Mr. Robot er verdens bedste nørdeserie

1 Min læsning

Mr. Robot er verdens bedste nørdeserie!! Så er det sagt! Matrix møder True Romance møder Fightclub møder American Psycho møder Trainspotting møder Anonymous. ALT er fedt i den her serie, hvor hovedpersonen hacker sig ind i alt og alle, hvor verdensordnen vendes på hovedet af en flok utilpassede nørder, hvor 80er Arcadespil møder RasberryPi, hvor de onde går med slips og de gode går med hættetrøjer. Og 90 ikonet Christian Slater ser bedre ud end nogensinde!

mr-robot-fsociety

Og når skuespilleren skriver kommandoer i Unix er det faktisk ikke vrøvl der bliver tastet ind. Serien er lavet med respekt for tech universet. Der er endda en vidunderlig reference i et af de første afsnit, hvor to karakterer taler om hvor dårlig Hollywood har været til at lave ordentlige nørdefilm, og de sikkert også er igang med at producere en enormt dårlig serie som ikke forstår hackeruniverset lige nu.

Mr.-Robot-USA

Og så er der lige den detalje at en af hovedkarakterernes kone bliver spillet af danske Stephanie Corneliussen og hun taler faktisk dansk det meste af tiden.

Se Mr. Robot på HBO Nordic.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + 8 =

3 Comments
 • Kamilla Blæsbjerg
  juli 8, 2016

  Jeg ELSKER den serie, lever i frygt for jeg snart er igennem 1. sæson.

 • Camilla Engrob
  juli 8, 2016

  Super fed serie… perfekt til dansk sommeraftenvejr :)
  Med stor respekt for de ægte nørder og menneskers forskellighed og skønhed.

 • Annika
  juli 14, 2016

  Lyder til at den skal ses når jeg er færdig med den igangværende :)