en forskel på min appearance!

  Hm, og indhold? Det er der vist ikke tvivl om: Min iPad. Dertil to sæt earplugs (jeg smider aaaaltid et par væk – men måske ikke længere, hvis der kommer styr på dem?), en knaldlilla og en klassisk rød læbestift (can’t help it), den obligatoriske bunke plastikkort, nogle panik-tyvere til de dage, hvor jeg hovedkulds går hjemmefra uden smartphone (læs: Mobile Pay og Mobilbilletter) og Dankort. Et par af mine tuscher, en tynd notesbog (yes, lidt analogi skal der også være plads til), en hårelastik, ekstra hårnåle (især om vinteren, halstørklædet stjæler dem alle), ekstra kontaktlinser og en tampon. Ja, den er jo trods alt nogle gange vigtigere end telefonen.

  … sidst, men ikke mindst, ville min übersmadrede (vi taler ikke kun glas på front og bag – en flot og tyk stribe grå pixels har også fundet sin vej ind på skærmen) iPhone 4S ikke længere komme med på farten. En flot Samsung Galaxy ville have overtaget dens tjans, og jeg ville langt om længe have taget det spring der måtte komme ud af Apples klør (og ind i nogle andres)!

  <3 Sandra

 • Sandra Engen
  december 1, 2014

  …og chokolade! Et stykke 80% chokolade. Meget vigtigt.

  ;)

 • Rikke Beining
  december 1, 2014

  Fed fed taske – som ville være perfekt til alt hvad min normale dametaske indeholder. Smartphone, iPad, høretelefoner, müslibarer, kleenex, håndcreme, læbepomade, tyggegummi, mascara, pudder, lille spejl, nøgler, neglefil, tandstikker, kreditkort, et par gulerødder, 1/2 l. vand…. Altså alt det der gør at man som kvinde kan overleve flere døgn på en øde ø :-)

 • Bolette Obbekær
  december 1, 2014

  Inden jeg lægger noget i tasken, vil jeg kramme, snuse og bare nyde den – har en lang historie som taskeforbruger, altid på jagt efter den perfekte taske. Den der både er lækker og virkelig kan bruges… og som er blandet i himlen af en ultrafeminin og en ultraingeniør.

  Min indre organisella vil nyde at fylde den med den nye mobil (farvel gamle iPhone), læbestiften og pudderet, opladere, batteriet og alt det sjove jeg møder på min vej og nu kan finde igen – ikke i bunden af en clutch (to måneder senere), men lige i det splitsekund jeg får brug for det.

  Tror simpelthen at julefreden vil sænke sig, min indre taskemisbruger vil få fred og jeg vil være den sødeste datter, mor, veninde, hustru, nabo, tilfældige person i Netto hvis jeg får fingre i den….ok, lidt for tykt smurt på, men lækker, det er den!

 • Merete Badsberg
  december 1, 2014

  Jeg ville komme min Ipad, min telefon og mit USB-stick. Og fordi det bare er en super smart taske, som er enhver kvindes drøm, så vil jeg kunne droppe min pung, da der også er plads til kort og sågar mønter – skide smart :-). Der er også plads til læbepomade, mascara, tyggegummi og lidt godt chokolade til min søde tand ;-). Alt i alt en taske der ville kunne dække mange kvinders behov :-)

 • Pernille Madsen
  december 1, 2014

  Altid en neglefil. Og så alt det elektroniske grej – iPad, arbejdstelefon, privat telefon, headset, stik til smartboardet, opladere. Lidt nøgler, kreditkort og reparations-makeup.

 • Mathilde
  december 1, 2014

  Åh, den er så fin og lækker!
  Jeg vil glæde mig til at mærke det lækre læder og hænge den smukke taske over skuldren.
  Jeg vil bruge den til min iPad, som jeg ikke kan undvære i længere tid af gangen. Det vil være skønt med en taske hvor den lige passer i. Når jeg bruger min nuværende clutch til min iPad, kan den ikke lukkes ordentligt, så jeg er hele tiden nervøs for at jeg taber den ud af tasken. Jeg vil selvfølgelig også bruge den til den lækre telefon og det ekstra batteri. Mine AIAIAI høretelefoner og ladere til iPad og telefon, vil også komme til at ligge der i.

 • Janni
  december 1, 2014

  Jeg ville putte mine apple produkter i tasken og haveden med overalt

 • Tim Frost
  december 1, 2014

  Jeg ville give tasken til fruen herhjemme og så må hun selv finde ud af hvad der skal i den. Så ville jeg tage telefonen til mig selv da hendes telefon er noget mere opdateret end min…..win/win.
  Rigtig god jul.

 • Pia Osbæckq
  december 1, 2014

  Jeg vil meget gerne skifte min slidte Mandarina Duck taske ud, som jeg altid bruger, når jeg skal have min computer med. Hvis jeg vinder den superlækre taske, kan jeg udover computer, nemt finde min iPhone, som altid ligger og roder rundt i tasken og altid er besværlig at finde. Der vil også være plads til min ekstra iPhone oplader, mine opladerstik til både computer og mobil samt evt. også min iPad. Og så bliver det skønt ikke at skulle have en ekstra taske med til pung, læbestift, håndcreme, nøgler, mobilt USB, makeup pung og alt det andet, der ligger og roder :)

 • Anne Marie
  december 1, 2014

  Jeg ville putte min ipad, den nye lækre Samsung mobil, min usb-nøgle til undervisning, nogle nye ørebøffer til min ældgamle shuffle der også skal med. Nøgler, læbepomade og hvad jeg ellers har af knick knacks der skal med.

 • Henrik Sørensen
  december 1, 2014

  Al mulig elektronik skal i den. Og nul, zero, keine Æbler… :-)

 • susanne
  december 1, 2014

  Der skal da være både min smartphone, min ipad og headset, så jeg kan høre spændende podcasts og lydbøger

 • Katrine
  december 1, 2014

  Den super smarte taske ville indeholde min Samsung Galaxy Tab, mit bluetooth tastatur, den skønne nye Samsung Galaxy Alpha, der så ville erstatte min ældre, godt slidte Samsung Galaxy S3. Mine opladere, pung, nøgler, notesbog til fikse ideer, lommetørklæder, læbepomade og diverse skrivemidler ville jeg sikkert også kunne få plads til :-)

 • Nezar Nielsen
  december 1, 2014

  Min tablet skulle lige kunne passe, og så kan kæresten iøvrigt få lov til at lægge sin telefon, 300 hårelastikker og øjenglimmer i den!

 • Emma Sofie
  december 1, 2014

  ÅÅHHH, en dejlig taske! Den ville være så meget bedre end mit beskidte hvide net, hvor det hele rasler rundt. Der skal alt mit apple udstyr ligge. Ipad, Iphone og min lille ipod, som bare bliver ved med at spille god musik! Så mangler jeg bare et par speciallavede høretelefoner fra Normal som ville passe så fint til!! Og jeg har altid en oplader med mig, den ville ha godt af at ligge fint rullet sammen i den taske.

 • Ann Marie
  december 2, 2014

  Sikke en fed taske, jeg vil fylde den med min iPad, iPhone, kabler, USB, fitbit, kort og batteri til mit SLR kamera. Har altid manglet et godt sted til alle disse vigtige ting på rejser, men det allerbedste er at der er strøm til opladning. Tror tasken er et ‘must have’ så håber jeg vindrer.

 • Brith
  december 2, 2014

  Personkarekteristik:
  Kvinden: 32 somre, social media-benytter og ganske kreativ. Indehaver af en Huawei Y300 med flækket skærm, dårligt batteri og uden plads til hverken billeder eller apps.
  Storebror: starter i skole til sommer, elsker at spille fodbold og bruge den lille computer som tabletten i husstanden er blevet døbt.
  Lillebror: er så småt begyndt at gå, men endnu for lille til gadgets.

  En tilfældig dag i huset for enden af grusvejen #BorPåLandet.

  Kvinden gør klar til at storebror skal i børnehave, og vil fra bilen til børnehaven have lillebror på venstre arm, børnehavetasken på højre arm, storebror i højre hånd, mobiltelefon i venstre bukselomme, bilnøgle i højre bukselomme, pung i venstre jakkelomme, husnøgler i højre jakkelomme. Det er et meget ømt syn og giver en helt fantastisk silhuet – eller nåwet!

  Når kvinden kunne tænke sig at bære en nederdel, vil hun medbringe pung OG mobiltelefon i venstre jakkelomme og husnøgler OG bilnøgler i højre jakkelomme – det gør simpelthen at kvinden kommer til at se utroligt feminin ud… #NOT

  Når kvinden skal ud og handle vil kvinden medbringe mobiltelefon i venstre bukselomme, bilnøgler i højre bukselomme, pung i venstre jakkelomme, husnøgler i højre jakkelomme og stor kluntet pusletaske, til hvis nu lillebror trænger til en ny ble. Men hvorfor lægger kvinden ikke nogle af alle sine ting ned i pusletasken? Simpelthen fordi hun ikke har nerverne til at have værdigenstande liggende så alle kan hapse dem fra vognen.

  Hvis kvinden skal overnatte, vil hun medbringe sin mobiltelefon i venstre bukselomme, bilnøgler i højre bukselomme, pung i venstre jakkelomme, husnøgler i højre jakkelomme, kluntet pusletaske samt mobillader, da kvindens mobiltelefon er utrolig dårlig til at holde strøm længere tid end en halv dag.

  Når kvinden tager på tur, vil hun medbringe sin mobiltelefon i venstre bukselomme, bilnøgler i højre bukselomme, pung i venstre jakkelomme, husnøgler i højre jakkelomme, kluntet pusletaske samt stor kamerataske til hvis kvinden vil tage billeder af udsigt, børn eller andre smukke syn. Kvindens mobiltelefon kan i hvert fald ikke bruges til det formål.

  Når kvinden skal på længere tur med storebror, lillebror og husbonden, vil hun medbringe mobiltelefon i venstre bukselomme, bilnøgler i højre bukselomme, pung i venstre jakkelomme, husnøgler i højre jakkelomme, kluntet pusletaske, stor kamerataske, tilfældigt stofnet eller plasticpose med tablet, så storebror kan få den monteret på nakkestøtten og se noget mens bilen kører afsted.

  Kvinden tænker at med sådan en fantastisk præmie, kan hun igen finde tilbage til at se bare lidt feminin ud – da den uden tvivl kan indeholde alt det ovenstående. Mobiltelefon – check, bilnøgler – check, kørekort mv – check, husnøgler – check, kamera i mobiltelefon – check, tablet – check, selv en enkelt ble, skumvaskeklude og en skraldepose så lillebror kan få en ny ble på – check, lækker hjemmelavet tryllecreme til røde kinder og tørre hænder – check, solbriller til håret, når kvinden igen ser feminin ud – check. Mobillader – ikke nødvendig.

 • gitte zakariasen
  december 2, 2014

  Jamen, der er jo plads til ALT i den skønhed.Selv et par Lykke-tegninger, fra børnene(når mor er hjemmefra :D)
  ALT samlet på et sted.Ikke noget med at bruge AL den tid, på at rode rundt i tasken, for at finde det man skal bruge.Altså, ser både Tjekket ud, og ER dét, med den der,STYR på tingene. Jeg skal da have Samsung Galaxyen deri.:D Oplader, USB ,Div.hæve og rabatkort, Ipad, ……………Gisp. Jeg må have fingre i den :D
  Ikke at forglemme: Glædelig Jul :D

 • Maria Soltauw
  december 2, 2014

  Det her er simpelthen den smarteste taske ever! Den står højest på min ønskeseddel i år!
  Hvis jeg er så heldig at vinden den skal min iPhone (måske Galaxyen?), oplader, høretlf. naturligvis i. Derudover visitkort og andre arbejdsting, kreditkort etc. Der bliver nok også plads til en back-up sut til datteren til turen til og fra vuggestue ;-)

 • Allan
  december 2, 2014

  I med lipgloss, håndcreme, tyggegummi, den gamle iPhone, den nye Samsung, ipad’en – bare fordi der er plads til den, hårelastikker til pigerne og så på med et bredt smil over det indbyggede batteri, så ingen af de fine gadgets løber tør midt i det hele.

  Nå ja, og så vil jeg da overveje at overdrage hele herligheden til min hustru – juleaften fx. (Mon ikke dén gave trumfer det nye juletræstæppe – trods alt…)

 • Malene Lyng Mejding
  december 2, 2014

  Stort tillykke med den både flotte og yderst praktiske taske:-) Godt design som kan spare mig oceaner af tid i dagligdagen! Jeg vil naturligvis lægge min macbook, mine andre arbejdsredskaber (iphone og ipad) og naturligvis også den lækre Galaxy ned til alle de øvrige praktiske ting og sager, der er uundværlige i hverdagen (fra nøgler til pung og make-up). Og så håber jeg, de får følgeskab af nogle superfede headphones… Så er der vist ikke andet tilbage, man kan ønske sig – tasken bliver jo mit eget private home office:-)

 • Christian Dalager
  december 2, 2014

  Tror jeg ville liste fruens iPhone 5 derned.
  Og så et par nye lækre in-ear headphones.
  Og en pose salte fisk.
  Og så ville jeg gemme den under juletræet og se hende løbe panisk rundt i huset og lede efter sin telefon, på sammenbruddets rand, indtil DEN STORE OVERRASKELSE.

  Jeg ville nok få en kindhest sammen med takkekysset, men c’est la vie, medgang og modgang og alt det der.

 • Kirsti
  december 2, 2014

  Spørsmålet er ikke hva jeg skal fylle den med, spørsmålet er hva jeg IKKE skal fylle den med! Her får jeg jo plass til alle mine viktigste gadgets og ting: iPhone, iPad, nødlader, høretelefoner, iPhone og Jawbone-lader, Sony-kompaktkamera, visittkort, penn, solbriller, leppepomade, nøkler, lommebok – you name it! Den perfekte vesken uansett om jeg skal på jobb, på byen eller på reise, fordi den ikke bare er praktisk, men også lækker :-)

 • Katrine K
  december 2, 2014

  selvfølgelig min telefon – måske en tablet eller lille bærbar (afhængigt af situationen) og så selvfølgelig de kabler og der hører med og høretelefoner
  og så, selvom det nok ikke er gadgets, min pung, brilleetui, læbepomade osv hvad jeg lige skal bruge den dag :-)

 • Lisa Nielsen
  december 2, 2014

  Tillykke med lanceringen – fedt koncept – mange gange held og lykke :-)
  … og HURRA for den flotte præmie :O Jeg vil meget gerne vinde, da jeg er elektronik-freak.

  Jeg har helst ALLE mine gadgets med på farten. Dette tæller min computer, tablet, smartphone (som lige er død… may it rest in peace), iPod, hovedtelefoner, PlayStation Portable, og diverse opladere EN MASSE! Det fylder jo en del…

  Samtidigt med, at jeg er elektronik- og gadget-entusiast, som INGEN steder går uden mine “babyer”, så er jeg også utroligt forfængelig. Jeg skal have en hel del smukkeserings-redskaber med mig. Især noget til mit hår, da jeg fra naturens side er udstyret med et stort, vildt, krøllet hår. Der skal et par produkter (eller 10), til at holde alt det hår på plads.

  Jeg tror, nej… jeg ved, at denne taske vil være løsningen på alle mine daglige problemer.
  Jeg krydser mine fingre og håber ^^^

  God jul og god vind!

 • Malene Matzen
  december 2, 2014

  Sikken en skøn konkurrence. Tasken er simpelthen noget af det fineste, som jeg klart ville blive enormt glad for. For ikke nok med plads til lidt dulleting, telefon og kort, så er der også plads til høretelefoner og opladere, som jeg tit kan komme af sted med uden (og hurtigt komme til at savne).

 • Trine Munkvad
  december 2, 2014

  Så fint! Jeg ville fylde den med telefon, oplader, høretelefoner og måske mit lille kamera til farten!

 • Pia
  december 2, 2014

  Jeg vil self. bruge denne underskønne clutch til min tablet, min gamle iphone 3 (er klar til at opleve en verden uden iphone – tror godt jeg tør *S*), oplader og hørebøffer.
  Tror sagtens der er plads til mini-glattejernet samt min lipgloss med lys i – for en rigtig elektronista er også en fashionista! Og det har du, Christiane vist til fulde at du er, med dette skønne vidunder af en clutch!
  Håber jeg også snart får et nært forhold til denne lille frække sorte sag :-)

  God jul og tak for de lærerige og brugebare tips i dette skønne univers :-)

 • Nicole Wilstrup
  december 2, 2014

  Har lige opdaget denne FANTASTISKE clutch!! ER simpelthen lige ved og dø over den – om jeg vinder den eller ej, så MÅ jeg eje den!!! F*** den er genial!
  Jeg skal hurtigt få fyldt den op med iPhone, iPad, Kindle og mine spritnye hørebøffer og sikkert også en masse andet ;-)
  Hold op min jul ville blive flot med sådan en taske over skulderen!!

 • chris b
  december 2, 2014

  Jeg ville bruge den til min tablet og evt tastaturet til, selvfølgelig den lækre samsung, og så ville jeg fluks spæne ud og købe nye hørebøffer, nu når jeg havde noget ordentligt at opbevare dem i!

  Chris B

 • Maria Louise
  december 2, 2014

  Fedt, Christiane – og tillykke med designet; det er ret genialt. Jeg ville fylde tasken med min iPhone (jeg render ofte rundt med to, da jeg også har en ekstra telefon, når jeg er på arbejde, og det er oftest et problem, da jeg sjældent har lommer i min beklædning – vældig upraktisk). Derudover ville jeg putte min iPad mini, tyggegummi, høredutter, mit mini DP til VGA kabel, som jeg TIT glemmer på bunden af diverse tasker, en lille blok til doodles (har endnu ikke fundet den perfekte tegne-app. Har du et tip?) og en oldschool kuglepen i tasken. Og så selvfølgelig min nøglebrik til arbejdet (som også er én af de ting, jeg ofte glemmer i lommer og andre tasker) mønter, min læbepomade mv. Om sommeren vil solbrillerne helt sikkert også ryge med. Den ser antastisk rummelig ud, den clutch!

 • Line Aggerbo
  december 2, 2014

  Som kvindelig studerende på kandidatuddannelsen for Teknisk IT kan det til tider være svært at passe sine feminine sider blandt alle mændene. Jeg synes det er for fedt at der er kommet en feminin og super stilet taske, som man som kvinde landbruget – uden at gå på kompromis med nørden inden i.

  I mistanke ville jeg selvfølgelig smide min iPad, telefon (samt kabler til disse), mit headset, min pointer (til brug ved power points), læbepomade, håndbremse og mine briller. Det ville være fantastisk at vinde den, da en SU ikke helt rækker der til.

  • Line Aggerbo
   december 2, 2014

   Mistanke = min taske

 • Cathrine
  december 2, 2014

  iPhone i den yderste lynlåslomme – dejlig detalje. Indeni hovedtelefoner og den uundværlige ekstra-sut til min datter. Er vild med den indbyggede charger! iPad mini og papirblok + kuglepenne skal der osse være, for dem plejer mine to sønner at få når de skal underholdes når vi fx. Er ved tandlægen eller ude at spise. I den lille lomme: USB stick, læbepomade og tampax. Den uundværlige Håndcreme, og pung

 • Gitte Seloy
  december 2, 2014

  Åh, wow!

  iPadMini, mobi & en pose bløde vingummier :)

 • Susanne Kattrup Dam
  december 2, 2014

  jeg ville have min iPad mini i det røde cover, den nye lækre Samsung Alpha-Female, visa kort, kørekort, rød læbestift, nøglerne til min lille bil, mit pas hvis jeg skulle rejse, et billede af min datter, en reminder fra min elsker, tyggegummi, visitkortene fra de seneste spændende steder jeg har været, neglefil, lader ….. Så er der nok det vigtigste !

 • Jannie Preben Sørensen
  december 2, 2014

  iPad og den nyeSamsung Galaxy Alpha i guld, eksternt batteri, lader og usb-kabler, iPod, pas mv.

 • Mads E
  december 3, 2014

  Jeg ville – hvis jeg fik lov til at låne den af min kone – først tømme den for hendes og vores børns ting ;-)
  Så ville jeg fylde den med
  iPhone og Android phone
  Volt Power to go
  USB 3i1 lade stik
  stylus
  Ipad mini og keyboard
  Hovedtelefoner
  En lille notes bog og en god pen – da det bare stadig er godt at scrible…
  tic tacs
  Solbriller – for man er ukuelig optimist med dem i tasken i DK i December
  GripTightGorillaPadStand – man ved jo ikke hvornår man skal tage en selfie eller timelapse
  Et par b’leaf armbånd så man altid kan lave lidt promotion
  En lille bunke “do it yourself bleaf visitkort”
  og så holderen til kreditkort etc.
  og sidst men ikke mindst – ville jeg prøve at gemme en Tile i tasken et sted – bare i tilfælde af jeg mistede den, da jeg ikke er vandt til at gå med taske ;-)

 • Maria Helveg
  december 3, 2014

  Ihhh den fortjener jeg jo til alttt min tøse-skrammel…

  Jeg er så træt af at have proppet min pung og min lommer med alt mit “grej”!
  Jeg går aldrig med taske, da jeg ikke har fundet en jeg finder passende til alt det jeg skal slæbe rundt på…:
  – Iphone privat, Iphone arbejde, Ipad, diverse opladere – for det er jo aaaldrig de samme stik…, mit dulle-grej, indholdet fra min pung, alt det praktisk…
  Det er da kun denne clutch, der kan være løsningen for mig! Er det ik’?!? ;-)

 • Julie Sophie von Linstow
  december 3, 2014

  Den flotteste taske i lang tid, er vild med alle de rum, faktisk en af de årsager til jeg ville gå med en lækker kvindelig læder taske…Hvad mere behøver man!!!
  …Øhhh, jeg ville ligge en længe ønsket Ipad, Iphone, gode ørebøffer, usb stik, makeuppung, kreditkort, fede sobriller, og så spankulere stolt ned af gaden med min misundelsesværdige nye gadget med gadgets i;)!

 • Jeanie Sangill
  december 3, 2014

  En smuk taske med alt hvad man behøver. Jeg ville putte min læbestift, Samsung Galaxy Alpha og Ipad i den smukke taske, og selvfølglig kreditkort:) Jeg vil tage den med på tur, 1ste stop London, tage en lille kamera med til dokumentation af smuk clutch på rejse:)

 • Christina Brehmer Jensen
  december 3, 2014

  Jeg siger det lige ud – Fuck, den er fed, smuk og feminin! I love it <3
  Hvis jeg var så heldig, at vinde denne taske, så ville den faktisk vinde om min ellers fede Mulberry taske.
  Hvorfor? Fordi dén her opfylder alle mine krav til en fed taske, som jeg kan bruge både til hverdag og "i byen".
  Jeg kan ikke leve uden mit elektronik, og her kan jeg altid være online og med strøm! Min iPad og telefon ville fast bo i den… Side om side med min pung, de utallige kort, USB-stick, kuglepen, rosebud læbepromaden, min Origins håndcreme, mine pinke post-it, mine høre telefoner fra Goldring, et sæt ørepropper, mit personale kort og mine nøgler.
  Det eneste den nærmest mangler er jo en kopholder til min cola ;-)

 • Marianne Mogensen
  december 3, 2014

  Min sexede clutch vil indeholde:
  – Min nye Alpha, guld der passer til tasken
  – Min Ipad mini. Eller måske den gamle Samsung Galaxy Tab 2 10″
  – Solbriller
  – Visitkort
  – Parfume
  – Øreringe og halskæde til senere
  – Ekstra hårelastikker (man kan aldrig have for mange)
  – kreditkort – og udvalgte fordelskort
  Mine hørebøffer er desværre for store, men så må jeg uheldigvis (NOT) købe nogle nye. Fx urbanears inears x marc by marc jacobs.

 • Anja Sorgenfri
  december 4, 2014

  Min elskede iPad Mini med alle de gode Apps (også Elektronistas

 • Dinna Madsen
  december 4, 2014

  Jeg ville lægge smartphone, både arbejde og privat, tablet, kameralinse til smartphone, mit gamle men stadig gode og kompakte zenheiser-headpiece, og kuglepenne – de er stadig hightech i disse elektroniske tider ; )
  Derudover er der for mit vedkommende altid behov for læbepomadER, håndcreme, marscara, credit-, fordels- og kørekort; måske et enkelt bind til at “understøtte” mens-koppen. Måske ville solbrillerne ligefrem kunne få ny fast plads, fremfor altid at være i bilen?
  Sidst men ikke mindst, så skal der også være plads til en småsnack af en slags!

 • Drude Hundevadt
  december 4, 2014

  Min Samsung Galaxy S4 mini er uundværlig, sammen med min ASUS tablet/computer hybrid. Den har PC-styresystem så jeg kan komme til mine programmer selvom jeg er på farten (jeg læser til maritim ingeniør, og der er desværre ikke kommet apps til alt det der skal regnes). Det headset jeg altid glemmer skal selvfølgelig også med, sammen med noget så gammeldags som en lille notesbog – nogle ting er bare nemmere at dele på papir.
  Jeg ville nok også købe en ny “SpacePen”, en kuglepen der både skriver på land (også lodret), i vand og i rummet, og som (måske) ikke bliver helt så hurtigt væk som den sidste jeg havde. Min nye eksterne SSD harddisk fylder næsten ingenting og er blevet min erstatning for den klassiske USB-pind. I tasken med den!
  Og som alle andre skal den selvfølgelig toppes af med en bred vifte af læbepomader, kredit-/studiekort, nøgler og dimser.

 • Solveig
  december 4, 2014

  YES! Den taske er løsningen på mit luksusproblem! Jeg passer hver anden uge en døgnbemandet vagttelefon på mit arbejde, hvilket betyder, at jeg indmellem SKAL have arbejdsmobilen med til fester og ikke må lægge den fra mig. Men med denne taske kan jeg både være chick og til rådighed!

  Vil fylde den med min arbejds-nokia, min private samsung, ungernes iPad en masse kvindeting og måske et par julehjerter til at dele ud af :-)

 • Marie
  december 5, 2014

  Jeg har i flere år ledet med lys og lygte efter en “pung” der passede mine behov.
  Lille og fiks, men stadig med plads til telefon, iPad og hele familiens medlemskort til div. klubber.

  Kunne virkelig godt trænge til en Elektronista Bag.

 • Carina Hauge
  december 6, 2014

  Wauuuvvvv!!!! Den taske er for FED!!!

  Jeg vil virkelig gerne være den heldige vinder… Så ville jeg fylde den med telefon, Ipad, bilnøgler og chokolade. Altid chokolade – det MÅ der da være plads til??? Bare lidt?!?

 • Lotte jessen
  december 6, 2014

  Naturligvis den fine Samsung som jeg vinder. Så også min Lenovo tablet, min ecigaret,nøgler,div. Opladede og så mine briller :-)
  Glædelig jul til alle

 • Julie Lynghede
  december 7, 2014

  Jeg ville først og fremmest lægge telefon, iPad, powerbank og høretelefoner i. Derudover skulle der selvfølgelig læbepomade og pung i. Forhåbentlig vil jeg også ofte have brug for at lægge mit pas i den flotte, flotte taske.

 • Sanne Prestegaard
  december 7, 2014

  Hej!
  Hvad jeg vil putte i? Hele mit liv bortset fra de skønne msk. jeg er sammen med.
  Som en sand elektronista har jeg hele mit liv samlet på telefon og Ipad og brainstorming på gule post-it notes

 • Marlene
  december 7, 2014

  Jeg er total taskenista og selvfølgelig GAME ON, når det kommer til en konkurrence med en clutch, der kan mere end at se godt.

  Jeg ville putte følgende i:
  – iPad-mini
  – oplader
  – ny wauw-wauw-telefon
  – lipgloss
  – håndcreme
  – Moleskine notesbog – analog, I know, men som journalist er der der ord, som MÅ på papir også
  – sorte alfabet-blyanter fra Designletters
  – visitkort og creditkort
  – god karma.

 • Annette Ploug
  december 7, 2014

  Tasken står allerede på min ønskeseddel. Jeg ville selvfølgelig lægge den nye Samsung Galexy Alpha Guld i tasken sammen med høretelefoner og alt det løse. Og selvfølgelig mit kreditkort – så er man klar til en tur i byen.

 • tripola
  december 7, 2014

  Jeg ville have telefon, ipad, kuglepen og mini notesblok, pung, læbepomade, saltlakrids og en håndcreme

 • Camilla
  december 7, 2014

  Åh, der skal være plads til den nye telefon, jeg også vinder, min Kindle, mit eksterne batteri, earplugs og diverse ledninger. Så er jeg klar til verden!

 • Kristine
  december 7, 2014

  Jeg ville have Alphaen, iPad, ekstra Jawbone, opladere, bilnøgle og headset i denne skønne taske

 • Solveig
  december 7, 2014

  *PAS*! Min adgang til hele kloden på æresplads, så skal den gyldne alpha bo der osse.
  Noice cancelling høretelefoner der gør alle resjer bedre følger trop.
  Min lille nødpose på 5x3cm med tåndtråd,tampon, tandbørste, tandpasta, tyggegummi og trusser da baggagen nogle ganger havner i en anden lufhavn end jeg gør.
  Ipad og en bittelille andsigtsmaske til genoplivning.
  Kunstig åndedræt på en som så kaster op ved hjertemassagen er jo ikke en ønskescene….
  Mit liv som “internationa lwoman of wonder and magic “ville kun bli bedre med ELEKTRONISTA tasken!

 • Dorte Juul
  december 7, 2014

  Uhh, den er for lækker, den cross-over-gadget-taske – med plads til alt det nødvendige; iPad, iPhone eller Galaxy, briller, cc, headset, lader, nøgler, kuglepen, pas, læbestift, håndcreme samt en lille snack!!

 • SNL
  december 7, 2014

  Den ville være perfekt til livet som projektleder i musikbranchen – og især til branchefestivaler. Den skal pakkes med Galaxy, ipad, ladere, visitkort, nøgler og læbestift – “That’s all”, som Miranda fra The Devil Wears Prada ville sige.

 • Kim Norman
  december 7, 2014

  Hurra Christine
  Endelig en taske, til HENDE, (Nu kan jeg endelig få min gadgetbag alene). Konen kan få sin egen goodiebag til alt hendes feminine ting, Iphone, Ipad, oplader, creditkort 1, 2, (så hun har vist ikke flere), læbestift, håndcreme, notesblok, pencil, nøgler, briller ect, osv, og alt det andet. Bare den ikke er for lille???

 • Christina Johnson
  december 7, 2014

  en fantastisk flot og elegant clutch, der endelig tilgodeser kvinden, der ikke er til sandaler med velcro og rygsække!
  I det ene fag ville jeg lægge: mine visitkort, betalingskort og andre nødvendige plastikkort. Jeg ville desuden fylde lidt opfriskningsmake up i netlommen: min læbestift, min eyeliner og min pudder.
  I det midterste fag ville jeg lægge min iPad med tastatur, oplader til den, min mobil og skulle jeg direkte i byen bagefter, ville der også lige ligge et par kondomer, et cigaretetui og en rød læbestift;-)

 • simon juul
  december 7, 2014

  Det vil jeg lade min kone om at selv bestemme..

 • Christina Johnson
  december 7, 2014

  en fantastisk flot og elegant clutch, der endelig tilgodeser kvinden, der ikke er til sandaler med velcro og rygsække.
  Jeg ville fylde den med alle de ting, der ligger og flyder i min taske nu og føle lettelse hver gang jeg spreder clutchen og kan se, hvor alting er.

 • Kenneth W.
  december 7, 2014

  Der er ikke den gadget der ikke ville skulle i. iPad, iPhone 6, earplugs, og så ville der naturligvis være alle de små hverdagsting også.

  Og så,lige bonus i at jeg ville være den skønneste kæreste her til,jul :)

 • Mette
  december 7, 2014

  Min iPad mini og min iPhone 5s i guld samt alle mine andre tøseting

 • Tina Elisabeth
  december 7, 2014

  Min iphone og min lille lenovo – min nemid-nøglering – en læbepomade – en lækker kuglepen og så et fint lommetørklæde der kan passe på det fine skind, så jeg ikke ridser ;-) Jeg ville elske, at flashe sådan en taske på min næste tur til NY.

 • Tanja krabbe
  december 7, 2014

  iPhone, ekstra oplader, mini iPad, høretelefoner og pung. Tandbørste og håndcreme, tyggegummi og en lille bog med ægte papir og tryksværte i.

 • Eva Fürst
  december 8, 2014

  Hold nu op hvor er den pæn! Jeg vil højst sandsynligt have mit Polaridkamera, telefon, høretelefoner og oplader. Herudover selvfølgelig alt det løse man altid ender med at få fyldt den op med. :)

 • Regitze
  december 8, 2014

  Jeg ville lægge en iPad, min uundværlige iphone med oplader, en lille blok papir, kuglepenne og diverse andet uundværligt til dagen og vejen i tasken inden jeg tager ud for at flashe min nye flotte taske……..

 • Kamilla
  december 8, 2014

  Tillykke, med det vidunder du har designet.
  Hvis jeg vandt tasken, ville jeg lægge min udslidte Sony Xperia derned sammen med hørertelefoner, hvis jeg ikke lige havde dem i ørerne – og min pung.
  Måske ville jeg flytte rigtigt ind i tasken, og tage kortene op af pungen, meen først ville jeg lige teste om vi passer godt sammen. Tasker er noget helt for sig selv, og kærlighed skal nogle gange lige have tid til at gro frem.
  Neglelak, læbepomade og en lille flaske Clean ville flytte ind sammen med USB, min elektroniske akupunkturpen, kamera. En løs 10’er til en kop Irmakaffe ved Rådhuspladsen, ville få sin helt egen lomme.
  Balsam kleenex, Medicin, og en velfoldet Indkøbspose samt notesbog og en analog pen. For nogen gange er håndskrift på papir det eneste som virker.

 • Rosa
  december 8, 2014

  Hvis jeg er den heldige at vinde den lækre og stilfulde taske, vil jeg natureligvis have min mobil, min samsung tablet samt keyboard og USB sticks og resten af de skole relaterede ting. Jeg læser til ingeniør og det vil derfor være et super sted at flashe en “nørdet” og stilfuld pige-taske! :)

 • Marianne
  december 8, 2014

  Jeg har længe været frustreret over, at der ikke har været en smart stilfuld alt i en taske til de elektroniske vidundere, jeg i dag prøver at få plads til i min håndtaske. Dejligt at den nu er blevet lavet og fuldt ud kan erstatte håndtasken.
  Jeg vil med det samme putte min iPad, iPhone, oplader og tilhørende ledninger, høretelefoner, headsæt, papirsnoter, blyant, pung, pas, solbriller, tyggegummi og kvindeligt nødkit i tasken. Den vil fra dag 1 være med uanset, hvor jeg skal hen, når jeg skal ud af døren.

 • Line
  december 8, 2014

  Med to telefoner plus tilhørende opladere, ekstern harddisk, høretelefoner og andre dimser bliver det hurtigt til rod i min taske. Jeg ville virkelig blive glad for at få lidt system i tingene! Jeg håber at den lækre taske bliver min.

 • Connie A
  december 8, 2014

  Skal helt klart bruge den til min mobil, høredimser og sommetider også min tablet og ellers bruge den til hvad man bruger sin taske til :-)

 • Chanette
  december 10, 2014

  Selvfølgelig telefonen, høretelefoner og usb-kabel (så telefonen kan kobles til computeren) :-)

 • Dorthe
  december 10, 2014

  Uhhh, min iPad skulle ligge sikkert og smart pakket ind sammen med den gyldne Samsung Galaxy Alpha og min arbejdstelefon, Lumia 930. Og så selvfølgelig laderkabel og høretelefoner, kreditkort, pendlerkort og id-kort. Endelig er make up-pungen et must – måske make up’en kan bo i taskens rum helt uden pungen? Spændende! :)

 • Pernille Kaptain
  december 10, 2014

  Den skulle fyldes op med min iPhone 6, min iPad mini, høretelefoner og med alle de fine, små rum der er i clutch’en, kunne jeg endelig få styr på alt det tingel-tangel og dippedutter jeg altid har til at ligge og rode rundt i bunden af min taske!
  Ej, men wauw, simpelthen for smuk og genial en taske altså!

 • Mark Schmidt
  december 10, 2014

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde tasken – først og fremmest for at overraske min kæreste med en gave :)

  Hun har virkelig behov for en taske, som kan give hende et overblik – jeg synes ofte, at hun kæmper med at finde sine ting i de tasker hun ellers benytter. Hun vil have godt af, at eje en taske der gør hende mere struktureret – og som på samme tid komplimenterer hendes gode stil.

  Clutch’en vil blive fyldt op med hendes iPhone samt hertil oplader og headset. Herudover vil den komme til at indeholde diverse kort, det allermest nødvendige makeup og en lille diskret parfume. Som vejret er nu, vil der nok også være et pakke lommetørklæder, hvorimod der til sommer vil være et par fede solbriller i (når hun ikke selv har dem på). Notesblog og kugle pen, vil også pryde indholdet.

  Til sidst, vil jeg selvfølgelig sørge for, at tasken indeholder et billede af mig, så hun husker, hvem der var med til at gøre hende til en struktureret og sofistikeret Elektronista :)

  Fingers crossed.

 • Abelone Glahn
  december 10, 2014

  Tasken har det meste, men jeg frygter stadig at løbe tør undervejs for strøm på rejser, i tog uden stik, på lange bilture og når jeg har glemt mine adaptorer eller ladt dem ligge i kufferten som bliver forsinket i transporten.
  Mit forslag er, trods den udmærkede opladermulighed, at næste edition indeholder en lille rullemåtte, som man kan tage ud og oplade sine apparater via solenergi. Der findes nole ret klumpede på markedet, men hvorfor ikke være forrest med en handy en som går til alle slags ting, der skal oplades.

  Mit andet forslag til næste udgave er, at du laver en lille hætte, som spidsen af pennen kan ligge i. Kuglepenne eller tusher, som mange bruger, løber ud i flyvere under ændrede trykforhold, og pletter ganske gevaldigt. Klatter kan gøre mindre skade, hvis spidsen ligger inde i en lille hætte, som i øvrigt hjælper pennen med at ligge på plads.
  men tillykke med førsteudgaven , den er møglækker.

 • Charlotte Frantzdatter
  december 10, 2014

  Uh jeg ville starte med Ipad, Iphone, arbejdsmobil, opladere + et par batteriopladere og min eksterne harddisk. Så vil jeg fylde efter med mine noice cancelling høretelefoner, kort, nøgler og visitkort. Og så lige en læbepomade, mascara, blyant, blyantspidser og notesbog. Og en pose superpiratos!
  Og så kameraet i den anden hånd and Im good to go ;)

 • Linea Svendsen
  december 10, 2014

  Jeg ville have mine helt analoge hårnåle og en reserve-mønt i det lille lynlåsrum indeni. De forsvinder altid. Endnu mere end børns sutter og strømper til vask. Der ellers er mestre i at forsvinde. Jeg ville være så lykkelig for at lægge min grimme pung på hylden og så have kortene i tasken. Pungen har jeg altid fået lagt et sted jeg ikke kan huske og ikke fået puttet den tilbage i min taske.
  Selvfølgelig skal der også tablet, mobil, høretelefoner og oplader i, men det er faktisk de andre ting, der roder mest for mig ( – det passer ikke helt, høretelefoner er altid viklet ind i andre ting i tasken).

 • Sarah amfelt
  december 13, 2014

  Jeg går i skole og mangler en taske til tech ting, så jeg kan holde overblik over det.
  Jeg ville såmænd putte min:
  -Iphone, da den altid ender ned i bunden af tasken og, dens strøm holder ikke mere end 4-5 timer, på en god dag. Og det kunne være supersejt at kunne have en trådløs powerbank.

  – ipad, da der ikke rigtig er plads i min taske længere. Så er det fedt at have en special taske til det.

  -div. Usb, opladerstik, en ekstern harddisk og nogle forskellige cards.

  Jeg håber på at vinde. Men selfølgelig held og lykke til alle de andre der ogse deltager :3

 • Magnus Toftdal Lund
  december 15, 2014

  Det bliver godt nok fruen – men der kommer til at være:
  – iPhone (som sikkert bliver udskiftet med den fine Samsung telefon ;-))
  – oplader
  – old-school kalender
  – pung
  – usb-stick
  – diverse p-kort, nøgler og visitkort til butikken

  og sikkert 1000 andre ting, som jeg ikke har fantasi til at forestille mig…

 • Alexandra
  december 15, 2014

  Meget interessant tankegang at indersiden af en tasken ikke har udviklet sig synderligt indenfor de sidste mange årtier, men at vores behov for gadgets virkelig har! Jeg ville have min nye telefon, iPad, oplader, pung, solbriller, nøgler, min uundværlige eight hour cream og pakke tyggegummi i, det ville pryde indersiden af min Elektronista Clutch :)

 • Pernille Wind
  december 15, 2014

  Det er altså et styks super smart taske! Jeg ville have iPad, mobil, opladere, powerbank, ekstern harddisk mm. deri… selvfølgelig sammen med alle mine helt nødvendige pigeting ;)

 • Sandra Bøgh Zerahn
  december 15, 2014

  En virkelig smuk sag!
  Jeg ville fylde den med min trofaste iphone, powerbank og ipad er selvskrevne. Derudover ville det glæde mig at have styr på mine in-ear headphones, nøgler og opladere, uden at skulle udfiltre det hele hver gang jeg skulle bruge én af delene.

 • Louise Christensen
  december 15, 2014

  Først og fremmest ville jeg nyde den genialitet, det indbyggede batteri er. Hold nu op, hvor er det smart. :-) Min iPhone holder aldrig mere end en halv dag, selvom det er nyeste model.

  Min iPad og iPhone ville få hæderspladserne i tasken. Det fortjener de, efter jeg de seneste år bare har kastet dem ned i dybet på en dametaske – og i øvrigt aldrig kan findes, når der er brug for dem.

  Så sku’ mit rejsekort også med. Og mine betalingskort – som jeg jo nok også får brug for i løbet af en dag.

  Og make up. Det kan jeg heller ikke gå ned på :-)

  Ps. Det ville være verdens vildeste fødselsdagsgave til mig, når jeg fylder år den 23. december. GOD JUL!

 • Mia S.
  december 15, 2014

  Når man pendler flere gange om ugen fra Odense til Aarhus, kan man godt have brug for et lækkert sted at samle alle sine dimser. :-)
  Jeg ville fylde den lækre Elektronista Clutch med min iPhone 5s, mine fine AIAIAI hovedtelefoner, min ekstern harddisk, min oplader (for ja, når man pendler har man næsten altid brug for strøm), min pung og andre girly stuff.

 • Andreas
  december 15, 2014

  Jeg vil komme min hustrus IPhone og IPad mini i tasken. Der er vist også plads til hendes mini Bluetooth højtaler, som hun altid har med. Og så ville jeg normalt have smidt et batteri i – men det er jo ikke nødvendigt.

  Og så ville jeg i øvrigt overdrage præmien til min hustru;)

  Mvh
  Andreas

 • Rikke pal
  december 15, 2014

  Åh det er bare lige en taske for mig! Hvor er den lækker. Altså jeg vil jo fylde den op med et lækkert headset og min iPad ville jeg nok også finde en plads til. Men jeg vil gemme en særlig plads til Samsung Tlf, jeg har aldrig haft en Android model. Det er måske på tide af app-mutti bevæger sig den vej også ;-)

 • Ann-Therese
  december 15, 2014

  Jeg ville mægtig gerne flashe både Elektronista Clutch, min iPad, den lækre Samsung Galaxy Alpha i guld (!!), det eksterne batteri, mine ladere, skærmstik, når jeg underviser. Det skal nok få de studerendes opmærksomhed ;)

 • Anja Jensen
  december 15, 2014

  Min IPad, den er altid med. Min telefon, som jo er UUNDværlig. Udover disse to ting; Min datters telefon, min yngste datters Nintendo, 2 x høretelefoner og så liiiige en müslibar eller to. Og sikkert meget mere. Og kunne jeg bære det med stil med denne skønne clutch, ja, så ville jeg ikke beklage mig.❤️

 • Mia Andersen
  december 15, 2014

  endelig endelig endelig en taske hvor man kan have sit dyrebare elektronik pakket ind i noget LÆKKERT frem for diverse kedelige sleeves, covers mm.
  Og som de fleste kvinder må jeg jo gå til bekendelse, og indrømme at iPaden, telefonen og iPod’en lidt for ofte bare er blevet smidt ned i den pæne håndtaske, frem for at vælge den fornuftige computertaske.
  Hvis jeg skulle være så heldig at blive den lykkelige ejer af dette pragteksemplar, så skulle den naturligvis indeholde min iPhone og min iPad så jeg altid ville have mulighed for at læse de nyeste Elektronista-updates, uanset hvor jeg skulle befinde mig ;) – gerne med noget lækkert musik i ørene fra min efterhånden forældede og ekstremt slidte iPod.
  Og så bliver jeg jo også lidt ekstra varm indeni når jeg ser, at der i den fantastiske clutch naturligvis er lavet plads til en ekstra læbestift eller to ;)

 • Bettina
  december 15, 2014

  Jeg ville for det første elske at flashe tasken i sig selv, – som i sig selv er en fantastisk gadget. Men så ville jeg putte min tlf i … forhåbentlig den nye Samsung ,tlf-oplader, ørebøffer… og selvfølgelig en lipgloss ;-)

 • Serina Klejstrup Hedegaard
  december 15, 2014

  Jeg ville flashe den for vildt i vores nye tech afdeling :) og selvfølgelig i mit netværk – da den sikkert vil sidde som limet på ;) SKØN taske

 • Mette
  december 15, 2014

  Endelig… Endelige kom konkurrencen jeg har ventet på siden lanceringen!
  I tasken skal der være plads til Alpha’en, mine Sport Pulse earbuds, kabel til min UP, kabel til telefonen og et par sticks. Derudover skulle den erstatte min pung, have et billede af mine kære i det gennemsigtige rum, neglenfilen, læbebalsam og et par visitkort… Ready. set, go!

 • Bolette Jespersen
  december 15, 2014

  Pas, penge og p-piller ….. Og iPad :-)

 • Hedda Hornemann
  december 15, 2014

  Lækker OG praktisk taske. Dejligt at der endelig findes noget smukt til os kvindelig techies! Teknik(interesse) behøver ikke være grimt! :) Jeg ville bruge den til tablet, mobiltelefon, høretelefoner, flashpens, diverse stik og ekstern harddisk. Så ville jeg være klar til at erobre verden! :)

 • Linda Leifs
  december 15, 2014

  Jeg ville bruge tasken til min Ipad og min telefon.Ville tage mine bankkort, rejsekort og høretelefoner så den pakket og klar til brug.

  Og en læbestift !

 • Maria
  december 15, 2014

  Uuuuuuuuuuuuhhhhhhh…den gad jeg godt eje. Den ville passe så godt når nu jeg bliver mor og færdiguddannet som sygeplejerske næste år. En luksus til mig, som IKKE kan indeholde bleer og babymos :)(JA TAK!)
  Jeg er pt. på SU og sygeplejersker tjener jo heller ikke “kassen” efterfølgende….det ville bare være SÅ meget LUXSUS

 • Isabella Bønnelycke
  december 15, 2014

  Vil blive overglad for et kamera og høretelefoner og en masse gode sager som jeg kan dele med min mor

 • Isabella Bønnelycke
  december 15, 2014

  Vil blive overglad for et kamera og høretelefoner og en masse gode sager som jeg kan dele med min mor

 • Charlotte Nørgaard Jensen
  december 15, 2014

  Åh altså! Det er så latterligt lækkert et produkt du her har stykket sammen. Jeg har savlet over tasken på tværs af alle de sociale medier den har pynten på.
  Den skal selvfølgelig fyldes med mobil, høretelefoner, oplader, iPad, og så ellers alle de 1712 personlige dimser jeg ellers render rundt med.
  Krydser SÅ meget fingre for at den lander på min adresse, som en dejlig ego-julegave til helt mig selv!
  Glædelig jul og godt nytår!

 • Kenny
  december 15, 2014

  Hvis nu jeg skulle gå hen og vinde, ville jeg putte
  1) min kærestes Lumia 920 i
  2) sammen med hendes uundværlige pen og blok (ja, af ægte papir),
  3) min ene ekstra oplader,
  4) hendes ene julegave (shh!), der lige passer (modsat hendes nuværende laptop, der er stor – og tung),
  5) kontaktlinse-kit + diverse,
  6) hørebøffer til alle lydbøgerne, hun lytter til på sine daglige ture nordpå via Kystbanen og ikke mindst
  7) et lille kort til hende fra mig!

  Mvh. Kenny, der kun ville være lidt misundelig, skulle det usandsynlige ske… ;)

  PS. Pokkers lækker taske. Damn godt gået!

 • Hanne Hjorth-Møller
  december 15, 2014

  Den ultimative gadget-taske fortjener de ultimative gadgets. Derfor ville jeg fylde den med et lyssværd, usynligshedskappe og sonic screwdriver. Mit hoverboard kunne nok ikke være i tasken, men må hænge udenpå i guldkæden.

 • Pernille
  december 15, 2014

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af den smukkesmarte taske, vil det betyde at min garderobe også skal opgraderes, men det gør jeg gerne :)
  Til dagligt vil jeg nænsomt lægge min iPhone i, de nye hørebøffer jeg ønsker mig til jul, pung, papirslommetørklæder, læderhandsker.
  Når jeg rejser, skal iPad’en også med, sammen med pas og Piratos.
  Når jeg er i byen, skal tasken ikke fyldes – der skal blot være lidt makeup og mobilen.

 • Dorte Haastrup
  december 15, 2014

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, skal den bruges til min ipad mini, diverse opladere til telefon og ipad, de vigtigste kort såsom visa, kørekort, studiekort (hvad jeg nu lige bruger til daglig). Derudover skal der være en lille blok i a5 størrelse samt en kuglepen, til de hurtige noter. Usb-pennen vil også blive lagt i. Kort sagt alle de ting, der er vigtige for en studerende. Og ellers mine nøgler
  Derudover kunne indholdet udvides med flybilletter, pas osv. når jeg skal ud og rejse :)

 • Johanne
  december 15, 2014

  Udover telefon, iPad, høretelefoner og kreditkort, så ville jeg også fylde den op med en pakke Superflyers og et par tyggepinde til hunden (altid godt at have på sig!). Og så naturligvis nøgler, kuglepen, blok, læbepomade og de omkring 2000 andre ting, som jeg plejer at have i tasken, men som jeg absolut ikke har overblik over. Det bliver en gave i sig selv, at gennemgå den gamle taske :-)
  (Engang jeg skulle ud og flyve, blev min taske gennemrodet i security. Damen fandt virkelig mange gode ting nede i min taske, inkl. en Snickers. Vi havde begge optur over fundet. Nogle gange er det altså meget godt, at blive stoppet der ;-) )

 • Ann-Kristin Salminen
  december 15, 2014

  iPad m tastatur, iPhone, ekstra tlf, headset, kreditkort, lypsyl, mønter, nøgler, adgangskort, div papirer :-)

 • Mette Olsen
  december 15, 2014

  I min nye elektronista clutch ville jeg lægge den Samsung tlf. som jeg lige havde vundet (jeg kunne i øvrigt godt “nøjes” med at vinde clutch’en, men er da ikke for fin til også at tage imod samsungtlf.), og så ville jeg lægge pas og visakort i, og være helt klar til en shoppingtur til London. Hvis mine rejsekammerater er søde, må de godt få deres pas i min clutch, og måske låne lidt strøm (genial ting i øvrigt!).

 • Anja Bloch-Hamre
  december 15, 2014

  åh den taske er bare så fed! Og for en elektronista som mig, vil den bare falde på et riiiigtigt tørt sted! Ville putte min telefon, iPad, oplader, konverterdims til iphone, penge, kreditkort, læbepomade, og mine nøgler… Uh den er bare såååå lækker, altså ;-)

 • Dorte Daugaard
  december 15, 2014

  Åh, hvilke goodies!
  Jeg ville fylde tasken med min iphone, der opfylder de fleste af mine elektroniske behov, når jeg er på farten – og så ville jeg nyde, at tasken er så utrolig fin, at jeg kan have den med, når jeg også skal bruge make up, håndcreme og dankort. Jeg ville endda låne lidt strøm til min mands ipad, hvis han skulle få brug for det :-)

 • Johny Woller Skovdal
  december 15, 2014

  Sim kort fra min kones knuste Lumia ville fluks ryge i telefonen, og så er der en god start til gadget samlingen. Det er ikke blevet til det store på den front endnu netop fordi det er noget bøvl at have med for hende. Så smukt med en elegant taske til at løse det.

 • Tessa
  december 15, 2014

  tablet, telefon, høretelefoner, nøgler, pung, papirslommetørklæder, håndcreme, læbepomade, en ekstra hårelastik og et par hårnåle, lille lommekniv, en kuglepen… Plus det løse. Kan uden tvivl drage fordel af denne taskes effektive design!

 • Merete
  december 15, 2014

  Den uundværlige mobil og ligeså uundværlige ipad (specielt når man har mindre børn) – og så naturligvis tyggegummi og læbepromade :-)

 • Helle Trolle
  december 15, 2014

  jeg må have iPhone og ipad med, måske med eksternt tastatur, men uden oplader, for det er jo – juhuu! – indbygget i tasken. Og det er så godt tænkt!

 • Cecilie Gaarde
  december 15, 2014

  Jeg mangler virkelig en pæn taske, som lige er stor nok til min iPad, så især den ville jeg bruge clutchen til. Derudover selvfølgelig iPhone, ladekabler, høretelefoner og forsyninger til min læbepomade-afhængighed :p

 • Helle
  december 15, 2014

  Min iPad , iPod.telefon,hørebøffer og opladningsgadgets og alt det andet der er nødvendigt i en moderne hverdag

 • Anne W
  december 15, 2014

  Wauw. Stort til lykke med en gennemført lækker taske. Den vil pynte på enhver fashionista/electronistas skulder og blive musundt i samtlige mødelokaler, barer, lufthavne hvor man flasher den.
  Min ville udover den vilde Samsung mobil også blive fodret med ipad, usb-stick, diverse konvertere, og forhåbentlig snart en ny lille bærbar pc.

 • Susanne Møller Wallin
  december 16, 2014

  Min kommende nye yndlingsmobil Samsung Galaxy

 • Maya Sørensen
  december 16, 2014

  Min mini tablet, min windowsphone, hørebøffer.. Foruden alt mit lækre tilbehør som hører sig til en lækker girls night out!

 • Camilla
  december 16, 2014

  en dametaske med orden! Det er da fantastisk :)
  Jeg ville bruge til min ipad air og den lækre gyldne Samsung <3

 • Lone Norman Winkler
  december 19, 2014

  Når jeg nu i januar fylder 60 år køber jeg mig en ipad i fødselsdagsgave. Jeg vil selvfølgelig lægge den i tasken. Jeg vil også ha min arbejdstelefon og min private telefon med. En gang imellem vil arbejdstelefonen blive skiftet ud med min danske telefon, eller også kommer den bare også med. Jeg bor i Sverige och har derfor en extra telefon med et danskt abonnemang for ikke at blive fattig når jeg er “hjemme” i Danmark. Jeg vil lægge headsetet i så jeg kan høre dejlig musik når jeg får lyst. Jeg vil også putte mine adgangskort og mit dankort i tasken. Desuden vil der nok ryge en læbestift en kajal, og en kam med. Hvis jeg kommer lidt for hurtigt ud af døren og pludselig møder et spejl som tydeligt viser at der er noget jeg har glemt.

 • Anne Overgaard
  december 19, 2014

  I clutchen lægger jeg IPad, telefon, min elskede orange IPod spækket med lydbøger, mit uundværlige headset, som lukker støj ude og har den fedeste lyd – men ingen ladere! Mange men målrettede gadgets.

 • Gitte Glibstrup
  december 19, 2014

  Det ville være så stor en fornøjelse at lægge telefon og min lille højttaler i tasken og så ellers ud i verden. Er ikke ellers taske-menneske, men tror på at clutchen kan omvende mig

 • C Schioldann von Eyben
  december 19, 2014

  Min smukke kone vil fylde den med det sidste nye fra #Samsung (det bliver en go’ Jul)… Lidt fra #Moleskine, #Clinique, #ElisabethArden og en #LEGO minifigur med hendes navn.

 • Lotte Mie Kjær Høgsbjerg
  december 19, 2014

  Smiler bredt…..et simkort fungerende til min ny telefon. Dernæst, opladere, usb-kabler og headset til min Samsung Galaxy 10,1 tablet og ej at forglemme mit kreditkort, mascara og lipgloss. And here we go….

 • Helle K
  december 20, 2014

  Flot design. Stilfuld, luksuriøs og funktionel på samme tid. Så bliver man barn igen ‘JEG VIL HA’ . Jeg håber, at manden ser min opdaterede ønskeseddel. :)
  Bliver jeg den heldige ejer af tasken på den ene eller anden måde, så er det første der bliver lagt i en tablet og/eller en lækker telefon. Jeg ville glæde mig over, at mine earphones bliver opbevaret uden at ledningerne bliver filtret ind i taskens øvrige indhold. Betalingskort og rejsekort skal der selvfølgelig også være plads til, mit store nøglebundt og visitkort. Med tiden får alle de små sedler og boner der hober sig op også en fast plads i et af de dejlige små rum. Og så kan der vist lige være plads til solbriller, læsebriller og kørebriller (Ja, jeg er i DEN alder).

 • kim
  december 21, 2014

  Jeg kender et par stykker der ville blive ellevilde hvis de fik sådan en:-)

 • Mads
  december 22, 2014

  Ville give den til min mor i fødselsdaggave.
  Og så ville jeg selv beholde den smukke telefon. :)

 • Josephine
  december 23, 2014

  Hvornår bliver vinderen trukket?

 • J V
  december 23, 2014

  Ganske enkelt, så vil den erstatte min rygsæk, og give mig det fulde overblik over mine forskellige devices :)

 • Christel
  april 6, 2015

  Jeg ville lægge mit arbejdsliv, min fritid og min familie i den simpelthen! Jeg er ph.D studerende og har min tablet med i lab og til møder og præsentation og tager rundt på forskellige universiteter for at arbejde og indsamle og bearbejde data – og på vej hjem bruger jeg min smartphone til at tjekke nyheder, se tv og være social inden at jeg skal hente den lille og have beskeder og papirer mm. med hjem. Som det er nu, er de forskellige dele spredt ud i forskellige tasker og lommer og intet af det ser særlig fash eller lækkert ud. Jeg bruger en del tid i kittel og handsker eller smurt ind i mos og savl, så det er fantastisk at kunne føle sig lidt lækker og ordenlig ud her og der – den taske er skabt til mig… eller jeg er i hvert fald skabt til den og jeg ville blive så fantstisk glad hvis jeg skulle være heldig at vinde den ;) Venlig hilsen en Elektronista