Nu kan I købe en gylden Trump-phone

2 Min læsning

Den russiske mobilspecialist Caviar har modificeret en iPhone 7 med guldcover og indgraveret et billede af Donald Trump. Fra samme kilde kommer adskillige eksklusive Putin-telefoner. 

trump-telefon-5

Knap er Donald Trump kåret som USA’s næste præsident, inden den første Trump telefon er landet på markedet.

Telefonen kommer sjovt nok fra Rusland, hvor Caviar i Moskva har specialiseret sig i at forædle standardmobiler til luksuriøs ukendelighed. Caviar har f.eks. flere Putin-udsmykkede smartphones på programmet, så Trump er i godt selskab.

I den nye Trump-telefon banker et amerikansk hjerte. I virkeligheden er telefonen nemlig en Apple iPhone 7 med gyldne klæder på. Dermed passer den fint til indretningen af Trumps kæmpestore guldoverbelagte penthouse lejlighed i New York.

Ifølge det amerikanske ugeblad ”People” er væggene forgyldte i den næsten 700 millioner kroner dyre bolig. Søjlerne er af ægte marmor og dørene besat med krystaller. Forbilledet er Versaille-slottet ved Paris. Beskedenhed har vist aldrig været den nye præsidents stærke side.

Caviars nye smartphone har en bagside i guld med et indgraveret portræt af Donald Trump. Også hans slogan ”Make America Great again” er indgraveret ligesom USA’s officielle våbenskjold.

trump-telefon-4
Caviar fremstiller også flere mobiler med Putins åsyn på.

Trump-modellen vil indgå som nyeste medlem af Caviars Supremo kollektion, der hylder store mænd i verdenshistorien (alt er vist relativt). Samme kollektion indeholder flere forskellige modeller med Putins åsyn på – plus varianter, som hylder Kazakhstans præsident Nazarbayev og Aserbadjans præsident Aliyev.

Desuden tilbyder russisk- og italiensk-ejede Caviar adskillige andre eksklusive kollektioner, hvor både Apple iPhones og Samsungs Galaxy S7 har fået russerrig ny garderobe på.

Ifølge det russiske online medie Lenta håber Caviar at kunne overrække en af de første eksemplarer af Trump-telefonen personligt til manden, hvis ansigt pryder mobilens gyldne bagside.

Alle andre – og vel især Trumps tilhængere – kan selvfølgelig også købe den historiske smartphone. Caviar tager imod forudbestillinger online. Prisen er 197.000 rubler eller ca. 23.600 kroner…. Næppe penge dem der stemte for at Trump skulle gøre livet bedre for de lavere klasser har lige i baglommen.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 20 =

No Comments Yet.