VI HAR SPILLET WORDFEUD

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Vi har tidligere skrevet om Scrabble til iPhone og iPad, men nu har jeg prøvet noget endnu bedre (og gratis!), nemlig Wordfeud. Jeg ved, at der er rigtig mange derude, der går og gemmer lidt på sin indre mormor eller morfar og synes kryds og tværs er awesome.

Med Wordfeud kan man få afløb for det – det er en ganske fantastisk app, der findes både på Android Market og Apple Store. Hent det, opret en bruger og start et spil. Som vi kender det, får man en række bogstaver og så skal der ellers findes på ord, der helst dækker nogen af de felter der giver ekstra mange point. Man kan både spille med tilfældige eller med venner der også har det på mobilos. Spillet slutter enten når der ikke er flere brikker tilbage (hvilket er rimelig usandsynligt.. damn you x’er!), når begge spillere har meldt pas eller hvis din modspiller ikke reagerer indenfor 72 timer.

Spiller I Wordfeud? Hvis, så smid da lige jeres brugernavn i kommentarfeltet, så Elektronistaerne kan battle mod hinanden!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 7 =

6 Comments
 • iben
  december 4, 2011

  Jeg elsker ord, jeg elsker spil, -jeg elsker at spille scrabble! Nu behøver jeg ikke vente uger og måneder på at en ven eller veninde er med på at spille. Jeg ELSKER wordfeud og har gang i en hel masse spil på samme tid. Super fed app.

 • anders
  december 5, 2011

  Wordfeud er fantastisk :-) Jeg elsker det. Mine børn elsker det. Min kone elsker det. En dag uden mindst 5 spil i gang er en dårlig dag :-)

  Mit brugernavn er Andershauch og I kommer bare an!

 • Pernille
  december 5, 2011

  I starten syntes jeg tempoet var lidt langsomt, indtil jeg fik gang i flere spil samtidigt. Så når jeg lige trænger til et par minutters overspringshandling, skal jeg lige tjekke slagets gang i wordfeud.
  Brugernavn: pebema

 • Malene Hald (@malenehald)
  december 5, 2011

  Hvis man er på Twitter, er der en liste over folk der er på Wordfeud her: http://ordkrig.ffdk.dk/

 • Tommy
  december 5, 2011

  Wordfeud er ganske enkelt fantastisk. Pt. tilbringer jeg ufattelige mængder af tid på neonatalafdeling med for tidlig født datter. Wordfeud gi’r god tankemæssig adspredelse, og jeg er altid klar på et spil. Brugernavn TommyBaek

 • Bettina
  december 5, 2011

  Savner dog en bedre ordbog, men heldigvis er forholdene ens for alle spillere. Det bliver ekstra sjovt med random bræt. :)