Verdens største spillemaskine er landet

2 Min læsning

Med sine over fire meter i højden ligner nyheden en arkademaskine til kæmper. Inde i giganten sidder en kraftig Windows PC og 250 af de mest populære computerspil at vælge imellem.

arkade-computer-stor-2

Der findes jo mennesker, som ikke kan få videospil nok eller PC’er, der er store nok til at spille computerspillene på.

Når det gælder størrelse, kan man næppe få noget mere imponerende end denne nye gadget. Verdens på alle måder største spillemaskine. Som taget ud af en arkade, værtshus, grillbar eller kasino for kæmper.

Giganten fylder 4,4 meter i højden og er vel mindst tre eller fire gange større end normale arkademaskiner. Det gør naturligvis ikke udfordringen mindre for den, der gerne vil spille på den største af alle sammen.

Skærmen er fx på 80 tommer, de otte trykknapper ni centimeter i diameter, joystickene 23 cm høje og styrekuglen 40 cm i diameter.

Inde i den store kasse sidder en kraftig spille-PC med Intel i7 processor, 4 GB RAM, et hurtigt grafikkort, en 1 TB harddisk, Windows 10 , en stereoforstærker og to højttalere.

På disken ligger 250 af de mest kendte arkadespil gennem tiderne, så der skulle være både glad genkendelse hos voksne og nye oplevelser for børn og teenagere.

Den eneste mangel, man kunne finde frem, er vel, at møntindkastet ikke fungerer. På den anden side – hvem har mønter der er så store?

Prisen på spillecomputeren er desværre lige så høj, som maskinen er stor. Den koster nemlig 99.000 USD – det svarer til 678.000 danske kroner….

http://www.hammacher.com/Product/12995

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 5 =

No Comments Yet.