Walkman – gå max retro

1 Min læsning

Kan du huske Sonys gule Sports Walkman fra 80’erne? En ikonisk gadget, der lyste op i landskabet og blev båret med stolthed. Walkman’en er igen blevet cool, og vil du hoppe med på retro-bølgen, så find din egen gamle Walkman frem fra gemmerne eller gå på nettets brugtbørser.

Hvis du for længst har smidt din gamle Walkman ud, (eller hvis du er for ung til at have haft én), så gå på nettet. Der er masser af brugte til salg.

Walkman’en kom på markedet i slutningen af 70’erne. Sony stod bag, og ’Walkman’ er stadig et registreret varemærketilhørende Sony Corporation.

Walkman’en revolutionerede vores adgang til musik. Det blev med ét muligt at have sin egen musik med på farten, og gåture, pendlertid og flyrejser fik pludselig en helt ny musikalsk dimension. Efterfølgende kom discman’en og minidisc’en og sidenhen smartphones med digital adgang til alverdens musik.

Vore dages adgang til musik er naturligvis langt mere smart og omfattende, men Walkman’en er nu stadig bare noget ganske særligt.

Det skal du bruge, hvis du er klar på et Walkman-nostalgitrip:

  • En Walkman – fx Sonys ikoniske, gule Sports Walkman. Den kan stadig opstøves på nettet.
  • Kassettebånd – kan købes brugt og billigt
  • Tålmodighed, når du skal bruge tid på at spole frem og tilbage og på at skifte bånd.

kassettebaand

I samarbejde med DBA Guide.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seven + nineteen =

No Comments Yet.