De bedste spil til julen

3 Min læsning

Mens vi venter – spil til jul

Ventetiden op til jul kan være lang for både stor og lille. Gåsestegen er i ovnen og ungerne er allerede trætte af både DR og Netflix. I kunne finde det store brætspil frem og indse at hunden spiste halvdelen af brikkerne sidste år. Elektronista mener derfor løsningen ligger på din nærmeste digitale skærm. Her er 3 apps der kan gøre ventetiden til en leg for både dig og dine nærmeste.

Råb dig til sejren

Kan du lede et hold astronauter gennem et ormehul? I Space Team har du og dine holdkammerater til opgave, at holde rumskibet sammen mens I rejser ude i rummet. Hver enkelt af jeres skærme er et instrumentbræt og øverst står der en opgave relateret til instrumentbrættet. For eksempel skal du slå tyngdekraften fra. Problemet er bare, at det instrumentbræt med tyngdekraft ikke er på din telefon, men på en af dine kammerater. Så du skal råbe ud i rummet at nogen skal slukke fra tyngdekraften. Sådan er det også på alle de andre skærme, og så gælder det om at råbe højt og koordinere opgaver med resten af dit hold.
Space Team er hysterisk morsomt, sjovt og kan hurtigt tage en time eller to ud af ventetiden, og så er det en gratis app til iPhone, iPad og Android.

DSC_0145

Flabede togfinter

Ticket to Ride er et af de sjoveste og bedste brætspil du kan finde til din iPad. Du og dine medspillere er alle ejere af forskellige tog-firmaer, og skal planlægge ruter på må og få gennem USA for at transportere gods. I starten af hvert spil får hver enkelt spiller tildelt nogle destinationer som skal nås for at få point.

Det er også sjovt når du kan blokere en rute for de andre spillere, så de må bygge en længere omvej og måske endda helt droppe den planlagte rute og finde en anden godstransport rute. Bølgerne går hurtigt højt, og det kræver et strategisk overblik og evnen til at bluffe når antallet af frie togruter spidser til, og det er en kamp om, at komme frem. Ticket to Ride er et spil der tager et kvarter at lære, og efterfølgende underholder i flere timer. Det er et perfekt spil til at dræbe ventetid med her i julen, specielt fordi spillet understøtter op til fem spillere på en iPad eller Android tablet.

ticket-to-ride

Icebreaker: A Viking Voyage

Den danske jul har meget sjældent sne og is med sig, men derfor skal du ikke snydes for at mærke kulden i fingrene. Med Icebreaker får du et heftigt vikinge-eventyr om vores forfædre der plyndrer til den store guldmedalje.
Du skal skære isblokke i stumper og stykker, for at guide de glade vikinger frem til deres bytte. Men pas på du ikke fanger dem i isen eller sænker deres skib!
Icebreaker: A Viking Voyage fås til iPhone og iPad, og koster 19kr.

mzl.ntghkjbw.1024x1024-65

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

No Comments Yet.