NYE BÆRBARE OPLADERE FRA SONY

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Oplever du tit at din smartphone er ved at gå død sidst på dagen? Sony er klar med to nye bærbare oplader der kan puste liv i din telefon.

Det er som om, at jo smartere ens telefon bliver, des hurtigere løber den også tør for strøm. Grunden er ikke engang, at batteriet er dårligere, nej det er vel nærmere det, at der er så frygteligt mange ting man bruger sin smartphone til i løbet af en ganske normal dag. Man kan selvfølgelig slæbe sin oplader med sig rundt, men personligt er min oplader mere eller mindret fasttømret til strømstikket ved siden af sengen.

Sony er klar med to nye bærbare opladere, der kan komme dig til undsætning, når din telefon stopper med at vise livstegn. De hedder noget knap så fængende eller sigende som CP-A2LS og CP-ELS. CP-A2LS, som ses på det øverste billede, er den største model og kan give din telefon to opladninger inden den selv skal i kontakten, mens CP-ELS kan give dig en enkelt. Opladerne skal bare være opladet hjemmefra via normalt strømstik og så er de sådan set klar til brug.

Når din telefon begynder at skrige efter strøm, sætter du den bærbare oplader i ved brug af det medfølgende mikro-USB kabel eller det kabel, der følger med din telefon. På selve opladerne er der LED-indikatorer der fortæller dig, hvor meget strøm der er tilbage på den.

Sony siger selv, at begge modeller efter 12 måneders brug har bibeholdt op til 80% af deres batteriniveau.

Selv er jeg lidt i tvivl om, hvornår jeg står i en situation hvor jeg IKKE er i nærheden af en stikkontakt. Et plus er selvfølgelig at kunne lade sin telefon i tasken mens man er på farten.

De vejledende priser er 189,- kroner for den der giver en enkelt opladning og 379,- for den store hos Mytrendyphone. Er de nye bærbare Sony opladere er must-have hvis du er på farten?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 20 =

1 Comment
  • Anders Djurhuus
    december 3, 2011

    Det er sgisme en smart ting :-) Sådan en er et must for alle, der har en smartphone. Jeg hader at skulle begrænse min brug af telefonen, fordi jeg ved jeg ellers løber tør for strøm i løbet af dagen…