Varme smartphone-hænder

1 Min læsning

Nu hvor det kolde vejr rigtigt har bidt sig fast, er vi også ved at være godt frustrerede over det evindelige vinter-smartphone problem: skal du håndtere din touchscreen-beklædte følgesvend udendørs, så vanker der stivfrosne fingre, og handskerne ligger hurtigt på gaden og flyder. Her kommer en festlig løsning fra det glade firma; Happy Socks.

happy-socks

Telenor og svenske Happy Socks har sammen udviklet disse skønne farvestrålende smartphone-handsker, som holder hænderne varme mens du taster og swiper. Handskerne er strikket i et særligt ledende materiale og dit touch-screen reagerer derfor på handskerne som på dine fingre. Så på med vanten og ud i kulden. Handskerne fås i small, medium og large i festlige mønstre eller ensfarvet koboltblå og koster 59 kr. i alle Telenors butikker. Telenor-kunder slipper med 39,-

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 13 =

2 Comments
 • Peter R.
  december 21, 2013

  Hej
  I din fine ebog om kvinders brug af it liner du 3 typer op: Elektronista, elektronista-neutral og elektronista-not.
  Elektronista er en fantastisk god betegnelse for kvinden, der har helt styr på it og er med online i alle facetter.
  Men kan du ikke kalde de andre typer nogetandet? Fx. Den pragmatiske og fornægteren…
  Noget helt andet: Jeg savner mere stof om Android, men det kan være jeg ikke har fået set ordentlig efter :-)

 • christiane
  december 27, 2013

  Hej Peter
  Tak for din besked. Jeg er glad for at du kan lide Elektronista betegnelsen. Jeg ønskede i alle 3 at inddrage noget med Elektro- for at skabe en sammenhæng. Derfor blev det til den Elektro-neutrale som er den store gruppe der ikke er meget begejstrede men heller ikke ligeglade med teknologi og Elektro-not’en som virkelig ikke ønsker at have teknologi i sin hverdag. Min oplevelse gennem foredrag og rådgivning er at alle 3 betegnelser fungerer ret godt i praksis, så jeg tror vi beholder dem :-)

  Bedste hilsner og godt nytår
  Christiane