VI GUIDER: PÅ MED VINTERDÆKKENE- HER ER VINTERENS SJOVESTE BILSPIL

3 Min læsning

Det er koldt og mørkt udenfor. I værste fald er der sne eller slud udenfor, og så er det alt andet end sjovt at køre bil. Den slags skal gøres uden alt for meget trafik, med en masse solskin og et smil på læben. Men der er lang tid til sommer, så vi har fundet det næstbedste frem: Tre sjove bilspil til de mørke vinterdage.

Dig der vil drøne gennem Grand Canyon i en BMW

Forza Horizon (set til 377,-)

Drømmer du om de stor åbne veje i Amerika? Så skal du nok overveje Forza Horizon til Xbox 360. Her er du inviteret med til den populære Horizon Festival, hvor du kører rundt i området ved Grand Canyon, laver en masse gaderæs og endda kører om kap mod et fly.

Det der gør Forza Horizon mest fantastisk er, at du har et kæmpe område at udforske og køre rundt i. Du skal gøre hen til de forskellige løb, og undervejs finder du små genveje eller efterladte biler som du kan tilføje til din garage. Når ræset så går igang gælder det om at holde tungen lige i munden når du flyver afsted mod horisonten i kampen om at komme først.

Forza Horizon er til dig, der vil have et spil med alle de rigtige bilmærker men ikke en realistisk biloplevelse. For det her er stil og afslappet ræs mere end det er fuldblods-realisme. Et af mine favorit spil i år.

Når morskab og kreativitet skal på menuen

LittleBigPlanet Karting (set til 368,-)

Er du derimod til det mere afslappede og useriøse skal du se nærmere på LittleBigPlanet Karting til Playstation 3. Det er et gokart-spili den genre, hvor intet er realistisk. Her drøner du rundt i ombyggede papkasser på baner, som du selv kan være med til at bygge. For en stor del af spillet handler nemlig om, at når du prøvet alle de baner der kommer på skiven skal du selv bygge nye. Har du lavet noget du er særligt stolt over, kan du dele dem på nettet og endda også se andres baner.

At køre i de forskellige biler er sjovt, alting går hurtigt og styringen er lige i øjet. Men at køre stærkt er ikke nok, der er flere overraskelser i bagagerummet: Du har også et arsenal af våben du kan bruge til, at gøre livet lidt sjovere for dig. Det hele bliver dog aldrig super hektisk, også selvom du spiller med flere på én gang i stuen. Et spil er der sjovt alene, men helt klart sjovest med flere mennesker.

Hvis du har benzin i blodet

F1 Race Stars (set til 199,- på PC, 346,- til Playstation 3 og 346,- til Xbox 360)

Er du mere til de hurtigste biler og kendte ansigter som Fernando Alonso skal du se nærmere på F1 Race Stars. Spillet vender hele F1 universet på hovedet, og alle de kendte racerkører giver den gas i en masse fantasiverdener, hvor du kaster med maling efter dine modstandere og kæmper om at komme først.

Men selvom det hele er i en fantasiverden, og det er karikaturer af alle de kendte F1 stjerner du kører som, så er nogle af de velkendte F1 elementer stadig til stede. Tager du for meget skade under et løb kan du køre i pitten, og blive frisket op, men at køre derind koster dig og måske din plads på podiet.

Vil du have en autentisk F1 oplevelse er det ikke her du finder den, men elsker du hele F1 miljøet, og vil prøve noget anderledes og sjovt er dette et rigtigt godt bud på søndagsunderholdning.

Hvad er DIT yndlings racerspil? Fortæl os om det i kommentarfeltet, eller hvis du har en anbefaling vil vi også gerne høre om det!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 12 =

No Comments Yet.