VERDENS BEDSTE MANUAL

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der findes millionvis af manualer med papirsider vi lige så godt kunne bruge på toilettet. Komplicerede tekniske termen, ligegyldige information, et sprog og en tilgang som på ingen måde tager hensyn til at brugeren er et travlt menneske som ikke gider eller behøver spilde sin tid med unødvendig information eller for den sags skyld på at afkode nødvendig information. Til gengæld er det jo en ret god idé, at sørge for, at brugeren kommer godt igang og bliver glad for sin telefon. Tankevækkende hvor få der egentlig prioritere den mulighed for at blive venner med brugeren.

Nu har jeg endelig fundet det perfekte eksempel på, at det kan gøres! Manualer KAN laves så de rent faktisk giver mening. Eksemplet her er dog desværre kun fra et testforsøg Samsung lod desingfirmaet Helen Hamlyn Centre kaste sig over. Hvorfor? Får man lyst til at råbe. Så lav den dog! Mon ikke de fleste ville sætte indpakning på produkter, der kom i sådan en lækker indpakning? Ville du?

Out of the box from Vitamins on Vimeo.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + five =

1 Comment
  • Andershauch
    februar 7, 2012

    Ja jeg ville sgu overveje at købe telefonen på grund af indpakningen. Man skulle jo mene, at Apple også her havde sat nogle ret gode eksempler? Og med denne her ville Samsung i hvert tilfælde ikke blive sagsøgt for at kopiere :-)