Her er verdens mindste Android-telefon

2 Min læsning

Den nye Posh Micro X S240 er naturligt nok beskeden i sine præstationer. Beskeden er til gengæld også prisen – under 350 kroner.

verdens mindste android telefon 1

Smartphones har det med at blive større og større i disse år.  De største af dem er nu lige så store som små tablets – altså med skærme på over seks tommer.

Apple forsøger at gå lidt mod strømmen. Firmaets nye iPhone SE har et lille fire tommers display – som iPhones i gamle dage.

Spændende bliver det at se, om Iphone SE bliver en mega succes som andre Apple telefoner. Apple plejer aldrig at gøre noget uovervejet, så der må (stadig eller igen) være et marked for mindre mobiltelefoner.

I samme retning – men endnu mere radikal i størrelse – er denne nye Posh Micro X S240. Verdens mindste Android-smartphone og vel også verdens mindste moderne mobiltelefon i det hele taget.

VERDENS MINDSTE ANDROID 5

Det mest iøjnefaldende på Posh er det lille display. 2,4 tommer er kun lidt større, end vi ser på moderne smartwatches. Og meget mindre end på en iPhone 6S plus, som det ene foto viser meget tydeligt.

Præstationerne er også middelmådig. Omvendt er attraktionen ved Posh Micro X S240 jo, at den er utrolig lille. Ikke at den er en hurtigløber, som skal kunne håndtere selv de tungeste apps.

Posh-telefonen kommer med en MediaTek MT6572M processor, 512 MB RAM og 4 GB lager, der kan udvides via et MicroSD kort. Kameraet på bagsiden er på beskedne 2 megapixel, mens selfieskyderen nøjes med VGA. Det lyder som en mobiltelefon for fra ti år siden.

Omvendt har Posh-nyheden både 4G telefoni, Wi-Fi og Bluetooth, som man kan forvente af en moderne smartphone.  Styresystemet er Android 4.4 KitKat.

Det hele er småt på Posh. Det gælder også vægten – 54 gram – og prisen. Amazon sælger verdens mindste smartphone for bare 50 USD – ca. 335 kroner. Vælg mellem kulørerne sort, hvid, blå og pink.

Hvor lille Posh er, ser man tydeligt på billederne, hvor den bl.a. sammenlignes med en iPhone 6s plus. I kan også se den bette telefon i denne video….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 1 =

No Comments Yet.