VERDENS MINDSTE SOCIALE NETVÆRK- NÅR TO ER NOK

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Pair er verdens måske mindste sociale netværk, hvor kun dig og din kæreste har adgang. Perfekt til langdistanceforhold!

Ja ja, man kan selvfølgelig altid sende en sms eller skrive en sød seddel til kæresten inden man smutter på arbejde, men er vi i virkeligheden ikke nået til en tid, hvor flirten også skal være digital? Med Pair-app’en er det i hvert fald muligt at adskille kedelige husk-lige-at-købe-mælk-på-vej-hjem-sms’er og de måske lidt frækkere og mere pikante af slagsen.

Pair fås både til iPhone og Android, så bare fordi man har forskellig smag i telefoner, kan man godt danne par. Med Pair kan I sende beskeder, videoer, billeder og tegninger, notere vigtige datoer, såsom den meget vigtige årsdag, så man kan blive mindet om den.

Faktisk kan app’en også minde en om de der kedelige ting, da man kan dele todo-lister. Hvis man gerne vil have et privat, digitalt mødested, der kan beskyttes med en pinkode, så nysgerrige sjæle ikke kan lure, så er Pair en sjov lille app, kun til dig og din kæreste.

 

 

Hent app’en her til iPhone og til Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − four =

No Comments Yet.